Filters

10

Ontzettend goed geholpen met onze vraagstukken.

Prettige samenwerking. Zeker voor herhaling vatbaar.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede en betrokken adviseur

Jan Kok heeft voor mij de financiering voor mijn salon geregeld. Door zijn connecties had hij heel snel een financierder. Hij heeft voor mij veel werk uit handen genomen. Was erg betrokken, was bij gesprekken als ik dat prettig vond. Ik kon met vragen altijd bij hem terecht en kreeg goede adviezen.

 • Aanbevelen? Ja
10

100% professionaliteit!

Geachte Financieringsgilde, ik wil u bedanken voor uw hulp bij het verkrijgen van een lening voor de aankoop van een magazijn aan de Maronieweg 8c, Delft, het is mijns inziens de moeite waard om de zaken aan u toe te vertrouwen en rustig een telefoontje met goed nieuws af te wachten In het bijzonder wil ik de heer René Immerzeel bedanken voor het noeste werk in mijn zaak en de professionele benadering van de klant!Met vriendelijke groeten en ik kom zeker bij u terug wanneer ik het nodig heb. Beste, Piotr Chajzler.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uistekend geholpen

Bob heeft mij gedacht over alles waar ik zelf niet aan zou denken. Een partner in het proces!

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles naar wens

Goede en snelle communicatie.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Na een aantal afwijzingen elders kwam joey op mijn pad . Joey heeft de lening perfect geregeld , ik had hierbij geen zorgen over alle papieren en dergelijke die daarbij komen kijken , joey legt op een duidelijke en makkelijke manier uit wat ik allemaal moest aanleveren . Ik werd continue op de hoogte gehouden over de status van mijn aanvraag , kort gezegd helemaal TOP

 • Aanbevelen? Ja
10

Duidelijk, behulpzaam gewoon top!

Arnaud heeft ons geholpen bij de financiering voor onze verbouwing. Alles was heel duidelijk, zelf 0 verstand hiervan maar hij heeft ons door alles heen begeleid. Goed bereikbaar en geen vraag was vreemd. Neemt echt de tijd om het hele verhaal te begrijpen en daardoor krijg je het gevoel dat hij je niet als 'nummertje' ziet. Prettig contact, wij zijn tevreden!

 • Aanbevelen? Ja
8

wij zijn naar ons wensen en urgentie zeer naar tevredenheid geholpen

Erg prettig zeker een relatie om mee verder te gaan

 • Aanbevelen? Ja
10

Erg prettig

Pepijn heeft voor ons een uitstekende financiering geregeld. Hierdoor konden wij de gewenste overname realiseren.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super behulpzaam en altijd paraat

Hanneke oude Elberink heeft ons super geholpen met het verkrijgen van de financiering voor ons restaurant Lazuli. Ondanks dat we met regelmaat tegenslagen ondervonden in het proces, bleef Hanneke altijd positief en heeft ze alle mogelijke middelen gebruikt om uiteindelijk de financiering rond te krijgen! Hanneke heeft een fijne persoonlijke aanpak en is altijd bereikbaar om vragen te beantwoorden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel en deskundig

Pepijn is echt goed en fijn om mee te communiceren. Hij was heel snel met het regelen van de financiering die ik nodig had. Alles binnen 1,5 week grtegeld! Tot de volgende keer.

 • Aanbevelen? Ja
10

Supersnel!

Het is ongelooflijk hoe snel Bob werkt en zorgt dat je op zeer korte termijn een lening kan afsluiten tegen gunstige voorwaarden. Hierdoor worden mijn klanten snel geholpen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Kort, snel en professioneel en duidelijk service

Tijd kost geld en dat weten ze zeker. Ze zijn kort, snel en zeer operatief. Duidelijk verhaal. "Zeg wat je doet en doe wat je zegt" komt helemaal overeen! Zeer tevreden en we blijven verder samenwerken.

 • Aanbevelen? Ja
8

Vriendelijk en goed geholpen

Als je (als ondernemer) vastgoed gaat kopen om te verhuren, dan gaan er heel veel deuren dicht qua financiering. Martijn van Financieringsgilde kwam met een goede maatwerk oplossing.

 • Aanbevelen? Ja
10

Nou ik vond het echt goed geregeld

Ik ben erg te vreden hoe ze mijn geholpen hebben om mijn hypotheek voor elkaar hebben gereageerd Ik dank Tjalle Bomers en Arnaud Satter een dikke 10

 • Aanbevelen? Ja
9

Het project is tot volle tevredenheid afgerond.

Zoals we René kennen. Proffesioneel, prettig en met goed resultaat afgerond.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel en mee denken met de klant

Het ging heel snel en mee denkend

 • Aanbevelen? Ja
8

Ismail is een held en heeft klantbelang voorop

Ismail heeft ons vanaf moment 1 goed geholpen en is altijd voor ons blijven vechten. Ons belang stond altijd voorop. Soms iets te positief alvorens de daadwerkelijke offerte er was maar hij heeft altijd in ons verhaal en de aanvraag geloofd. Hij heeft het waargemaakt en daar zijn we blij mee! Ismail, klasse!

 • Aanbevelen? Ja
10

Impossible is nothing

Zeer professioneel, vakbekwaam, altijd cool, altijd bereikbaar. Met Bob kan je vastgoed kopen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Eindelijk een partij gevonden die zelf actief communiceert

Tjalle zou ik aanbevelen omdat hij snel en duidelijk communiceert en de zaken gewoon regelt die hij toezegt. We kunnen gaan verbouwen en daar ben ik Tjalle dankbaar voor.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede hulp in onzekere tijden

Martin Kanon heeft ons goed geholpen bij de herfinanciering van ons huis. Onze oude huis was afgebrand in de zomer van 2020. Door stijgende prijzen en onderverzekering, was het verzekeringsgeld niet voldoende voor herbouw. In een lang, moeizaam proces zijn we op zoek gegaan naar een financier die ons wilde helpen - maar dat viel niet mee in deze rare tijden. Uiteindelijk heeft Martin een bank gevonden die wél met ons in zee wilde - wat heel fijn was en ons éindelijk een soort van rust gaf. De deal met de bank is wel wat stevig voor ons, dus ik hoop dat, wanneer het huis er dan eindelijk staat, wij daadwerkelijk kunnen voldoen aan de afspraken. Communicatie met Martin verloopt goed. Hij reageert snel en vriendelijk, zelfs buiten kantooruren. Iets minder jargon zou voor mensen die weinig verstand hebben van dit soort complexe financiële zaken fijn zijn.

 • Aanbevelen? Ja
9

Meteen een goed gevoel erbij

Martin kwam bij ons thuis voor een kennismakingsgesprek. Door persoonlijke omstandigheden konden we alles uit handen geven aan Martin, dat gaf ons rust. Heeft naar onze wensen geluisterd en heeft zeer goed werk afgeleverd.

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima begeleiding

We werden vanaf het begin goed begeleid door Edwin. Betrokken bij ons en veel contact ook “after sales”

 • Aanbevelen? Ja
9

zeer goede begeleiding

Bob van Overloop is een zeer goede adviseur en ik bevel hem absoluut aan

 • Aanbevelen? Ja
10

Top

Top, prima geholpen door Arnaud Satter en Tjalle Bomers

 • Aanbevelen? Ja

Over Financieringsgilde

Financieringsgilde is in 2016 opgericht en met ons team van adviseurs regelen we elke MKB financiering. We zijn gestart omdat financieren voor ondernemers lastig is geworden. De traditionele aanbieders geven namelijk niet langer advies bij de voorbereiding en investeringsbeslissing. En er zijn veel nieuwe aanbieders en oplossingen op de markt waardoor er echt wat te kiezen valt!

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd