Absoluut geen aanbeveling

Erg in de maling genomen door Alexander en stuurt daarna ook nog dood leuk extra facturen voor diensten die niet zijn uitgevoerd. Heel veel grootspraak en mooie praatjes, maar geen enkele daad. Duidelijk aangegeven op 15-2 dat ik zijn aanbieding voor 27-2 moest hebben omdat mijn eigen aanbieding van de bank zou verlopen op 28-2. In de tussentijd hoor je helemaal niks van hem, op 27-2 stuurt hij doodleuk of ik nog even de MT940 bestanden OPNIEUW wil sturen. Hoezo opnieuw sturen? Dat had ik toch al gedaan, je weet toch donders goed dat je op 27-2 met JOUW aanbieding moest komen? Echt kansloos. Daarna nog facturen sturen. Pure oplichting.

Financieringsgilde gaat door waar een ander stopt!

Nadat onze financieringsaanvraag, was beoordeeld en goedgekeurd, heeft Financieringsgilde een passende financiering geregeld. .

Andreas van Financieringsgilde regelt de financieringen perfect!!

Persoonlijk contact, 1 aanspreekpunt en alles wordt goed geregeld. Fijn zaken doen met Andreas van Financieringsgilde.

Fijne samenwerking en meedenkend

Jan werkt prima samen en denk actief mee. Mooie resultaten behaald.

Goed en snel reageren

Beste gedaan onze werk

Lex is een kundige man, die weet waar hij het over heeft.

Lex is een kundige man, die weet waar hij het over heeft. Het advies wat hij geeft is duidelijk, maar ook leerzaam. Hij benoemt de risico's en wil deze ook zoveel mogelijk uitsluiten. Lex enorm bedankt voor je inzet!

Bob wil je bedanken voor het schakelen .. Je gaf ondanks alles niet op en je denkt altijd in mogelijkheden.

Ben zeer goed geholpen.

Een telefoontje is al voldoende om iets in werking te zetten. Gedegen advies en kundigheid.

Direct een vertrouwd gevoel

Goede gesprekspartner met verstand van zaken.

Heel klant vriendelijk, uiterst behulpzaam, top aanrader

Onze ervaring met Wesley is ronduit geweldig. Op elk moment van de dag stond hij klaar voor ons. Zelfs op momenten die je niet verwacht. Wij hebben zelf een druk schema en kunnen dus niet altijd op een geschikt moment reageren en stellen we onze vragen op tijdstippen buiten werktijd. En vaak wordt er gewoon gereageerd door Wesley en dat waarderen we heel erg. Hij is heel behulpzaam, kom je er niet uit staat hij binnen de kortste keren voor je deur om je te helpen. Top gozer.

top geregeld

goed geholpen

Was persoonlijk en goed!

Was persoonlijk en goed!

Persoonlijke hands-on mentaliteit

Voor het herfinancieren van vastgoed en de aankoop van vastgoed hebben wij contact opgenomen met Lex Bakker van Financieringsgilde Hilversum. Ondanks de tijdsdruk is het hem gelukt om met een goed voorstel te komen. Door de ervaring van Lex weet hij de juiste ingangen te vinden bij de betreffende financiële instellingen. Ook op onze vragen/opmerkingen kregen wij snel en adequaat een antwoord. Bij een volgend project nemen wij zeker weer contact op met Lex!

goede begeleiding, goede afspraken, deskundig advies

Hanneke is een leuke vlotte deskundige dame met Pit. Als ze de tanden in het dossier zet, kan en gaat ze er vol voor. Loslaten en opgeven staat niet in haar woordenboek. Mocht ik in de toekomst mensen tegen komen die advies of begeleiding zoeken zal ik het niet nalaten om haar naam te noemen. Hanneke je bent voor mij de TIJGER voor moeilijke vraagstukken op financieel gebied. Succes. Groet, Gerhard

Het begeleidingstraject van Financieringsgilde was erg prettig. Onze adviseur was zeer professioneel en behulpzaam bij het vinden van de beste financieringsoplossing voor ons bedrijf.

Arjen levert degelijk werk en denkt goed mee

Positief

Koninklijke klantbehandeling! Joey gaat verder waar anderen opgeven!

Dankzij Joey kunnen wij onze dromen werkelijkheid maken! Hij geloofde in ons vanaf dag 1 en heeft ons met elke stap begeleid. We hadden geen gemakkelijk verhaal maar voor hem was het heel snel heel helder. Hij schakelt heel snel, is altijd bereikbaar en krijgt voor elkaar wat anderen niet lukte! We zijn hem eeuwig dankbaar!

Volledig ontzorgd in het financieringstraject

Het financieringsgilde heeft ons goed geholpen bij het zoeken naar een financierder voor de aankoop van ons commerciële vastgoed. Ook bij de begeleiding van het financieringstraject werden ons alle zorgen uit handen genomen.

Persoonlijk, creatief en betrokken

Goed contact gehad om tot een eventuele samenwerking te komen en naar diverse opties gekeken die het beste zouden passen bij de onderneming. Altijd fijn om met een proffesional om de tafel te zitten.

ongeëvenaard geweldig fantastisch

Het is geweldig om te zien hoe Tjalle, Roland en Arnoud voor je door het vuur gaan. Het contact is fantastisch en de lijntjes zijn kort. De gehele financiering in een paar weken gerealiseerd.

Samenwerking ervaren als zeer prettig. Aanrader!

Waar mijn financieringsaanvraag aan de voorkant gesneden koek leek viel dit enorm tegen. Bedrijfsovername was hoogstwaarschijnlijk niet op tijd afgerond als we geen gebruik hadden gemaakt van de dienstverlening van Financieringsgilde en Joey in het bijzonder. Waar ik persoonlijk al behoorlijk gestrest raakte van alle tegenslagen bleef Joey professioneel, met een goede afloop tot gevolg.

prima geregeld.

prima geregeld.

Lex is een sympathieke, zeer professionele Adviseur Bedrijfsfinanciering

Gedurende het regelen van de hypotheek werd ik snel en duidelijk op de hoogte gebracht. De gesprekken, mailwisseling met Lex verliepen soepel en waren duidelijk. De samenwerking met Lex was aangenaam ontspannen en zeer professioneel. Top adviseur!

Communicatie lekker makkelijk. Alsof ik een vriend app. Hou ik van.

Toen ik met Bastiaan in contact kwam hebben we gelijk een ontmoeting gehad bij mij in de winkel. Leuke vent eigelijk een beetje zoals ik ook ben, dus de klik was er al snel. Sebastiaan stelde mij in de situatie waarin ik heel veel moest schakelen erg gerust! Dat had mij vertrouwen in alles wat zou gaan komen. Updates gaf hij snel door en communicatie ging vlot!! Ik ben uitstekend geholpen met uiteindelijk de aankoop van het pand. Nogmaals bedankt hiervoor!!!

uitstekende adviseur, snel en nauwkeurig werken, Top aanrader!

Nogmaals bedanken aan Joey!

Over Financieringsgilde

Financieringsgilde is in 2016 opgericht en met ons team van adviseurs regelen we elke MKB financiering. We zijn gestart omdat financieren voor ondernemers lastig is geworden. De traditionele aanbieders geven namelijk niet langer advies bij de voorbereiding en investeringsbeslissing. En er zijn veel nieuwe aanbieders en oplossingen op de markt waardoor er echt wat te kiezen valt!