Ik werd meteen op mijn gemak gesteld door de instructeur. De lessen waren in een logische volgorde. En daardoor kreeg ik het op een vlotte manier onder de knie.
Vlotte uitleg, duidelijke situaties, geduldige spreker met veel praktische voorbeelden tijdens de uitleg
ik heb een heel warm ontvangst gehad. de uitleg was zeer goed en heb er veel uigeleerd
Veel wachten, was redelijk saai opgebouwe. Was meer uit te halen vermits er instructeurs waren.
Ik was erg blij om het vormingsmoment te volgens, Omdat er veel belangrijk informatie werd verstrekt en ter discussie stond.
ben veel op de weg voor mijn werk over heel Belgie maar je bent niet te oud om nog altijd bij te leren moet er wel bij zeggen dat het zeer erg is dat er geen geduld niet meer bestaat en inderdaad die stomme gsm's
Ik vond het heel goed om goed geïnformeerd te worden
Vond het interessant en leerrijk
Wettelijk verplicht maar een meerwaarde voor de veiligheid
Veel herhaling
Ik had het gevoel dat het een opleiding nice was dan eerder 'Need' . Bovendien kan de pedagogische aanpak beter .
'k heb bijna 20 jaar in 't onderwijs gestaan. De manier waarop dit lesmoment gehouden werd bij rijschool Hendriks was zo slaapverwekkend en amateuristisch aangepakt. Als ik op die manier zou les gegeven hebben, zouden de leerlingen ofwel in slaap gevallen zijn of me buitengedragen hebben. Je kan volwassen mensen niet behandelen alsof ze een intellectueel niveau hebben van een 12-jarige. Dat is beneden de waardigheid van zij die inschrijven.
Heel leerrijk !!
geen opmerkingen te melden,
Het is echt een goede rijschool, ze nemen de tijd om je te leren autorijden!
Het was een aangename en zeer nuttige ervaring. Tal van tips en adviezen die zeker nodig zullen zijn.
Een heel rechtvaardige lesgever, ze ziet direct wat het probleem is. Ik kan er alleen maar positief over spreken.
Interessant en goed gebracht
Positieve punten: - de noodstop - Afwijken op een glad wegdek - het leren rijden met een automaat - vriendelijke begeleiders Negatieve punten: - rijden tussen kegels - De brillen ( ze waren leuk, maar is het echt nodig?)
Ik heb het zeer nuttig gevonden om als goed voorbereide coach te beginnen.
Het was leerrijk en goed om het in de praktijk allemaal eens te doen
Ik vond het een leerrijke ervaring. Het was alleen jammer dat we lang moesten wachten tussen de praktische oefeningen, waardoor het wat saai en langdradig werd. Ik had verwacht dat we de manoeuvres ook nog eens gingen oefenen. Spijtig dat dit niet gedaan werd. Het was nochtans een goede opfrissing geweest om nog eens te fileparkeren en dergelijke. Ik wil de instructeurs heel erg bedanken, want zij hebben dat heel goed gedaan! Mvg Hanne
Plezant..leerrijk..echt het enige minpunt was dat ik een tas koffie miste..maar vr de rest zeker aan te raden..