Fijne lesgevers en in 1x geslaagd

Goede lesgevers met een degelijke voorbereiding voor examen. Dit dan ook in 1 keer gehaald.

Voldaan

Ervaring bijgehaald en toepassen aan mijn rijgedrag.

Het is heel leerrijk.

Het is geweldig dat men ook kan oefenen op slippen bij nat wegdek. De jonge rijders kunnen hierdoor heel wat leren.

Een aangename beleving.

Over het algemeen was mijn ervaring een fijne beleving. De aspecten die het minder interessant maken is bij mijn weten niet te linken aan de rijschool, maar eerder aan het onderwerp. Ik volgde namelijk het terugkommoment. Dit vond ik zelf persoonlijk grotendeels tijdsverspilling.. misschien andere aanpak? Voor de rest erg vriendelijke personen en een goede duidelijke uitleg!

Aangenaam

Aangenaam, miste wel wat aanbod tot consumptie, maar voor de rest aangenaam.

Positief

Prettige rij instructeur die op een rustige wijze goede uitleg gaf wat er gevraagd gaat worden. En waarop beoordeelt gaat worden. Het is prettig dat na de eerste les overlegd wordt hoe best de resterende uren te besteden. Maw- vragen waar meeste nood aan is. En dat optimaal indelen. Persoonlijk vond ik de rij-instructeur heel aangenaam. Hij combineert op een fijne wijze de uitleg en praatje onderweg. Zonder dat het ene ten koste gaat van het andere.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Het was een fijne les voldoende uitleg gekregen en alles was goed verwoord. Zalige mensen.

alles perfect

makkelijk om een afspraak te maken, alles top!

Super lieve begeleider!

Goede uitleg!

Geweldige ervaring

Ik heb zeer veel bijgeleerd , ik heb geleerd hoe je moet op een juiste manier rijden, ik heb me leren veilig voelen , ik heb veel over de verkeersregels geleerd en vooral rustig leren blijven tijdens drukte in het verkeer,…

Ben heel konten

Dat von ik heel goed ik ben er konden van

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Mijn rijbewijs d+e heb ik voor de eerste keer behaald. Dankzij de goede instructeurs.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Het was goed geregeld met goede instructeurs

Het was wel eens leuk om te doen en het was goed geregeld. Soms wat lang wachten terwijl de andere groepen bezig waren maar voor de rest goed.

Mega vet

Ik vond de oefeningen mega vet. De instructeurs waren geweldig!

Te weinig nuttige informatie

De instructeur was vriendelijk maar heeft veel gepraat over zaken die er volgens mij niet toe deden. Er werd weinig gepraat over echte zaken over het verkeer.

Super veel geleerd.

Ik was geweest voor mij terugkommoment. Het wzs een super ervaring.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Motorles met goede info en tips

Duidelijke uitleg met handige tips en tricks gekregen tijdens 4u les voor 125cc motor rijbewijs. Alleen jammer dat de tijd zo snel voorbij was zodat we niet lang op de openbare weg konden rijden.

Erg leuk en leerrijk

Erg leuke dag gehad

Zinvol

heel zinvol wegens dat het je in situaties plaats die je hopelijk nooit moet meemaken dus dit is al iets wat handig is om te leren / herhalen

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Vriendelijke begeleider met veel tips !

Dank om mij enkele uren verder te begeleiden na een paar maand met eigen begeleider te hebben gereden. Het heeft me geholpen om mijn rijexamen met succes af te leggen.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Heel fijne en leerrijke ervaring! Super vriendelijke man, duidelijke uitleg! Een echte aanrader!

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Leerrijk en heel fijne lesgevers!

Veel beter meegevallen dan verwacht!! Heel erg bedankt :)

Vriendelijk

Het personeel weet bij het terugkom moment dat dit verplicht is en ze doen hun best om het zo aangenaam mogelijk te maken voor de deelnemers!

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Doen niet wat ze beloven.

Ik heb een autorijbewijs voor automatische versnellingsbak. Toen ik mij ingeschreven heb voor het terugkommoment werd mij verzekerd dat ik alle oefeningen mee kon doen, er werd voor mij een auto voorzien met automatische versnellingsbak. Ik heb echter het deel slipcursus niet kunnen doen. Uitleg: geen auto met automatische versnellingsbak. Indien ze mij juist hadden geïnformeerd, had ik nog andere rijscholen kunnen contacteren waar het wel mogelijk was om de slipcursus te volgen. Nu ben ik ontgoocheld. Geld betaald voor niets.

Goed en duidelijk

Alles wordt heel duidelijk uitgelegd en eerlijk gezegt wat goed en minder gaat.

Company details

29 Hasseltweg

Genk 3600

Over Rijschool Hendriks

Sinds 1965 organiseert Rijschool Hendriks opleidingen voor het behalen van een rijbewijs in de provincie Limburg. Met haar jarenlange ervaring profileert Rijschool Hendriks zich als een van de meest toonaangevende en vooruitstrevende rijscholen van Vlaanderen. Gespreid over negen vestigingen leiden onze 30 medewerkers kandidaten op in alle rijbewijscategorieën.