Terugkommoment

Ik deed mijn terugkommoment bij Rijschool Hendriks. De ontvangst was onduidelijk, ik wist niet goed waar ik moest zijn, dat mag beter aangegeven geworden. Maar de lesgevers waren TOP, zeer vriendelijk en fantastisch! Dus voor mij was het een zeer fijne voormiddag.

goede rijlessen

Ik heb goed leren rijden. Ik voelde mij op mijn gemak en heb dingen bijgeleerd over het rijden.

Veilige omgeving met TOPbegeleiders

Als chauffeur met nog niet al te veel ervaring, keek ik erg op tegen het terugkommoment. Slippen en een noodstop vond ik een vreselijke gedachte. Het heeft mij dan ook heel erg verbaasd dat ik het zo fijn vond. De begeleiders hebben me echt op mijn gemak gesteld om zo alle oefeningen te kunnen uitvoeren, alles op mijn tempo. Een welgemeende dankjewel dus aan de begeleiders.

heel leerrijke les!

Heel leerrijke les, wat je ook goed kan toepassen op de weg! Zonder deze les zou ik ook anders gereageerd hebben denk ik..

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Het was een leuke ervaring.

Ik vond het goed dat we al deze hebben kunnen ervaren. We weten nu wat we moeten doen in zulke situaties.

• Bekwaamheid lesgever
  • Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen? N.v.t.

Top begeleiding en top ervaring!

Duidelijke uitleg dat to the point was. Verder werden we altijd op ons gemak gesteld en stap voor stap begeleid in de activiteiten totdat iedereen het onder de knie had! Geen haast en altijd een glimlach op de gezichten van de rijinstructeurs. Een echte aanrader!

Zinloos

Ik heb er niks aan gehad 120€ betaald om tussen kegels te rijden 3x te remmen en op een wegdek met water op te rijden, jammer dat dit iets verplichts is.

Alles ok

Stipt en correct

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Het was de prachtigste ervaring die ik heb mogen mee maken enn veel bijgeleerd top begeleider

Ik vond het heel leuk en spannend heb veel bijgeleerd een top begeleider prachtige om zo mee te maken en de sfeer vooral met de begeleider en de kandidaten waren ook leuk

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Top instructeurs! Geduldig en duidelijk, top top top

Leerrijke ervaring

Vriendelijke instructeur. Je kan zo veel vragen stellen als je wilt en je word er goed bij geholpen.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Zeer bekwame en rustige lesgever (Candy)

Mijn ervaring was goed

Het was zeer interessant en leerrijk

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Vriendelijk, fijne en vooral leerrijke lessen

Wanneer ik lessen wou bij boeken werd ik aan de telefoon vriendelijk verder geholpen. Wat het leuk maakte om naar jullie te telefoneren. Er werd goed rekening gehouden met mijn werkdagen. De rijles zelf was enorm fijn en leerrijk. Ik heb veel tips meegekregen. Ik kon veel vragen stellen en kreeg hier een duidelijk antwoord op.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Een van de beste instructeurs, ik zou geen andere instructeur gewild hebben. Veel van Koen bijgeleerd, heel vaak plezier gehad en altijd kunnen lachen met hem. Af en toe song festival!

Leerrijk en plezant

Toffe fijne leerrijke instructeur.

Leerrijk

Ik was eerst angstig om hieraan deel te nemen maar het was een zeer leerrijke, aangename ervaring.

Vriendelijke mensen Goede omgang Behulpzaam

Leerrijk ervaring

De instructeurs deden de uitleg uitstekend en hebben mij echt de realiteit laten zien van hoe laat de stoptijd eigelijk in werkelijkheid is.. Heel leerrijke ervaring met 2 top instructeurs!

Supertof

Ik had een zeer toffe begeleider nl.Fre Verpoorten die steeds met enorm veel geduld en grote passie en ook met een vleugje humor me toffe rijlessen heeft gegeven...

Fijn!

Ik vond het een leuke ervaring waar je zeker iets uit leert.

Snelheid

Heel toffe en heel veel uitleg gekregen.

Een fijne goede begeleiding

Ik ben best zeer tevreden over deze rijschool de lessen worden op een fijne en leuke manier uitgelegd... zouw deze rijschool aan iedereen aanbevelen super leuke rijinstructeur Bedankt voor deze fijne en leuke ervaring .

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Heel vriendelijke en beleefde lesgevers. Iedereen mag zijn woord doen. Ze letten goed op dat alles veilig blijft.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Heel vriendelijke begeleider. Hij stelde de dochter op haar gemak ondanks de vele stress die ze had.

Company details

29 Hasseltweg

Genk 3600

Over Rijschool Hendriks

Sinds 1965 organiseert Rijschool Hendriks opleidingen voor het behalen van een rijbewijs in de provincie Limburg. Met haar jarenlange ervaring profileert Rijschool Hendriks zich als een van de meest toonaangevende en vooruitstrevende rijscholen van Vlaanderen. Gespreid over negen vestigingen leiden onze 30 medewerkers kandidaten op in alle rijbewijscategorieën.