Zeer leuke ervaring

Ik dacht eerst dat dit tijdverspilling ging zijn, totdat de lesgever ons uitleg gaf. Het waren interessante gesprekken ivm de toekomst van de mobiliteit en hoe onze dag eruit ging zien. Nadien hebben wij leren rijden met een automatische wagen (Heb ik nog nooit gedaan dus dit was een plus van de opleiding, controle van een Ford Fiesta op een glad wegdek geoefend, dronken rijden en een noodstop uitgevoerd.

Was wel fijn.

Was fijn en leerrijk, soms wel wat langdradig. Het regende ook wat de ervaring wat minder leuk maakte

Leuk, maar duur

Het was een leuke opleiding. Jammer dat het zo duur is en ook redelijk langt duurt.

Leerrijk maar duur

Het was een nuttige en leerrijke les

Terugkommoment

Heel saaie, eentonige uitleg. Zeer vervelende ervaring. Heel de groep moest gedurende 2.5-3u buiten in de regen wachten. Het was ijskoud buiten en er was een minuscuul afdakje voorzien. Volgende dag ziek geworden door de koude. De oefeningen zelf duren slecht 20-30 minuutjes, de resterende 3.5u bestaan uit luisteren naar een uitermate saaie uitleg en wachten in de koude en de regen.

Sympathieke docent

Zeer capabele en sympathieke docent

TOP!!

Zeer professioneel, alles correct geregeld en een aangename lesgever. Motiverend, hartelijk en begripvol naar zijn leerlinge!

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Leerijk, interessant en vriendelijke instructeurs

Fijne ervaring, die best leerijk was

Zeer toffe lessen!

De lessen waren plezant en de organisatie en samen met de planning zeer duidelijk. Zeker een aanrader

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Fijne ervaring met aangenamen instructeurs

Ik heb dingen bijgeleerd die ik nog niet wist. Ook heb ik het gevaar van sommige dingen met de auto gezien. Ik ben er mij nu bewust van wat het gevaar kan zijn

Fantastisch

Geen lange wachttijden en zeer vlotte begeleiding.

Nice treatment and friendly people

Nice treatment and friendly people

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Top instructeur! Erg gedateerde en koude omgeving!

Wat een aangename en bekwame rij-instructeur ! Door de goede wil en oprechte interesse van meneer, was het een erg leervol moment. erg jammer van het oud en koud ‘’ lokaal’’ . Nog maar te zwijgen van het 3u buiten staan in de ochtend onder koude weersomstandigheden. Het zou misschien een goed idee zijn om een deeltje van de 120€ per pp. die aangerekend wordt, te investeren in een aangenamere omgeving voor de cursisten. De cursisten kunnen ook hun beurt afwachten in het lokaal i.p.v. uren buiten te wachten mits een logischere verdeling van de praktijkoefeningen.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

It was a great experience and informative.

It was helpful and good to experience the safe driving and defensive driving.

Leuk

Geen fan van wat de regering oplegt maar de cursus werd op een aangename manier gegeven met leuke begeleiders. Wel is er een begeleider die misleidende en verkeerde informatie deelt in verband met elektrische voertuigen.

Theorie B rijbewijs

De dochter vond de lessen zeer interessant. En beter en uitgebreider gegeven. Ze had 2 jaar geleden al is lessen gevolg, maar na 5x niet te slagen wou ik haar opnieuw les laten volgen. Maar dan bij aan andere rijschool. Niet dat het geholpen heeft want bij poging 6 was ze ook niet geslaagd. Maar de aanhouder wint hoop ik. Ze is heel timide en durfde wel niet reageren toen de lesgever zei dat tractoren niet op de autostrade mogen. Er zijn uitzonderingen dat deze er wel op mogen.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Professionele begeleiding en een motiverende instructeur!

Vanaf het begin tot het moment dat ik mijn 20 uur rijles haalde, was elke stap met deze rijschool super aangenaam en toegankelijk. Ik wil graag mijn waardering uitspreken voor mijn instructeur, Yvan Janssen. Hij was professioneel en vriendelijk. Yvan zorgde ervoor dat ik me op mijn gemak voelde tijdens het rijden en moedigde me op zijn eigen unieke manier aan waardoor mijn zelfvertrouwen enorm groeide. Hij had veel geduld en toewijding, wat me echt motiveerde. Ik keek uit naar elke rijles! De communicatie en feedback waren duidelijk, en Yvan stond altijd klaar om mijn vragen te beantwoorden en eventuele zorgen weg te nemen. Ik ben ontzettend dankbaar voor deze prettige ervaring. Ik zou deze rijschool absoluut aanraden!

Het was goed.

Het was goed te volgen.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Het was heel leuk om het te leren

Mijn rijinstructeur Luk heeft mij veel geleerd . Hij is altijd heel rustig gebleven en heeft mij altijd alles heel goed uitgelegd . Het was echt leuk om te leren rijden . Vriendelijke groeten yvanka

Toffe lector

Top!

Top rijschool

Vriendelijke mensen, veel geduld allemaal toppers

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Ik heb heel snel en vlot alles kunnen oppikken tijdens de les, iets dat niet vaak gebeurde in school

Normaal neem ik wat langer tijdens lessen aangezien ik adhd heb dus droom ik ook sneller weg. Het werd op zo een uitgenodigde manier gebracht dat ik perfect kon mee op letten wetende dat het geen kwaad kon om vragen te stellen. Ook gerustellend dat niemand boos werd als ik iets te veel vroeg. Heel aangename manier om te leren.

Leerzaam

Van onzeker naar zelf zeker rijden

Goed!

Ik heb een positieve ervaring tijdens het terugkommoment gehad. De begeleiders kwamen vriendelijk en ervaren over. Mijn enige minpuntje is dat de sessie een beetje langdradig aanvoelde vanwege de dooie momenten wanneer de andere groepen met hun oefeningen bezig waren. Persoonlijk denk ik dat het terugkommoment geen 4 uur hoeft te duren persé.

Fijn terugkommoment.

Goede tips en begrippen ervaren door zelf te oefenen in een ontspannen sfeer. Fijne instructeurs.

Company details

29 Hasseltweg

Genk 3600

Over Rijschool Hendriks

Sinds 1965 organiseert Rijschool Hendriks opleidingen voor het behalen van een rijbewijs in de provincie Limburg. Met haar jarenlange ervaring profileert Rijschool Hendriks zich als een van de meest toonaangevende en vooruitstrevende rijscholen van Vlaanderen. Gespreid over negen vestigingen leiden onze 30 medewerkers kandidaten op in alle rijbewijscategorieën.