de gegeven opleiding voldeed totaal niet aan de realiteit

als politieinspecteur kan ik zeggen dat de gegeven opeiding totaal niet overeenkomt met de noden die de begeleider zou moeten weten en kennen. Dit is spijtig want de opleiding op zich is een goed gegeven en voor vele nodig maar zou anders ingevuld moeten worden. Deze beoordeling komt misschien grof over maar is een weergaven van verschillende personen waarmee ik na de les gesproken heb0 Mvg Luc Bijnens.

In orde

De mannen die het terugkommoment gaven waren vriendelijk en maakte het terugkommoment minder saai. Het was alleen jammer dat we met momenten langer moesten wachten en dus eigenlijk niks zaten te doen.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

İk heb heel veel bijgeleert

Alles was heel duidelijk uitgelegt İk raad deze lessen aan iedereen minstens om de 5 jaar Dank u wel

toffe ervaring, goede opfrissing

heel vlot en niet saai gegeven, met de nodige humor, een goede opfrissing ook voor de ouders!

Een leerrijke ervaring.

De informatie stak heel logisch in elkaar:het ene vloeide uit het andere. Breedschaals aangepakt (zelfs politiek kwam ter sprake) maar toch de details grondig benadrukt. Een uitstekende instructeur, met enorm veel kennis van zijn vakgebied. Een spreker die duidelijk was ,tijd nam voor een grapje, vragen beantwoordde , en dat alles gebracht met een grote portie passie.

Verluchting. Niet ok.

De lezing was zeker in orde. De infrastructuur was ver onder het minimum. Een lokaal in de kelder zonder verluchting. Met 35 mensen samen is niet gezond voor niemand die er meer als een uur moet zitten Er was zelfs geen raam wat open zou gaan. Dus je kon niet anders dan gewoon het hele verhaal ondergaan in de lucht van uw medemens in ademen. Niet echt voor herhaling vatbaar. Wetenlijk zijn jullie gewoon niet in orde. Dit even terzijde. Ik geef jullie gewoon een eerlijke mening Waarvan ik hoop dat jullie er iets aan zouden doen. Vriendelijke groeten Jo.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Ik heb belangrijke zaken geleerd als begeleider van mijn kind

De les was een goede samenvatting en herhaling. Ik heb ook nieuwe zaken geleerd, nieuwe wetten,...

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Ideaal opfriscursus voor oude auto's bestuurders!

Super interesant cursus met een heel goede instructeur!

Veel in weinig tijd

Veel verschillende onderwerpen in korte tijd. Ik zou meer aandacht geven aan de verantwoordelijkheid die je aangaat in het verkeer. Samen met een totaal onervaren naast je. Niet alleen. Je moet de verzekering bellen. Meer aandacht voor de voorbereiding en aanpak. Wat is het belangrijkste. Eerst bediening voertuig. Keuze van route of legerplaats. Hou bij wat je gedaan hebt. Wat ging vorige keer goed/ niet goed. Als ik rijschool Hendriks was zou ik veel meer nadrukken dat jullie als rijschool perfect in 6 tot 8 lessen de zoon of dochter kunnen op weg kunnen helpen in de bediening. Zodat ouders minder moeite/angst hebben in de eerste uren in de auto. Het investeren van 500 euro in het rijbewijs is een investering voor je hele leven. Wie wil nou niet dat je zeker weet dat je eigen zoon of dochter een veilige bestuurder is!! Succes.

Goede ervaring

Wii kregen veel handige tips mee en mochten onze verhalen delen. De lesgevers waren zeer vriendelijk!

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Ik had hier meer van verwacht

Mijn verwachtingen waren hoger dan wat we gekregen hebben Ik had een meer intteresante terug kom moment verwacht

Intresant

De leraren waren supper behulpzaam en vriendelijk. Ik snap waarom julie deze trugkom momenten doen maar het kan wel wa goekoper. Vele mense in armoede kunne dit niet betalen. En het is en schande dat als je te laat bend volgens de voorgeschreve datum terwijl er maar beperkte plaatse zijn. Dus gelieve hier iets aan te doen.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Zeer volledige uitleg binnen die tijdspanne

Positief

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Goede lesgevers: duidelijk en realistisch Aanraders!

Best oké, veel te duur

Jammer dat we meer tijd spendeerden in het wachten tot iedereen klaar was met elke opdracht/uitdaging. Maar al bij al een fijne, leerrijke ervaring. Alleen schandalig duur, maw diefstal. Sommigen moesten vrij nemen om aanwezig te kunnenkunnenijn zijn en verloren dus een smak geld.

De beste

Was heel leuk

Nuttig maar wel langdurig

Weliswaar nuttig: even weer stilgestaan bij te hard rijden en rijden onder invloed, irritaties in het verkeer en hoe hier mee om te gaan. Ook werden hier concrete voorbeelden van gegeven, wat de info meer deed beklijven. Tip: misschien simulatiefilmpjes? Praktijkgedeelte: Remafstand en brillen waren nuttig en leuk, maar 1 lesauto voor 12 cursisten zorgde voor lang wachten op elkaar, wat aanvoelde als tijdsverspilling. Tip: parallel aan elkaar praktische oefeningen doen waardoor het terugkommoment minder lang duurt.

Zeer vlot en interessant uitgelegd

Zeer vlot en interessant uitgelegd

Niet goed genoeg

Als je jongeren 4 uur lang iets wilt bijleren, zorg voor extremere dingen waardoor wij echt iets bijleren.

Duidelijke uitleg.

Interesante les met heel wat goede tips.

Vriendelijk

Heel vriendelijk, houden je kalm.

Heel goed gebracht

Leuk gebrachte herhaling van belangrijke materie voor het begeleiden van jonge chauffeurs

lesgever was perfect

Was een unieke ervaring

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

interessante opfrissing van het verkeersreglement.

ik was soms aangenaam en onaangenaam verrast door de confrontatie met de kennis van de huidige reglementering. Inderdaad nodig voor iedereen die wil deelnemen aan het verkeer.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

nuttige informatie maar kan op kortere tijd gegeven worden

Zeker nuttige informatie maar het tempo van de les mocht iets vlotter . Vooral het eerste deel was erg uitgebreid en beetje langdradig. Opmerking : lokaal is niet aangenaam : muf , weinig verluchting , vuil ( raampje bovenaan aan zijmuur is echt vuil : lamellen hangen scheef , spinnewebben, …. )

Company details

29 Hasseltweg

Genk 3600

Over Rijschool Hendriks

Sinds 1965 organiseert Rijschool Hendriks opleidingen voor het behalen van een rijbewijs in de provincie Limburg. Met haar jarenlange ervaring profileert Rijschool Hendriks zich als een van de meest toonaangevende en vooruitstrevende rijscholen van Vlaanderen. Gespreid over negen vestigingen leiden onze 30 medewerkers kandidaten op in alle rijbewijscategorieën.