Activiteiten die ervoor zorgden dat je je meer gewaar werd van de snelheid van het voertuig en de impact van je acties duidelijk maakt. Het is goed dat je al eens kan oefenen op noodsituaties die je kunnen overkomen op de weg zodat je wanneer ze echt gebeuren, beter kunt handelen. Aangename groep en instructeur die bijdroegen tot een fijn en leerrijk groepsgesprek.
Ervaringen van andere personen.
Het was een zeer fijne opleiding die me geholpen heeft om vanaf de eerste keer te slagen.
Het was een nuttige ervaring! Al zou ik het fijner hebben gevonden als dit moment plaats vond VOOR het behalen van mijn rijbewijs.
Ik heb heel wat uren rijschool gevolgd onder leiding van Ludo en Davy. Serieuze momenten die zich afwisselden met een grapje of een toffe babbel. Op een aangename en leerrijke manier stapsgewijs mijn rijbewijs behaald. Zeker een aanrader !
Ik had het geluk om mijn rijlessen te krijgen van Ludo, een aangename en uiterst geduldige instructeur. Vanaf het eerste moment bezorgde hij me het gevoel dat het allemaal wel in orde zou komen, wat ook gebeurde! Van de eerste maal geslaagd en dat heb ik bijna volledig te danken aan de professionele begeleiding. Inschrijven gaat supervlot, heb mijn lessen-schema zonder morren mogen aanpassen, alles werd tot in de puntjes verzorgd... Kortom: een aanrader!!! Groetjes, Melissa xxx
Het terugkommoment was super leuk. Heb veel bijgeleerd en het was echt leuk. Super goede instructeurs!
Op 3 weken tijd, op begin met knikkende knieƫn, 20 uur rijles gekregen van den Ludo M. Door zijn gekke toeren, zijn grapjes en ook serieuze gesprekken heeft hij me op een spontane manier geleerd wat ik fout deed ... op maandag deed ik mijn laatste 2 rij-uren... op dinsdag reed hij met me mee naar Alken... en ja hoor... dankzij een super rij instructeur heb ik mijn rijbewijs gehaald... dank u wel rijschool Hendrickx... DANK U WEL LUDO M.
Leuke en leerzaam cursus, joviale instructeurs
š tof
Zeer vriendelijk
Het was een zeer leerrijke ervaring, het ook een toffe dag! Fijne lesgevers die altijd bleven en fijn uitleg gaven.
veel bijgeleerd leuk personeel
Ik zag er een beetje tegen op maar vond het toch een boeiende en leerrijke avond. Zeker dankzij de lesgever en de interactie van de groep.
Ik heb het terugkommoment gevolgd op 01/02/2020. Vooral het uitvoeren van de noodstop en het uitwijkingsmanoeuvre vond ik heel leerrijk. De 2 begeleiders waren heel vriendelijk, ze hebben alles ook heel duidelijk uitgelegd.
Over het algemeen vond ik het terugkommoment leuker dan ik had verwacht, en ik zie het nut er wel van in . De begeleiders waren zeer vriendelijk en wisten de leerlingen goed gekend maken met de gevaren van de openbare weg .
Toffe mensen die je op een leerrijke manier je extra uitleg gaven.
Begeleiders bij het terugkommoment die me heel goed op het gemak stelden bij elke oefening.
Ik vond het zeer interessant en de instructeurs zijn twee vakbekwame, fijne mensen !
Leuke avond goed duidelijk verteld. Koffie/thee was welkom geweest 25euro dan was een mooie prijs geweest.
Duidelijke uitleg ivm de nieuwe regelingen.
Nieuwe wetten bijgeleerd. Tips bij het lesgeven.
Duidelijk, alles werd goed herhaald en uitgelegd.
29 Hasseltweg
Genk 3600
Sinds 1965 organiseert Rijschool Hendriks opleidingen voor het behalen van een rijbewijs in de provincie Limburg. Met haar jarenlange ervaring profileert Rijschool Hendriks zich als een van de meest toonaangevende en vooruitstrevende rijscholen van Vlaanderen. Gespreid over negen vestigingen leiden onze 30 medewerkers kandidaten op in alle rijbewijscategorieƫn.