Filters

10

heel goed bevallen!

Hele fijne gasten, serieus wat het werk betreft maar oer gezellig. ik zou deze 2 mensen iedereen aanraden. Ruud en Denny, nogmaals bedankt ! Hanneke van de Kerkweg 26

 • Aanbevelen? Ja
10

Denken goed mee aan een oplossing!

Prettige samenwerking, Ruud en Danny waren heel vriendelijk en denken graag met je mee om tot een goed eindresultaat te komen waar alle partijen tevreden over zijn. Dank voor het harde werken en op naar project II.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super alles snel en goed geregeld

Snel offerte binnen daarna binnen twee weken bevestiging waneer ze wilde beginnen. Iedereen even vriendelijk en correct dus zeker aan te raden dit bedrijf. Karel

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed onderhoud

Snelle service, goed uitgevoerd, ik adviseer deze mensen voor dakonderhoud.

 • Aanbevelen? Ja
10

Helemaal top

Zeer goeie ervaring met Royaal Vastgoedonderhoud. Ze hebben bij ons in de straat 9 pannendaken vernieuwd. Zeer tevreden over de werkzaamheden en de fijne communicatie. Zeker een aanrader ! Groetjes namens alle bewoners van de Sint Janstraat te Laren.

 • Aanbevelen? Ja
9

Gewoon goed

Prima

 • Aanbevelen? Ja
10

Super service

Zeer netjes gewerkt/ afgewerkt hoede service vriendelijk personeel

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer goed

Hebben een nieuw dak gelegd. Ziet er prima en degelijk uit Zeer vriendelijk en vakkundig personeel dat ook nog met je mee denkt om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. Zeker een aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
9

heel fijn!

Wij zijn na een lekkage ontzettend snel en fijn geholpen door Royaal Vastgoed Onderhoud. Ze gaven ons de optie om een spoed reperatie te doen of het dak te vernieuwen. Hierin waren ze niet sturend of dwingend maar dachten ze echt met ons mee. Wij hebben besloten om het complete dak te renoveren. Met Mitch hebben wij constant prettig contact onderhouden. Ook zijn de wachttijden niet lang (zelfs kort)en denken ze goed mee om verdere lekkage te voorkomen. Mitch is zelfs buiten werktijden nog een keer langsgekomen om een zeil goed te leggen op ons dak ivm een regenbui en dat terwijl de renovatie pas twee weken later zou beginnen. De communicatie liep prettig en respectvol. Ze werken ontzettend hard en snel en met veel vakkundigheid. Ook zijn ze helder en zijn eerlijk over dingen die ze tegenkomen. Ze zijn een stuk goedkoper dan concurrenten en werken ook een stuk sneller. Heel prettig om direct te horen wanneer er facturen zijn betaald.

 • Aanbevelen? Ja
10

Leuk om zulke mensen op je dak te hebben

Methodische teamwerkers, vriendelijk en beleefd. Duidelijke afspraken maken en nakomen. Deskundige advies geven en uitvoeren van het werk. En last but not least nogal unieke combinatie in het leveren van demonteren en weer monteren van zonnepanelen service.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede en snelle service

We hebben goede ervaring met Royaal Vastgoed Onderhoud. Ze konden snel komen kijken en in overleg ook nog snel een reparatie plannen, wat heel fijn is met een lek. We hebben ze aanbevolen aan mensen uit de buurt die ook heel tevreden zijn.

 • Aanbevelen? Ja
10

Pannendak vervangen: Geen onzin bedrijf. Pakt ook issues aan onder eigen verantwoordelijkheid

Het verkoop traject begon al prima met de heer M. Na zijn dakinspectie, geen onzinnige bangmakerij. Kortom: reëel. Na twee dagen een offerte met nauwkeurige omschrijving van de activiteiten. Deze zijn ook daadwerkelijk allemaal uitgevoerd (dampdichte folie, nieuwe regels/tengels bij inspectie achteraf. De prijs was ook redelijk in vergelijk met anderen. Via Creditsafe.nl was ik in de gelegenheid om de kredietwaardigheid te kunnen controleren van het bedrijf alsmede de bedrijfshistorie. Alle signalen staan op GROEN van dit bedrijf. Afhankelijk van de activiteiten kan men een extra korting krijgen bij akkoordverklaring binnen 24 uur. Advies voor lezers: vraag dus eerst offertes aan bij anderen, laat je niet onder druk zetten door niemand en dan als laatste de offerte bij Royaal Vastgoed zodat je gebruik kunt maken van extra korting. Men krijgt een vaste prijs. Dit kan een gevoel geven van 'als het niet lukt of tegenzit gaat men bochten afsnijden', echter is dit niet het geval. Er was een issue met de toeleverancier aan dit bedrijf. Immers koopt dit bedrijf ook materialen in en weet niet altijd wat men krijgt omdat aflevering op werkplek wordt uitgevoerd. Na afleveren benaderde wij zowel de eigenaar Royaal Vastgoed Onderhoud, de heer R.L. Hij pakte dit adequaat op door ook zelf op bezoek te komen de constatering te maken en vervolgens de oplossing te zoeken. (PS: de heer R.L.is teens de planner, en dat is fijn omdat je gelijk met de beslisser spreekt). Binnen 1 dag waren er andere pannen geleverd en het werk ging verder. Voor ons dak waren twee dagen nodig om de pannen te verwijderen, dakregels te verwijderen en alles opnieuw aan te brengen. Twee dagen met op dag 1 een team van 2 personen en dag 2 een team van 4 personen. Een totale tijdsinvestering van 6 mandagen. Ivm capaciteit was 1 onderaannemer de heer S., in 1 woord: een vakman ook (dus geen geklooi)! Ik wens ondernemingen van R.L. en S. het beste toe. Top! en vertrouwd!

 • Aanbevelen? Ja
9

Fijn contact gehad, prima werk opgeleverd, en lekker snel!

Er is een prima daksysteem goed geplaatst, alleen de finishing touch (horren) konden niet bevestigd worden doordat de rest van het dak aan de binnenkant niet was afgewerkt. Dit is helaas niet gecorrigeerd in de uiteindelijke afrekening.

 • Aanbevelen? Ja
9

wij hebben de werkzaamheden netjes en snel ervaren

goede snelle service, aardige en vriendelijke personeel

 • Aanbevelen? Ja
9

Voor herhaling vatbaar

Nette vaklui, gemaakte afspraken zijn volledig nagekomen! Bedankt en succes met jullie volgende klus!

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer fijn bedrijf met vakmensen

Bij ons huis hebben ze pannendak met isolatie vervangen. Wij zijn er erg blij mee echt een aanrader

 • Aanbevelen? Ja
10

Kundig

Bedankt voor het vervangen van ons dak!

 • Aanbevelen? Ja
8

goede service, prima werk geleverd

vriendelijk personeel, netjes in hun werkzaamheden, goed overleg met ons. contact met kantoor ook vlekkeloos verlopen. snelle service!

 • Aanbevelen? Ja
10

Aanrader!

Royaal Vastgoed Onderhoud. Ze doen wat ze beloven. Plat dak en het dak van de carport is mooi geworden en is goed uitgevoerd in overleg én zoals afgesproken. Korte lijnen, geen overbodige zaken, denken met je mee, zéér vriendelijk en vakkundig personeel én gewoon perfect werk afgeleverd. Dit bedrijf heeft ook ons grote dak naar grote tevredenheid gedaan. Prima vakmanschap en kwaliteit. Wederom zeer blij met het afgeleverde werk. Een tevreden opdrachtgever.

 • Aanbevelen? Ja
9

Precies wat ik wilde!

Gebeld voor een prijsopgave en de volgende dag kwam er al iemand om te kijken. Werd keurig te woord gestaan en kreeg meteen een duidelijke prijs. Na het maken van de afspraak kwamen ze op de dag van de reparatie stipt op tijd. Het dak is keurig vervangen en alle rommel was netjes opgeruimd. Kortom niks dan lof voor dit bedrijf een echte aanrader qua service, prestatie, prijs en persoonlijke benadering. Top!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden met het geleverde werk!!!

Royaal vastgoed onderhoud heeft het dak van onze woning voorzien van een nieuw pannendak en is een absolute aanrader vanwege de volgende redenen: Afspraak is afspraak!! Alle afspraken worden nagekomen, van de eerste inspectie, het aanleveren van de (overzichtelijke en gespecificeerde) offerte tot en met de laatste inspectie en factuur. Er wordt gebruik gemaakt van de allerbeste materialen. Het werk dat geleverd wordt is absoluut vakwerk, indien ik nu naar de afwerking van andere daken kijk zie ik pas hoe kwalitatief hoogwaardig het resultaat van het dak is. Binnen dit bedrijf heeft men passie voor het werk en is men pas tevreden wanneer de opdrachtgever het is. Conclusie: TOP

 • Aanbevelen? Ja
10

Super professioneel en echt vakwerk!

Een paar maanden geleden is ons bitumen dak vervangen door Royaal Vastgoed Onderhoud, via onze buren zijn wij bij dit bedrijf terecht gekomen. Meerdere buren in onze straat hebben dakwerkzaamheden laten doen door dit bedrijf en waren zeer tevreden. Dit gaf ons een betrouwbaar gevoel bij dit bedrijf. Heldere communicatie, een reële offerte, meedenken en aan de afspraken houden. Allemaal zaken die ik erg belangrijk vind. Ik heb geen verstand van dakwerk, maar het werk wat geleverd is ziet er super uit. Zeker een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede ervaring

Ik kan iedereen de vakmannen van Royaal Vastgoed Onderhoud aanraden.Het eerste contact was duidelijk en overzichtelijke offerte die wij hebben aangevraagd voor een pannendak te vervangen van onze woning. De offerte snel geleverd daarnaast ook bij bezichtiging toelichting gehad en uitleg met foto's was zeer prettig. En het meedenken stelde ik zeer op prijs. De indruk en de prijs was goed en daarom besloten met dit bedrijf in zee te gaan. En daar geen spijt van gekregen. Danny en zijn vakmannen werken snel en netjes.

 • Aanbevelen? Ja
10

Professionele partij met kennis en vriendelijk personeel

Royaal heeft ons pannendak en onze schoorsteen gerenoveerd. Goed werk voor een schappelijke prijs. Na afloop werd ook alles netjes opgeruimd. Daarna hebben ze ook bij onze buren het dak vervangen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Perfect, alles zoals afgesproken.

Werk goed uitgevoerd zoals afgesproken, zijn allemaal tevreden over het werk. Het enige min punt was dat het bedrijf die container geleverd had veel troep op straat achter gelaten.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Henk, Dank voor u review, fijn om te horen! Over de troep die het containerbedrijf heeft achtergelaten gaan wij terugkoppelen aan het desbetreffende containerbedrijf, dank voor uw feedback! Met vriendelijke groet, Team Royaal

Over Royaal Vastgoed Onderhoud

Royaal Vastgoed Onderhoud neemt uw zorgen uit handen als het gaat om het onderhoud van vastgoed. Wij onderhouden, verbouwen en vernieuwen zowel woningen als bedrijfspanden. Royaal Vastgoed Onderhoud is al meer dan veertig jaar actief in het onderhoud van vastgoed in Nederland.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd