Alles van A tot Z super geregeld

Na een praatje te hebben gemaakt op kantoor van eenautoimporteren.nl was ik er al snel uit. Bart & Cindy leggen duidelijk uit hoe het allemaal geregeld wordt, wat de kosten zijn en wat je uiteindelijk onder de streep gaat betalen ( geen kleine lettertjes ), indien je het wilt, doen ze voor je meezoeken naar de gewenste auto. Je wordt via de mail constant op de hoogte door Cindy hoe de stand zaken is, en uiteindelijk wordt je auto opgeleverd. Één echte aanrader voor wat mij betreft

Voelt goed

Goed bedrijf alles klopt

Geweldig!

Wat een geweldige organisatie! Ze kennen hun vakgebied. De dienstverlening is zeer vriendelijk, toegankelijk en komen hun afspraken na. In het gehele proces blijven ze met je communiceren. Van begin tot het eind.

Helemaal Top !

Wij hebben via eenautoimporteren.nl een auto geïmporteerd en zijn zeer tevreden over de correcte service. Alles was tot in de puntjes geregeld wat resulteerde in een probleemloos importeerproces. eenautoimporteren.nl nam ons alle moeite uit handen en we konden snel genieten van onze prachtige Mercedes GLA. Wij raden iedereen aan om met hun in zee te gaan.

Persoonlijk

Alles is mogelijk

Prima ervaringen.

De mensen houden van mooie auto's en dat stralen ze uit.

Goede service en betrouwbaar

Cindy heeft ons heel erg goed geholpen om de juiste en betrouwbare auto te vinden. Momenteel valt het niet mee om een zgan auto te vinden op de markt (wij zochten een specifiek type en uitvoering). Bij een aantal auto’s heeft ze de voertuiggegevens gecontroleerd en ons op de risico’s gewezen en daar hebben we dus vanaf gezien. Uiteindelijk hebben we de juiste auto gevonden en zijn we ontzettend tevreden met de geleverde service en begeleiding bij het importeren.

• Betrouwbaarheid

Goede begeleiding en volledig ontzorgt

Nooit eerder gedacht om een auto te importeren. Werd heel goed geïnformeerd en begeleid door Cindy . Iedere stap in het proces werd duidelijk gecommuniceerd. Uitstekende en snelle service.

• Betrouwbaarheid

Alles perfect geregeld en altijd een snelle reactie.

Eerste twee auto's waren allebei helaas al verkocht, maar werden nog wel te koop aangeboden. De derde keer was het wel raak. Als ik een linkje van een auto stuurde, werd er iedere keer snel contact opgenomen met de dealer. De dealer had nog even tijd nodig om hem klaar te maken voor transport, maar daarna ging alles heel snel. Ik wilde er ook nog een trekhaak op laten zetten, ook dat hebben ze geregeld. Geweldig geregeld, echt een aanrader!

• Betrouwbaarheid

In één woord "grandioos" !

In een tijdsbestek van 3 weken een 2-tal auto's door Eenautoimporteren.nl laten importeren. Zowel Cindy als Bart nemen de tijd om de juiste auto bij een autodealer te zoeken. Alles van te voren qua financiën duidelijk besproken en op papier gezet waardoor je weet wat de totale kosten zijn, geen verborgen "kleine lettertjes". Afhandeling verliep soepel. Indien u een auto wenst te importeren kan ik u hen aanraden, zeer professionele organisatie, zij komen de afspraken na.

• Betrouwbaarheid

zeer goed en snel geholpen met correcte afhandeling

Zeer deskundig bedrijf en een snelle service. Ik zal dit bedrijf ook zeker aanbevelen bij anderen.

• Betrouwbaarheid

Ik kan het iedereen aanraden die een auto wil importeren. gewoon top!

Bart heeft al verschillende keren een auto de afgelopen jaren voor mij geïmporteerd en ik kan je met zekerheid zeggen dat je niet verder hoef te zoeken. alle kosten en werkzaamheden zijn in voordeel van de klant. echt Top!

Goede en betrouwbare service

Fijn en snel contact in het gehele traject. In de beginfase was er snel een duidelijk overzicht van de totale kosten voor verschillende opties zodat je weet waar je aan toe bent. Verder is het prettig dat zij het hele proces uit handen nemen en de auto ook nog een poetsbeurt kreeg waardoor deze met strik en al perfect werd afgeleverd!

• Betrouwbaarheid

Maakt alle verwachtingen waar!

Goede en professionele begeleiding/service bij het importeren van een auto uit het buitenland.

• Betrouwbaarheid

Mijn ervaring met eenautoimporteren.nl/koolaard is super

Mijn ervaring met eenautoimporteren.nl en koolaard is super. Voor de 2e keer een auto door ze laten importeren en het is weer goed bevallen.

• Betrouwbaarheid

Zeer prettig om een auto te kopen.

Verstand van zaken, klantgericht. Ook na levering nog net zo behulpzaam en vriendelijk. Aanrader!

• Betrouwbaarheid

Een hele goeie service van begin tot eind

Mijn vriend heeft dit bedrijf gevonden die alles uiteindelijk ook super goed heeft afgehandeld. Ze waren beleefd en netjes vertelde ook hoe alles in z’n werk ging, hoelang het ongeveer zou gaan duren en wat de kosten gemiddeld zouden zijn. Uiteindelijk hebben ze zich goed aan hun woord gehouden en kon ik de auto binnen een week weer rijden. Ik ben super tevreden over de service en de snelle afhandeling. Ik zal zeggen laat zeker je auto hier achter!!! want hun regelen alles voor je. En de prijs is ook niet duur wat je hun moet betalen. Het is zeker de moeite waard!!! En als laatste!!! Zat er een mooie strik op mijn auto ... echt top geregeld echt super tevreden

• Deskundigheid/Vakmanschap N.v.t.
  • Betrouwbaarheid

De auto stond met strik op ons te wachten :)

Na een eerste gesprek met Cindy direct een prijsopgave voor de importkosten en servicefee ontvangen. Wij hadden de auto al zelf aangekocht en konden meteen de volgende dag terecht met de auto en papieren voor de inportprocedure. Geen gedoe, zelf helemaal geen RDW of andere instanties hoeven bezoeken of bellen. Alle contacten verliepen voorspoedig, de auto stond klaar op de afgesproken dag. Inclusief grote strik :)

• Betrouwbaarheid

Fijne afhandeling van zaken!

Inmiddels is dit al de tweede auto die ik via eenautoimporteren.nl heb aangeschaft. Net als vorig jaar, is dit weer tot in de puntjes geregeld. Goede communicatie en vooral erg snelle service. Op dinsdag is de auto ingevoerd bij de RDW, vrijdag had ik het kenteken al binnen!

Top team..!

Goed en erg vriendelijk geholpen door Cindy... Prijstechnisch erg scherp... Knap werk!

Uitstekend geregeld!

Mijn auto hier gekocht. Super tevreden en helpen je graag. Top service

Gewoon top service

Zeer professioneel en goede service. Van A tot Z Bart & Cindy Dank voor jullie ondersteuning en expertise bij de aanschaf van mijn nieuwe auto uit Oostenrijk.

Excellent honest service!

I found eenautoimporteren online after speaking to a couple of large importers as I found them to be charging a high import service cost and also stating a high BPM. Which i found out that in order to guarantee the BPM they tend to estimate it high. With eenautoimporteren I found: 1. Extremely reasonable costs // also for transport (they use professional car transporters) 2. Lowest BPM (about EUR 2000 lower than what the leaders of the market quoted) 3. Promot and friendly service 4. Knowledgeable about cars and car imports, hence trustworthy I will definitely recommend them to everyone looking to import cars into NL and also will use them for my future cars.

• Would you recommend us? Yes

Een echte aanrader voor het importeren van een auto.

Een auto importeren heeft me goed geholpen. Ze gaven een eerlijke mening over de dealer waar ik mijn auto wilde importeren. Vervolgens ging het importeren erg snel en transparant. Er bleef goed en snel contact. Aldus een echte aanrader voor het importen van een auto. Als nog hartstikke bedankt.

• Betrouwbaarheid

De service was top en zeer klantvriendelijk

Advies was top en begeleiding was goed

Over Eenautoimporteren.nl

Zoekt u een auto voor de beste prijs? Afkomstig van een officiële Duitse merkdealer? Eenautoimporteren regelt het voor u! U betaalt pas bij aflevering.