Staan altijd klaar
ik had een elektronisch probleem, vanaf t inplannen tot mn auto weer ophalen verliep alles oke, fijne persoonlijke aanpak van de mannen.
Goede service. Fijne meedenkende mensen
Ik ben hier al vele jaren met volle tevredenheid klant.
Vriendelijk ontvangen, ziet dr goed uit het bedrijfs pand van binnen & buiten, parkeren was goed tedoen voor de deur
Netjes behandelt en heel schoon afgehandeld nog even de auto uitgezogen de auto top
Voor de derde keer mijn E klasse gebracht. Nu niet voor jaarlijkse beurt maar voor o.a. een storing met de airco. Ik werd netjes op de hoogte gehouden, en gebeld met diagnose en prijsindicatie. Bij ophalen stond de auto weer fris gewassen en met uitgezogen interieur klaar. Fijn bedrijf met fijne mensen en goede communicatie.
Vanaf het tijdstip van de oprichting van het bedrijf zijn we er klant. Service en klantvriendelijk staan hoog in het vaandel en het zijn vakmensen die hun werk met plezier doen.
Ik vind het een fijne garage en je wordt er goed geholpen.
Klantvriendelijk en deskundig.
Goed geholpen,zeer vriendelijk personeel,goeie koffie,top zaak.
Onze Mercedes Benz is hier altijd goed onderhouden waarbij vakkundigheid en flexibiliteit centraal stonden, wij kunnen garage ‘t ambacht bij een ieder van harte aanbevelen!
Altijd goede service en altijd even vriendelijk.
Auto is weer helemaal in orde
Vakkundig, betrouwbaar en vriendelijk
Uitstekende service met ophalen en brengen van mijn auto.
Mercedes-Benz kennis op een hoog niveau, aangeboden in een goede prijs/waar verhouding. Prima service, prettige mensen.
Voor het eerst een onderhoudsbeurt laten uitvoeren door Het Ambacht. Is keurig en naar volle tevredenheid uitgevoerd. Advies: Ga zo door
Top ervaringen al jaren!!
keurige melding over de auto van de ontwikkeling en ophalen
Je wordt altyd netjes geholpen en geen onzin verhalen duidelijk en eerlijk
Tot op heden goede ervaringen met acurate behandeling van de auto en vooraf netjes op de hoogte gebracht van mogelijke extra werkzaamheden met de daaraan verbonden kosten.
Top bedrijf , met hele goede service Thanks voor alle hulp
Ik ben nog niet heel vaak geweest, maar bij die enkele keer vriendelijk geholpen, en meegedacht/ geadviseerd bij wat aan te pakken bij mijn 30 jaar oude mb
Vanaf het begin af aan betrokken met het euvel van mijn Mercedes E Coupe en alles snel in orde gemaakt. Fijne communicatie ook, kortom een topgarage!
Oostpolderweg 4 a
2841DA Moordrecht