Beste Esra & Onur , Dank voor jullie oprechte beoordeling . Jullie zijn altijd welkom voor volgende auto, advies of alleen voor koffie . Nogmaals hartelijk bedankt... Nerex Motors B.V.
Dank voor de mooie recentie . Veel veilige km toegewenst in de Volvo XC90 T8 . Tot volgende barbecue :)
Beste Marcel, Spijtig verneem ik jouw reactie van jouw ervaring met Nerex Motors, wij hebben zeker veel contact gehad omtrent de min puntjes waar jij het over hebt ondanks de reparaties die ondertussen al hebben plaatsgevonden. Wij hebben altijd gereageerd op jouw berichten en telefoontjes (hoewel de bereikbaarheid in de avond natuurlijk minder is), is tot het laatst nog gebeld en kreeg geen gehoor tot deze reactie. Wij willen natuurlijk nog altijd alles netjes afhandelen volgens de geldende garantie voorwaarden en vraag je vriendelijk een email te sturen naar claims@nerexmotors.com waarop meteen actie wordt ondernomen. Nerex Motors B.V.
Nerex Motors B.V. is een werkmaatschappij van BAS Global Holding B.V. Nerex Motors is actief op de Nederlandse markt en levert jong gebruikte auto’s uit het hogere segment; m.n. Audi, BMW, Mercedes Benz, Volkswagen en Porsche. De meeste auto’s hebben nog volledige fabrieksgarantie en anderen bieden wij aan met 6 maanden garantie. Onze auto’s hebben doorgaans een aantrekkelijke kilometerstand en voldoen aan alle criteria.