Filters

9

Correct, netjes, vriendelijk en vlot

Wij zijn zeer netjes vriendelijk en correct behandelt. Nette inruil prijs gekregen en Andy is een fijn iemand om mee te onderhandelen. Op vragen via de mail of WhatsApp werd snel geantwoord. Nieuwe auto is conform afspraak netjes afgeleverd er zijn zelfs nog andere extra dingen gerepareerd of vervangen omdat ze de auto goed wilden afleveren . Andy heeft kennis van zaken en heeft geen bla bla verhalen. Kortom zeker de moeite waard om weer bij Nerex te gaan kijken als er een andere auto moet komen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super

Super service

 • Aanbevelen? Ja
10

Komen afspraken na en lossen problemen op

Mijn ervaring met Andy van Nerex is super positief. Er kan altijd iets misgaan en dat was ook het geval bij de aflevering van mijn auto (navigatie werkte niet goed), maar je herkent de kwaliteit van een organisatie aan hoe zij de problemen oplossen. In dit geval heeft Andy kosten nog moeite gespaard om alle problemen op te lossen. Hij doet dat op een vrolijke en positieve manier. Hij is al zijn belofte nagekomen. Ben zeer tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed en netjes geholpen, vriendelijke en betrokken verkoper

Goed en netjes geholpen door Andy. Andy is een vriendelijke en betrokken verkoper. Auto stond netjes klaar op afgesproken dag en tijd en was netjes gepoetst. 2 kleine minpuntjes, het logo was er niet afgehaald (zoals afgesproken) en er zaten geen onderhoudsboekjes in de auto.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer vriendelijk geholpen top

Vriendelijk en competente mensen

 • Aanbevelen? Ja
10

Servicegericht, vriendelijk en vakbekwaam.

Kan alleen zeggen dat het top was. Geen op of aanmerkingen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Value

Ben echt mega blij met Andy. Een persoon die niet geeft om de verkoop, maar alleen bezig is met value leveren. Hij wilt alleen maar dat de klant de beste koop maakt die er mogelijk is en dat voel je aan alles. Ik ben bij meerdere dealers geweest maar iemand als Andy zal ik altijd terug naar blijven keren.

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima

Nette ontvangst een half uurtje met de auto op pad geweest , goede afspraken gemaakt die allemaal zijn nagekomen

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect en geslaagd

De beste bedrijf waarbij ik in de eerste keer Kijken als slaagde in een mooie auto. Super hoe Andy de verkoper mij heeft geholpen en blij heeft gemaakt. Ik raad iedereen aan om hoer langs te gaan. Er staan heel wat leuke autos

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer attent en zorgvuldige verkoop.

Andy heeft ons goed en zorgvuldig geholpen met onze nieuwe auto. Alles aan de auto is in orde gemaakt voor aflevering. Alsof je in een nieuwe auto weg rijd. Super!

 • Aanbevelen? Ja
10

Gewoon lekker soepel een auto gekocht

Mooie golf gekocht. Veel enthousiasme van Andy en verder gewoon lekker soepel zonder teveel gedoe.

 • Aanbevelen? Ja
9

Heel goed.

Ik had een auto gekocht en € 200,- aanbetaald. Bij het ophalen van de auto bleek deze toch niet helemaal aan mijn wensen te voldoen, wat niet te wijten was aan Nerex Motors. Voorgesteld om € 100,- terug te betalen wat mijn inziens een nette afspraak was om de koop toch teniet te doen. Andy heeft hier keurig aan voldaan. Menig ander bedrijf zou zo niet gehandeld hebben.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed, gastvrij en kwaliteit

Afspraken waren niet altijd even duidelijk en werden niet altijd correct opgevolgd. Dus: zeg wat je doet en doe wat je zegt. Kwaliteit en vakmanschap is goed.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima geholpen uitstekende service.

Precies waar ik op gehoopt had.

 • Aanbevelen? Ja
9

Vriendenlijk & betrouwbaar

Dealer ligt wat achteraf, maar dat zegt niet alles. Vriendelijk geholpen, prettige manier van zakendoen. Afspraken worden goed nagekomen. Vriendelijke medewerkers.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Ik heb 2 auto’s gekocht bij hun en ben zeer tevreden. Zij zijn klantvriendelijk, geduldig en behulpzaam. Snel in service en staan altijd klaar om alle vragen te beantwoorden. Zeker een aanrader voor iedereen die kwaliteit en betaalbare auto’s zoekt. Alle auto’s worden zorgvuldig onderhouden en zeer schoon afgeleverd. 👍👏

 • Aanbevelen? Ja
10

Met een goed gevoel de deur uit

We zijn super goed geholpen door Andy, vriendelijke service, denkt echt met je mee! Absolute aanrader om hier je auto te kopen! Geeft het gevoel dat je niet ‘even’ een auto koopt en de volgende weer kan komen. Voor onze eerste gezinsauto een super goede ervaring!

 • Aanbevelen? Ja
8

prettige begeleiding bij aankoop BMW

de aankoop van de auto ging erg goed en de service van Andy was snel en goed.

 • Aanbevelen? Ja
10

geweldig

Andy is een top gozer, me man en ik zijn zeer tevreden met onze aankoop

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer goed

Andy gaf een goede en duidelijke uitleg over alles. We werden snel geholpen en hebben een leuke auto gekocht.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede service

Ik ben tevreden over de service top bedrijf. Word veel met je mee gedacht. Niks over te klagen. Zo door gaan

 • Aanbevelen? Ja
1

Heel jammer

Beste Andy, Fijn om te lezen dat je mee zegt te denken, dit hebben wij de afgelopen maanden absoluut niet zo ervaren. Op het moment dat mijn vriendin de auto op kwam halen (de dag voor kerst), was de auto nog geen eens klaar. Eenmaal bij thuiskomst contact opgenomen vanwege de remmen, maar jullie waren toen al dicht. En dan nog even terug komen op de “ vergoeding “, vertel er ook even bij dat het knipperlicht rv vol met water zat en de ruitensproeier slang aan de achterzijde gebroken was. De mankementen zouden bij aflevering verholpen zijn, maar in goed vertrouwen toch zo meegenomen. Beide hebben wij zelf gerepareerd omdat we echt niet de lastigste zijn. Tevens de kromme schijven vervangen dit omdat auto trust dit niet dekt die zo geheten “ extra verzekering” . Daarnaast heb je zelf telefonisch akkoord gegeven dat wij ze zelf mocht vervangen ( bij een normaal Bovag bedrijf heb je namelijk 10.000km of een halfjaar zorgeloos rijden. Tevens geeft een officiële dealer tot 10.000km garantie op zijn schijven). Maar wat wij helemaal onbegrijpelijk vinden is de belofte die jij maakt met ons en wij vervolgens ongeveer 9 maanden op die € 70 zitten te wachten en het tot op heden nog niet hebben ontvangen. Wij zijn absoluut niet lastig geweest, zijn nog bij jou langs geweest om het op te lossen en nemen nota bene de helft van de kosten nog voor eigen rekening. Waarom eigenlijk als jullie zo met klanten omgaan? Wij vinden het respectloos. Hoop dat je de andere mensen beter zult behandelen.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste Jelle, tijdens de verkoop zijn wij een Autotrust garantie overeengekomen met jouw vriendin, dus jij ook werkzaam in de automotive weet ook dan dan de voorwaarden en regels van Autotrust gelden en kan dus niet de vergelijking gemaakt kan worden met de Bovag (ook bij de BOVAG garantie vallen remmen niet onder de garantie voorwaarden), dus die discussie hoeven wij niet aan te gaan. Wat ik respectloos vind is dat jij goed op de hoogte bent hoe het werkt in de Automotive zeker wat de regels en voorwaarden betreft heb jij mij zelf vermeld en dat je zelf weet dat Nerex Motors feitelijk niets hoeft te doen conform de afspraken die zijn gemaakt. Nogmaals de € 70 wordt naar je vriendin overgemaakt en ga ervanuit dat de zaak daarbij is opgelost. Andy Cruden Nerex Motors B.V.

3

Was goed

1e contact was goed maar de afhandeling na de koop verdient niet de schoonheidsprijs. Bij het ophalen van de auto was er geen plaats voor een kopje koffie, na 2 uur rijden en 2 terug. We verlieten de zaak met een bijna lege tank. Nu 4 weken later nog geen nazending van de winterbandentest.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste Alie, Teleurstellend verneem ik dat jij geen goed gevoel aan uw aankoop bij Nerex Motors overhoudt. Nadat wij op 1 oktober j.l. contact hadden via de app betreffende de dimlicht van de Volvo heeft u mij vermeld dat er geen haast bij is voor de winterset. Gezien dat er toch wel haast bij zit zal ik deze alsnog versturen naar u, let wel dat wij de verzending niet hadden afgesproken tijdens het verkoopgesprek maar dit als tegemoetkoming toch doen. Ik zal spoedig contact met u opnemen voor de levering van de winterset. Nerex Motors b.v.

10

Excellent support & service

I actually had a very nice and smooth customer experience with them. The staff was so supportive, helpful and also knowledgeable. I was first rejected from the financing company for the private lease but then they arranged another one immiediately and the problem was solved within 48 hours. The car is in a very good condition. Nothing less than what they have told me.. Well.. it's even a little bit more than what I've been told since they made a very nice gesture and installed a brand new armrest which was not there before.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top bedrijf open en eerlijk

Corsa d gsi gekocht daar . Heerlijke auto met alles er op en aan . Andy fijn zaken gedaan met je . Ook met garantie geen probleem alles netjes gemaakt . Zou zeker dit bedrijf aanbevelen In een woord geweldig

 • Aanbevelen? Ja

Over Nerex Motors BV

Nerex Motors B.V. is een werkmaatschappij van BAS Global Holding B.V. Nerex Motors is actief op de Nederlandse markt en levert jong gebruikte auto’s uit het hogere segment; m.n. Audi, BMW, Mercedes Benz, Volkswagen en Porsche. De meeste auto’s hebben nog volledige fabrieksgarantie en anderen bieden wij aan met 6 maanden garantie. Onze auto’s hebben doorgaans een aantrekkelijke kilometerstand en voldoen aan alle criteria.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd