Super.

Super goed geholpen en tevreden weg gereden.

Wim is een topper !

meerdere malen geweest ,eerst voor collega deze kocht er een Audi Q3 bij het op halen van zijn Audi zag ik er een ford fiesta st line vroeg Wim om er een proefrit mee te maken dat werd direct geregeld , heb er naar een dagje overleg thuis , toch de knoop doorgehakt om deze ford te kopen mede doordat Wim naar telefonisch contact met mij zo vriendelijk en meedenken overkwam , bij ophalen van de ford was alles prima geregeld onder het genot van een cappucino hebben we het afgewikkeld , dat waren er dus 2 in een week die we daar kochten , als de tijd er is voor een andere wagen gaan ik zeker op hun site kijken eerst , Wim en de rest van EVB dank voor de goede zorg !!

Erg vriendelijk en fijn geholpen

Op zoek naar een auto die ik bij van Boxtel vond. Na een telefoontje een afspraak gemaakt voor een proefrit. Fijn en hartelijk ontvangen door Wim, hij gaf tips en dacht mee over de additionele aanschaf van cruise control en ging driftig op zoek naar een set winterbanden. Een week later de auto opgehaald, alles was tot in de puntjes geregeld. Fijne service, bijzonder vriendelijke en professionele medewerkers.

Zeer vriendelijk en professioneel bedrijf

Deze week onze auto opgehaald vanuit Limburg, na onze bezichtiging wat kleine aandachtspunten aangegeven deze zijn zonder probleem opgelost. We zijn zeer vriendelijk geholpen en hopen lang plezier te hebben van onze Ford focus.

Eerste auto bij deze dealer, prima bevallen

2 weken geleden bij deze dealer wezen kijken voor een auto. Prima ontvangst en zeer corect geholpen.

Netjes en vriendelijk geholpen

Op naar Schijndel, kijken naar een Mini Clubman. De auto stond keurig gepoetst klaar, supernetjes geholpen door Robert, de zoon, een bakkie koffie en proefrit. We zijn na wat onderhandeling in het supernette bedrijf goed geslaagd. Een bedrijf waar je graag nog eens komt. Groet Paul Renate

Goed en snel geholpen.

Ik ontving snel een reactie op de vraag die ik stelde op de website. Wim was zeer enthousiast en verleende goede service.

zeer goed

Vriendelijk en fijn geholpen, goede service !

Goed bedrijf en heel vriendelijk !

En een heerlijk kopje cappuccino aangeboden De auto zag er prachtig uit ! Goede service!

Eerlijk bedrijf, goede service !

Erg fijn bedrijf goede service, prachtige zaak met nette auto s, eerlijke prijs vóór inruil, niet opdringerig hebben alle tijd voor je….. kortom niet verder zoeken en je nieuwe auto kopen bij van Boxtel. Gr Fam van Tol

Vriendelijk mensen en een net bedrijf

Fijn gelopen door de mensen en goede service

Perfect!

Robert heeft uitstekende service aan ons verleend en al onze vragen netjes beantwoord. Maandag gebeld voor een proefrit en bij aankomst stond die al netjes klaar. Na het rijden paar problemen overlegd maar die zijn bij het afleveren netjes verholpen. We hadden een probleem met betalen maar Robert was geduldig en dacht mee aan een oplossing. Als je hier een auto wilt kopen zit je zeker goed!

super geholpen

Ik heb mijn auto gehaald bij E. van Boxtel en ben super geholpen. Alles ging heel flot en spontaan en voelde mij dan ook zeer welkom. Mocht ik weer voor een andere willen hebben zal ik zeker kijken wat E. van Boxtel te koop heeft staan

Snelle service, kortom topbedrijf! Aanrader!!

Heb onlangs een zeer mooie golf 7 gekocht bij E. van Boxtel auto’s. Woensdagavond gekocht en vrijdags rijden! De auto kreeg nog een onderhoudsbeurt en nieuwe all seizoen banden, dus snelle service! Ondanks dat ze het razend druk hadden, alleen maar lof over dit bedrijf en verkoper Wim, nogmaals dank!!

Vriendelijke ontvangst, blij met onze auto!

We zijn erg tevreden met onze aankoop, we hebben onze auto nu een maand en zijn er erg tevreden over!

Zeer vriendelijke ontvangst en er wordt ruim tijd genomen voor goede service.

Zeker een bedrijf waar ik vaker zou komen voor een auto. gastvrij ontvangen ondanks de maatregelen vanwege corona. ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen aan pottenciele auto-kopers.

Zeer vriendelijke ontvangst en er wordt ruim tijd genomen voor goede service.

Top service

Goed geholpen door Wim en duidelijke afspraken zonder gezeik.

Super klantvriendelijk

Wim heeft mij geholpen met mijn eerste auto. Hij is super klantvriendelijk en laat je enorm vrij in je keuze. Uiteindelijk kon ik de auto super snel ophalen en waren de punten van aandacht verbeterd! Daarnaast kon ik Wim tussendoor nog even bellen mocht er iets zijn of wanneer ik vragen had. Wim, bedankt!

Prima ervaring

Hier een Nissan X-trail gekocht voor een nette prijs, vakkundig en vriendelijk geholpen. Was de moeite van de trip uit het hoge noorden waard.

Betrouwbaar en goede service

Op zoek naar een Audi A1 en hier de perfecte gevonden. Een goede prijs voor een complete auto. Het is een toegewijde zaak met passie voor hun vak maar ook de klant en service echt belangrijk vinden.

Prettig bedrijf en mensen met hart voor service

Vorige week een mooie slk gekocht,na een prettig gesprek met wim. Er waren wat puntjes van aandacht ( de auto is uiteraardgebruikt),die super zijn opgelost door evb. Bedrijf is een aanrader voor ieder die een fijne goede auto kan waarderen.

Zeer goed geholpen door Wim!

Vorige week belde ik of we langs konden komen om een Kia Sorento te bekijken. We werden heel hartelijk ontvangen door Wim en de auto stond al klaar. Na een proefrit nam hij de tijd om ons advies en informatie te geven. Het voelde meteen vertrouwd en we zijn heel tevreden over de service die we hebben gekregen!

Met een goed gevoel een auto gekocht bij E. Van Boxtel. Super vriendelijk geholpen door Wim. Heel behulpzaam en niks is te veel gevraagd. Nog wat kleine puntjes werden meteen opgelost. Zeker een aanrader

Prettige ervaring.

Vanaf het eerste telefoongesprek/contact tot het afsluiten van de deal als vertrouwd en prettig ervaren. Goed ontvangen bij aankomst en uitgebreid uitleg gekregen. Mijn vrouw en kinderen konden in de sfeervolle wachtruimte wachten die is voorzien van een bar/tv en een mini koelkast. Zowel van binnen als buiten (onder de motorkap) ziet de auto er verzorgd uit. Dit garagebedrijf heeft terecht louter positieve reviews. Vanaf het begin tot het einde contact gehad met Wim. Fijne gast;-))