Filters

9

Goed bedrijf met goede service

We hebben een rolstoelauto gekocht voor mijn vader en moeder en zijn uitermate tevreden hoe jullie het een en ander hebben afgehandeld. Er was vergeten om er een elektrische lier in te zetten maar alles werd keurig opgelost,auto werd opgehaald en terug gebracht waarvoor dank. Al met al kunnen we een ieder aanbevelen om hier een auto te kopen. Dank en groet fam Lier uit Staphorst!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijn bedrijf !

Na een reis van 4 uur kocht ik een aangepaste Renault kangoo bij kikkert autobedrijf. Na een maand terug om enkele waargenomen puntjes op te lossen. Alles tot volle tevredenheid opgelost. Samengevat; een fijn bedrijf. Complimenten voor het garagebedrijf waarmee Kikkert samenwerkt. Correcte monteurs die hun vak met plezier en kunde uitoefenen. Van harte beveel ik deze bedrijven aan. Leon Moonen, Heerlen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige service!

Twee weken na aanschaf van een Kangoo rolstoelauto overleed mijn vrouw. Wij hebben de auto nooit voor haar kunnen gebruiken. Maar we konden de auto terugbrengen en binnen drie weken werd die weer voor ons verkocht. Geweldige service!

 • Aanbevelen? Ja
8

Aangenaam

Het contact en de informatie was aangenaam en compleet. Onze aangeschafte rolstoel auto, is na enkele dagen al keurig thuis bezorgd. De vw caddy ziet er verzorgd uit en is keurig onderhouden.

 • Aanbevelen? Ja
9

Super blij met de hulp en de advisering van de familie Kikkert

Met mijn nieuwe bus heb ik een stuk vrijheid terug gekregen waar ik heel blij mee ben.

 • Aanbevelen? Ja
10

adres waar je snel vertrouwen in hebt.

Sinds kort zijn we naar volle tevredenheid gebruiker van een rolstoelautovan het bedrijf. Het is een betrouwbaar adres met prima voorlichting , advies en service.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer betrouwbare garage

Onlangs een Mercedes Viano rolstoelbus gekocht bij Autohuys Kikkert. Ik ben zeer goed geinformeerd en geholpen door de eigenaar Jan Kikkert. Ook de nazorg is helemaal top, afspraken worden nagekomen. Voor mij heeft Autohuys Kikkert de 5 sterren dik verdiend!

 • Aanbevelen? Ja
10

Deskundig, goede service en meedenkend

Opzoek naar onze eerste rolstoelbus kwamen we terecht bij Autohuys Kikkert. Al vrij vlot was er een bus gevonden die aan onze wensen voldeed. Toen er vertraging vanuit onze kant was, is Jan erg flexibel geweest en altijd goed te bereiken. Ook wilde wij graag de losse stoelen met isofix. Jan heeft hierin uitstekend meegedacht en uiteindelijk de stoelen gevonden waar wij naar opzoek waren. Toen de bus eenmaal in bezit was, bleek er nog een klein mankement te zijn. Dit werd super opgepakt met een leenbus ter beschikking. We zijn erg tevreden over de goede service en het deskundige advies dat we hebben gekregen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Klantgericht, meedenkend, oplossingsgericht, goede service, klantvriendelijk bedrijf.

Na een thuispassing, akkoord gegeven op aankoop rolstoelbus. Deze heeft een beurt, apk en poetsbeurt gekregen. Tevens werd volgens afspraak, de rolstoelbus ook thuis afgeleverd en de andere bus weer ingeruild/meegenomen. Al met al prima service, klantvriendelijk, meedenkendheid van Jan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top service!

Eerst via telefoon en mail alles laten meten of het wel zou passen, we waren een bus gewend en wilden naar een rolstoelauto, had een mooie op de site gezien maar wij wonen bijna 4 uur rijden van het bedrijf dus dan ga je niet zomaar even kijken. Hun kwamen met de auto naar ons toe voor een passing, zo ver weg in Zeeuws Vlaanderen. Het was gelijk goed en de auto gehouden en de bus ingeleverd. Dat noem ik top service!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super service zeer meedenkende en klantvriendelijk

Super goede ervaring . Zeer klantvriendelijk en meedenkend. Zelfs auto kunnen huren daar i.v.m hagelschade aan onze bus . Top geregeld . . Een dikke pluim voor Jan en José Toppers . Vr gr familie schonewille

 • Aanbevelen? Ja
10

Duidelijk en kwaliteit

Jan heeft al 2x een top auto voor mij geregeld. Hij geeft goed en eerlijk advies. Dus zoek je een auto, dan zou ik zeker Jan Kikkert aanraden!

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed bedrijf,communiceert goed.

Waterpomp en distributieriem als onderdeel van afleveringsbeurt ongevraagd vervangen,een betrouwbaar bedrijf met kennis van zaken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geheel naar tevredenheid!

Als eerste viel de verzorgde en zeer informatieve website op. Daarna een prettig telefonisch contact, goed advies en nog dezelfde dag een proefrit met de rolstoelbus aan huis. Wat een service! De koop was meteen rond en de aflevering is ook goed afgewikkeld: de bus werd gewoon thuis gebracht, ook al was het zaterdag.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende service!

Mijn zoekopdracht snel uitgevoerd... en precies wat ik zocht. Niets dan lof dus!

 • Aanbevelen? Ja
10

Klant vriendelijk en prima service

Wij hebben een Citroën Berlingo multispace rolstoel auto gekocht. Het is de eerste keer dat wij zo'n auto moesten kopen ivm het niet meer kunnen lopen/ staan van onze dochter. Een emotionele stap maar Jan heeft ons geweldig geholpen en geadviseerd. Later bleek een kleinigheid er aan markeren maar dat was geen probleem, direct stond er een leen auto voor ons klaar en twee dagen later werd onze auto thuis gebracht en de leen auto weer mee terug genomen. GEWELDIGE SERVICE.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige service bij aankoop 1e rolstoelauto.

Proefrit en passing aan huis. Vooraf goede afspraken gemaakt omtrent te betalen bedrag. Jan nam tijdens de verkoop en de proefrit ruim de tijd voor vragen en opmerkingen. Heel prettig zaken gedaan, geweldige werkwijze.

 • Aanbevelen? Ja
10

prima!

Onze ervaring was dat het een zeer kundig bedrijf is wij zijn goed geholpen door autohuys kikkert, en zijn blij met onze nieuwe aanwinst!

 • Aanbevelen? Ja
10

Aardige mensen en top service

De service is goed en gewone mensen en daar hou ik van.

 • Aanbevelen? Ja
10

Rustig vakbekwaam en zorgvuldig geholpen

Een vriendelijk familiebedrijf met een ruime keuze aan rolstoelauto’s. Ik werd hartelijk ontvangen en goed begeleid bij mijn keuze en de inruil van onze personenwagen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer goede service en vriendelijke mensen

Dankzij de snelle, adequate en deskundige bemiddeling van fa.Kikkert rijden we nu met veel plezier in onze aangepaste citroen berlingo! Geweldig dat een autobedrijf in deze tijd nog zo kan meedenken. Hans, Regina en André

 • Aanbevelen? Ja
10

Betrouwbaar adres, ook bij problemen

Paar maanden geleden een auto gekocht welke een mankement had wat technisch niet opgelost kon worden. Auto is teruggenomen door garage Kikkert en financieel is alles naar tevredenheid opgelost. Top!!

 • Aanbevelen? Ja
8

heel goed geholpen

kende de zaak niet maar gaf meteen een goede indruk open en eerlijk een woord een woord een man een man en daar hou ik van laatste afwikkeling nog even afwachten dan kan de score nog wel hoger ga ik van uit

 • Aanbevelen? Ja
8

Super klantvriendelijk en meedenkend.

Heel goed en leuk geholpen bij Kikkert Mooie auto gekocht, deze is netjes afgeleverd en daar zijn we heel blij mee. Zeker een aanrader om zaken te doen met Kikkert.

 • Aanbevelen? Ja
8

Een zeer positieve ervaring

De koop van het van het voertuig en de verdere afspraken en afhandeling daar weer van als zeer positief ervaren!

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.