Filters

10

Top

Vriendelijke mensen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Niks op aan te merken!

Vriendelijke mensen. Erg goed geholpen.

 • Aanbevelen? Ja
8

zeer positief

Wij zijn goed geholpen door Galema&De Boer , nemen de tijd voor je.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede service, zeer professioneel

Goede service, serieuze en kundige mensen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed zaken doen, realistisch en betrouwbaar

Goede omgang met beide heren. Door zowel Ivo als Arjen wordt je vriendelijk ontvangen en het voelde meteen goed. Zonder gladde praatjes en door een 'to the point' mentaliteit kwamen we vrij snel tot een akkoord met de inruil van mijn auto. Ook de uitstraling van het bedrijf geeft een betrouwbaar en goed gevoel en naar ons idee proberen ze dat ook waar te maken. Kortom... mocht ik in de toekomst weer opzoek gaan naar een goede occasion dan ga ik als eerst kijken bij dit bedrijf.

 • Aanbevelen? Ja
10

Mooi bedrijf en klantgericht

Onze indruk bij aankomst was gelijk goed. Alles zag er netjes uit en werden, ondanks dat Arjen aan de telefoon zat, gelijk begroet. Kwamen voor een specifieke auto, en voor de proefrit liet hij ons eerst alles zien en vertelde over de auto. Bij het ophalen werd alles netjes afgehandeld en kregen we nog antwoord op onze vragen. En nog een lekker taartje mee met onze auto erop werd ook erg gewaardeerd. Al met al waren wij zeer tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
9

Leuke vlotte garage waar men zich thuis voelt

Samen met mijn zoon het aanbod op internet bekeken omdat we een VW Golf zochten. Toevallig kwamen we op de site van Galema en de Boer en gingen op pad voor een auto. Op zaterdag spontaan langsgegaan en direct een goed gevoel bij de manier hoe wij benaderd werden. Uiteindelijk viel de auto waar we voor kwamen wat tegen, maar zagen een andere met minder kilometers en jonger. Omdat het wat druk was die dag kregen we gewoon de sleutels mee voor een proefrit. We zijn nu 4 dagen verder en inmiddels staat hij bij mij op de oprit....... Zeer nette en correcte aflevering....

 • Aanbevelen? Ja
9

goede service en klant vriendelijk..

Goed geholpen door Ivo en Collega. zelfs een afspraak op Zondag kunnen plannen. En een Goede en eerlijke Auto gekocht bij Galema & De Boer. . Bedankt. Met vriendelijke groet. Fam: Ter schuur..

 • Aanbevelen? Ja
9

Snelle en eerlijke service

Prettige manier van zaken doen. Goede service met open en eerlijk personeel. Erg tevreden over de manier van handelen!

 • Aanbevelen? Ja
9

mooi bedrijf, vakkundige mensen

Hebben voor de tweede keer een auto bij dit bedrijf gekocht. Het is ons deze keer ook weer zeer goed bevallen, zijn op zeer vakkundige manier geholpen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakkundig, behulpzaam, prima service

Scherpe prijs, vergelijkbare auto elders niet goedkoper kunnen vinden. Ondanks dat ik de auto zonder garantie gekocht heb, werd een klein mankement toch nog verholpen. Aanrader

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige service!

De heren Galema en de Boer zijn allebei zeer vriendelijke en behulpzaam. Ook toen er, na de koop, nog iets gerepareerd moest worden ben ik heel vriendelijk en kundig geholpen. Een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

eerlijk en snelle service

Na een slechte ervaring met een garage zijn we bij Galema & De Boer Auto's keurig en eerlijk behandeld. Alles snel geregeld en netjes afgehandeld! Bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
10

Prettige omgang en nakomen van afspraken.

Na een proefrit en een gesprek m.b.t. inruilvoorstel kregen we te horen dat er nog iemand voor de auto zou kunnen komen die dag omdat dit zo afgesproken was. Deze persoon had 1e keus en wij kregen dat te horen. Ik heb direkt een dikke duim omhoog gegeven omdat ik meteen doorhad dat de mensen hier zich aan gemaakte afspraken houden . Daar houden wij van . Deze mensen zijn niet op komen dagen en daarna was alles snel geregeld . Voor ons was het een zeer goede ervaring voor de aanschaf van een auto en zeker een aanrader. Richard

 • Aanbevelen? Ja
10

Vriendelijke, eerlijke en professionele verkoper

Na telefonisch contact hebben we elkaar voor het bezichtigen van auto ontmoet. Me eerste indruk voelde intuïtief goed. Zo ontving Arjen me op vriendelijke wijze, terwijl goedwillend me hielp bij me vragen omtrent me huidige auto. Los van hun vriendelijkheid en professionaliteit, ging het toen mij voor om de staat, kwaliteit van de auto. Immers, verkopers kunnen je verleiden met hun vriendelijkheid, terwijl hun producten niet aanschaf waardig zijn. Bij deze garage was dit niet het geval. Ik kreeg namelijk zowel aantrekkelijke behandeling als in goede staat zijnde auto. Hiervoor ben ik Ivo & Arjen dankbaar! Deze garage kan en wil ik ieder die opzoek is naar occasion aanbevelen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer vriendelijk

Wij zijn uitstekend geholpen met de koop van ons nieuwe auto. Zeer vriendelijk personeel, zeer goede afhandeling van de koop.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super vriendelijk en mannen met verstand van auto’s

Ontzettend vriendelijk, denken mee en een goede service! Zeker om terug te komen of de naam door te geven aan anderen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima service, betrokken garagehouder

Toegankelijke garage, betrokken en nog een leuk presentje bij aflevering. Al eerder een auto gekocht.

 • Aanbevelen? Ja
10

Eerlijk en transparant

Goede ervaring. Vriendelijke benadering. Mooie deal gesloten waardoor wij hier zeer waarschijnlijk de volgende ook weer gaan kopen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed geholpen

prima geholpen, denken goed mee over je wensen,en zetten alles op papier zodat je een mooi overzicht krijgt vd auto"s.

 • Aanbevelen? Ja
9

goede service, goed behandeld

We zijn nu 3 dagen eigenaar van een nieuwe gebruikte auto en het hele aankoopproces was zeer aangenaam. In ons geval prettig geholpen door Arjen Galema, direct een vriendelijke, betrouwbare en professionele indruk. Wist veel over de auto en die lijkt gewoon eerlijk, we zijn er (vooralsnog :-)) heel blij mee. Ook de aflevering en servicebereidheid na de aankoop zijn heel positief. Wij zouden zo weer naar Workum afreizen!

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede service

Ze nemen alle tijd voor de klant,zijn vriendelijk en als je de auto ophaalt word alles netjes uitgelegd. Dus de service is prima.

 • Aanbevelen? Ja
9

Klantvriendelijk

Klantvriendelijk en heel behulpzaam ze helpen je graag!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zoekopdracht met succes afgerond

Ik heb een specifieke zoekopdracht aan Galema en de Boer gegeven. In een korte tijd is deze behandeld en ben ik nu eigenaar van een prachtige auto, die voldoet aan al mijn wensen. Top service.

 • Aanbevelen? Ja
8

Prettige informele binnenkomst!

Beste heren Bij binnenkomst voelde het gelijk goed. We hebben de ervaring dat het altijd zo over de top moet. Dit gevoel hadden we bij jullie totaal niet. Dit hebben we allebei als zeer prettig ervaren. Ga zo door! Met vriendelijke groet, Fam Darwinkel Ps: mijn vrouw heeft inmiddels haar eerste rijles gehad maar komt goed!😂

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd