Filters

10

Rijschool met zeer duidelijke uitleg om te leren rijden.

De beste rijschool die ik heb mogen ervaren. Bij mijn vorige was ik meer bang om te rijden en lessen en dankzij jullie heb ik vertrouwen gekregen. Ik vond het belangrijk een rij meester te vinden die mij goed kon uitleggen waarom de handelingen moeste gebeuren en dat heb ik hier gevonden. Ik was altijd bang voor de snelweg maar dat werd zo goed gebracht dat ik dat nu het leukste vind! Jullie zijn voor mij echt toppers ik heb een klein voorbeeldje mijn meester liet mij in de woonwijk 30 km rijden en even later 20 km. Nou dat vond ik heel erg langzaam later gingen wij een 80 weg op en dat was een rechte stuk en dat vond ik heel goed te doen. Toen vertelde hij voor de auto snel weg komt er maar 20 km bij wat ik net zo langzaam vond ik de woonwijk uiteindelijk kwam ik erachter dat het echt meevalt en alle handelingen werden dmv leuke en duidelijke voorbeelden geoefend en goed overgebracht auto rijden is niet moeilijk je moet het alleen begrijpen! Ik zou iedereen aanraden om hier een proefles te doen en zelf te ervaren hoe goed ze zijn. Dankjewel voor de leuke leerzame rijlessen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Ik heb samen met de rijschool een stappenplan kunnen opstellen om binnen 2/3 weken mijn rijbewijs te behalen, hiervoor heb ik 10 lesuren genomen. Vandaag heb ik mijn rijexamen behaald! Ik raad het je zeker aan om bij deze rijschool te gaan lessen!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel erg prettig

Hele fijne ervaring gehad. Alles was duidelijk en netjes. Veel geleerd binnen korte tijd. Ik voelde me op mijn gemak en werd heel erg aangemoedigd. Hele fijne instructeur die mij alles heel goed en serieus heeft geleerd maar ook enorm gezellig was. Heb met plezier rijlessen gevolgd!

 • Aanbevelen? Ja
10

Gezellig, goed en strak uitleg van de rijlessen

Gezellig in de lessen en goede en strakke uitleg van de oefeningen. In 1 keer geslaagd bij de rijschool. Bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super rijschool die met de tijd meegaat!

Super rijschool van deze tijd, fijne instructeurs die hun uiterste best doen je zoveel mogelijk te leren in een korte tijd. Mijn vorderingen werden op een tablet bijgehouden en iedere les ging ik verder waar ik was. Ook kon ik zelf mijn stijgende lijn volgen. In 1x geslaagd!

 • Aanbevelen? Ja
10

Ik kom aan in Mercedes!!!

Proefles geboekt voor de auto, kon zeer snel terecht. Ik vond de sfeer en de manier waarop alles verliep erg goed. Ook de instructeur is erg vriendelijk en duidelijk. Heb bewust voor deze rijschool gekozen omdat Ik op insta veel bekenden van mij voorbij zag komen daarom leek het mij een betrouwbare rijschool. Met 33 rijlessen en 1 praktijkexamen heb ik mijn rijbewijs hier gehaald.

 • Aanbevelen? Ja
10

leuke rijschool met top prijzen en top rij docenten.

Goede rijbegeleiding ontvangen. Het theorie materiaal was ook heel duidelijk en leerzaam. De rijlessen waren het leukste natuurlijk. Praktijk ben ik altijd beter in dan theorie, vandaar dat ik over theorie 3 x heb moeten doen en praktijk in 1 x dankzij jullie goede rijles hulp!

 • Aanbevelen? Ja
10

Gewoon de beste en coolste rijschool.

Ontzettend blij met mijn instructeur, hij kwam op een zieke dag alsnog mee met mij naar het examen. “We gaan dit samen afmaken” Wat een held. En gelukkig ook geslaagd hij had gezegd dat als ik wil slagen dan gaat het lukken met het niveau dat ik met de rijlessen rij. Ik moet het alleen ook even laten zien tijdens het praktijkexamen. Wat fijn is aan de rijschool dat ze tijdig het examen vastleggen waardoor ik een ruime planning heb kunnen maken met mijn rijlessen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Beste van de beste!!!

Jullie hebben mijn vertrouwen gegeven in het auto rijden! Ik heb hiervoor een slechte ervaring achter de rug bij mijn eerste rijschool deed ik alles fout. Daarna gestopt en 2 x toe een proefles gehad tot dat ik op insta jullie voorbij zag komen de prijzen trokken mij aan en na het eerste telefoon gesprek had ik al een goed gevoel. Jullie proefles heeft mij weer sterk de moed gegeven om het door te pakken. Ik heb bij geen 1 rijles gehoord dit doe je fout of je kan er niks van wat ik steeds bij mijn vorige kreeg te horen. De manier van lesgeven doen jullie echt onwijs goed. Bedankt dat ik dankzij jullie weer durf auto te rijden. In 2de x Geslaagd omdat mijn zenuwen ook meespeelde en toch doorgezet in Emmeloord en me eerste auto vandaag gekocht ben super blij dat ik voor jullie rijschool gekozen heb. Ik wil iedereen aanraden die echt goed advies en vertrouwen wilt om bij jullie te gaan lessen.

 • Aanbevelen? Ja
10

GEWELDIGG

Ik heb mijn rijbewijs in 1 keer gehaald met behulp van een GEWELDIGE RIJINSTRUCTEUR bij 1 basis. Alles word goed uitgelegd zonder enige druk erop. Ondanks ik ben geslaagd vond ik het jammer om te stoppen met de lessen, dus zeker een aanrader als je rijlessen wilt volgen zonder druk en spanning

 • Aanbevelen? Ja
10

Top Rijschool !

Na ervaringen met andere rijschool en zakken voor het examen overgegaan naar 1Basis. Lieve instructeur gehad ik was er ontzettend blij mee. Hij heeft me goed geholpen bij alle onderdelen die ik moest weten voor het examen. Ben in 1 keer geslaagd!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fexe tijden om te gaan lessen. En goede prijs

Altijd de lessen oprijd gekregen en ook in een mooie luxe auto mogen lessen. Jullie zijn zeer gunstig in prijs en zeer snel met examendatums reserveren!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geslaagd in 1 x door de beste rijschool!

Na 26 lessen heb ik mijn rijbewijs gehaald mede door de goede begeleiding mijn instructeur. “Verder verdient de administratie voor indeling van rijlessen en examenaanvraag etc. ook een complimentje.

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfecte rijschool

Perfecte rijschool goed en duidelijk uitleg je gaat met een fijn gevoel zelfstandig de weg op

 • Aanbevelen? Ja
9

Super

Hele fijne en geduldige instructeur gehad die mij goed hielp ondanks dat ik hiervoor bij een andere rijschool al was gezakt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Beste rijschool met goede leer auto’s

Bedankt voor alle rustgevende rijlessen. Heb me enorm comfortabel gevoelt tijdens het rijden. En nu ook mijn rijbewijs gehaald.

 • Aanbevelen? Ja
10

Leuk en gezellige lessen

Ik heb een super rijinstructeur gehad! Hij heeft mij gemotiveerd om door te gaan na een aantal keer zakken voor het praktijk examen. Leuke lessen gehad met veel lol! Super leuk!! Bedankt voor alles!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede persoonlijke begeleiding

Na ervaringen met andere rijscholen en zakken voor het examen overgegaan naar 1Basis. Hier een rustige en juiste begeleiding gehad en alle ruimte om alles in praktijk te kunnen oefenen met zowel Amrish als Adrie (voor mij beiden top instructeurs..!!)-- en met succes - ben nu geslaagd..

 • Aanbevelen? Ja
10

Een zeer Duidelijk en prettige rijschool

Duidelijke informatie vooraf van de instructeur tijdens de proefles gekregen en voldoende communicatie vanuit de rijschool.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede en eerlijke instructeurs!

Jullie zijn zeer belangrijk voor mij geweest, Ik had het niet verwacht maar ik heb toch echt leren auto rijden en dankzij jullie vertrouwen heb ik het examen kunnen gehaald. Thx daarvoor!

 • Aanbevelen? Ja
10

Begripvolle rijschool die rekening houdt met werktijden.

Alle rijlessen waren enorm leuk de rij instructeur was hartstikke begripvol. Heb mijn rijbewijs gehaald met 28 rijlessen in een super gave lesauto

 • Aanbevelen? Ja
8

onwijs leerzaam en leuke rijlessen

Geduldige instructeur, veel geleerd vooral om kalm te zijn. Tnx het was een goede ervaring. Ik zal het iedereen aanraden, ook de al ouderen onder ons. 💋

 • Aanbevelen? Ja
9

Relaxte rijinstructeurs erg geduldig en duidelijk

Ja toch echt een relaxte rij-instructeur die erg geduldig is en zich aanpast op de leerlingen zelf, geeft ook een goed beeld van wat iemand wel en niet kan waardoor het een stuk makkelijker word voor mij als leerling in elk geval... Goedkoop en leuk, erg fijn!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede uitleg en een juiste prijs kwaliteit verhouding

Super lieve en behulpzame rij instructeurs met heel veel geduld en begrip voor de leerling. Goede uitleg en een goede prijs kwaliteit verhouding. Aanradertje 👌

 • Aanbevelen? Ja
10

Goedkope rijschool in lelystad.

Goede rijschool met duidelijke uitleg. De instructeur stelt je op het gemak. Zeer geduldig als je iets niet meteen begrijpt. Verder nooit problemen met afspraken of communicatie gehad. Aanrader!

 • Aanbevelen? Ja

Over Rijschool 1BASIS

Een goede rijopleiding is de 1ste BASIS voor een veilige toekomst op de weg.(vandaar onze naam) Bij onze rijschool zult u zich zeker op uw gemak voelen. De instructeurs en instructrices geven namelijk op een betrokken en prettige manier les. U bent voor ons niet zomaar een cursist, maar een individu met eigen behoeften, wensen, ervaring en misschien wel angsten. U kunt kiezen uit een breed scala aan pakketten, waardoor iedereen een leertraject op maat krijgt. Door onze unieke eigen aanpak en lesmethoden kunnen wij de tarieven laag houden. Daarnaast heeft u bij ons simpelweg minder lessen nodig. En wie dat wil kan bij ons zelfs in termijnen betalen zonder enige extra kosten.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd