Laden reviews...
85 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de verzamelde beoordelingen blijkt een consistente waardering voor vriendelijk personeel en heldere communicatie. Klanten melden vlotte en betrouwbare service en kwaliteitswerk. Over het algemeen wordt de ervaring als positief ervaren, met een duidelijke meerwaarde qua prijs en service.
APK keurig uitgevoerd conform afspraak, ik kom er op wachten met een bakje koffie !
2 June 2026
Wim
Groningen
Snel beschikbaar voor reparatie van een airconditioning probleem. Leenauto beschikbaar, top service
2 June 2026
Rolf Nijveen
Groningen
Eerlijke vakmensen voor een betaalbare prijs! Ik kwam bij FZ Auto’s in Roden om mijn airco te vullen, maar er bleek een hoorbaar en zichtbaar lek te zijn. In plaats van snel vullen, werd er eerst grondig gecheckt en vervolgens zorgvuldig gerepareerd. Het contact was vanaf het eerste moment prettig en de uitleg helder. FZ Auto's werkt open en transparant; je mag als klant gewoon meekijken in de werkplaats. Geen halve oplossingen, maar zorgvuldig kwaliteitswerk. Mijn auto is weer heerlijk koel en de service was top. Een absolute aanrader!
R vd Kamp
Drachten
Arends
Roden
was mijn 1e keer hier,maar niet de laatste denk ik. auto werd keurig netjes afgeleverd,en technies goed nagekeken. euvels die aan het ligt kwamen zijn gerepareerd! keurig bedrijf
Dhr. I. Paulusma
sumar
Top bedrijf FZ AUTO,S RODEN. Zijn zeer fijn geholpen door personeel rustig de tijd genomen proefrit gedaan top geholpen na de rit voor de verdere afhandeling van de aankoop van de auto . Zeer tevreden en erg mooie zaak om binnen te komen en had gelijk een goed gevoel auto,'s stonden er netjes bij en een schone zaak top. Ik zou er voor een volgende auto zeker weer heen gaan . Ik zou ze zeker is aanbevelen om is rond te kijken . Mvg P.A.Koops
Dhr. P. Koops
Zwolle
Vorige week heb ik de auto opgehaald waar ik met veel plezier in rij. Tijdens de verkoop werd ik vriendelijk geholpen en waren de opties in de verschillende garantiepakketten duidelijk en helder. Een aanrader om hier je auto te kopen.
8 May 2026
Sander
ZAANDAM
Goede afhandeling
29 April 2026
Dhr. J. Hoeksema
Leens
Onze nieuwe auto hier aangeschaft vriendelijke verkoper en geduldig.
29 April 2026
Familie
Provincie Groningen
Had misschien meer uitleg over de auto gehad
Mevr. W.M. Mensiena Gremmer
Midwolda
Twee weken geleden een splinternieuwe tweedehands VW Up! gekocht in Roden. Ik koop niet vaak een nieuwe auto, maar ik vond het personeel en de sfeer bij FZ auto's zeer fijn en de auto is heel netjes volgens afspraak afgeleverd. Dus in alle opzichten een prima ervaring.
Wybren
Gorredijk
Via social deal airco laten checken en vullen. Vriendelijk bedrijf.
D. Nolle
Groningen
Staan gelijk voor je klaar.
Klaas jan
Roden
Onze eerste auto gekocht en de service is perfect...toppie
Dhr. G. Kuiper
Peize
Fantastische service en super vriendelijk personeel.
Mevr. A.G.P. russchen
Assen
We hadden een leuke auto op de website gezien en zijn toen gaan kijken. De oude auto kon voor een prima bedrag ingeruild worden dus we hadden de koop al snel rond. Na anderhalve week was de aangekochte auto klaar om opgehaald te worden. Alles is vlot verlopen, goede service en vriendelijk contact.
14 April 2026
Vanessa
Groningen
Onlangs heb ik mijn auto weggebracht voor een onderhoudsbeurt in combinatie met de APK-keuring, en ik ben erg tevreden over hoe alles is verlopen. Het maken van de afspraak ging snel en bij aankomst werd ik vriendelijk ontvangen.
Mevr. P. Meester
Roden
Super goed geholpen en vriendelijk personeel.
Mv. K. Postema
Norg
Op korte termijn afspraak kunnen maken voor APK. De oorzaak van het niet goed kunnen keuren is door hen goed opgelost waardoor toch nog goedkeur kon volgen.
Leo
Peize
Onlangs een occasion hier gekocht. Naar mijn mening betrouwbare informatie gekregen . Werd niks opgedrongen, dat vond ik een verademing. Vriendelijk personeel en in hoofdzaak geholpen door Jeroen. Prettig, vriendelijk en geduldig!
10 April 2026
Mevr. W.J. Rozema
Roden
Airco beurtje gedaan. Binnen een uurtje klaar en de airco weer ijskoud!
10 April 2026
De Haas
Zuidhorn
Echt super goede service en heel vriendelijk personeel. Mijn ervaring is super.
5 April 2026
Esmee nijenhuis
Hoogeveen
Een prachtige Auris hybride uit 2016 gekocht met slechts 95K gelopen waar ik nog jaren in kan rijden! Zaten een paar kleine problemen in, maar het is allemaal supersnel en goed opgelost door Jeroen en monteur Joel, bedankt en tot de volgende onderhouds beurt.
1 April 2026
Dhr. H. Aalders
Nietap
We hebben een auto aangeschaft en zijn heel tevreden over hoe we behandeld zijn.
28 March 2026
Mevr. I. Roberti
Groningen
Door een misverstand was de facturering niet kloppend Direct goed opgelost
24 March 2026
Dhr. H.F. meijer
Wildervank
Welkom bij ons bedrijf.
FZ Auto's is het juiste adres voor uw gebruikte auto in Peize en Roden.
Altijd gemiddeld 100 auto's op voorraad en mogelijk ook met Garantie !! Kom gerust eens langs om onder het genot van een kopje koffie of thee uw keuze te maken uit 1 van onze mooie occasions. Hopelijk tot gauw in onze Showroom
Adres:
De westerd 9
9321 AJ Peize
T +31 260 006 0 Peize
T +31 200 200 2 Roden
WHATSAPP 050 2600060 ( JA, ook whatsappen kan op dit nummer )
Wij zijn een RDW erkend bedrijf en kunnen uw nieuwe auto tenaamstellen en indien van toepassing uw huidige auto exporteren/vrijwaren bij inruil.
Wij berekenen geen verplichte afleverkosten en het maken van een proefrit, uit laten voeren van een aankoopkeuring of het afsluiten van een financiering is altijd mogelijk.
Wij staan garant voor transparant zakendoen en beantwoorden dan ook graag al uw vragen. Hoe komt u met ons in contact?
– Bel ons
– Telefoon +31 50 2600060
– Whatsapp 0502600060
Snel 0502600060 (whatsapp) en ontvang uw inruilprijs!
Het is bij ons mogelijk om in termijnen te betalen. Hoe? Door de auto zakelijk/prive te financieren met een variabele looptijd van 12 tot 72 een vast bedrag, en los je op die manier de financial lease af.
FZ Auto´s Peize / Roden ( Groningen ) werkt samen met meerdere lease partners die elk hun eigen specialisme hebben
De Westerd 9
9321 AJ Peize