Laden reviews...
365 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen de snelle service en het vriendelijke personeel. De communicatie werd als duidelijk en transparant ervaren, met duidelijke afspraken en follow-up. De algehele ervaring is positief met een sterke focus op klantgerichtheid en betrouwbaarheid.
Glad we bought two buses here
25 June 2026
Patrick
Lelystad
Zonder afspraak binnen gelopen , konden direct een proefrit maken ,snel beslissing kunnen maken en naar ons idee een goede deal gesloten.
24 June 2026
fred
Almere
Goed geholpen en hele fijne service. Ook een goeie selectie aan autos.
24 June 2026
Ponidi
Inruil prijs was super
MAT Construction
Schijndel
Bedrijf heeft mij zeer prettig geholpen bij de aanschaf van een nieuwe bedrijfsauto.
Jorrit
Utrecht
Ik ben erg goed geholpen door Esther. Het hele team heeft mij keurig ter woord gestaan. alles was goed geregeld. zeker de moeite waard om vanuit Leideschedam naar de Veluwe te komen voor een bedrijfswagen!
Aad
Leideschedam
Alles is snel gegaan. Ik ben heel erg blij met mijn nieuwe bus. Kan ik al mijn timmerwerkzaamheden gaan uitvoeren.
De Casa Bouwbedrijf
Almere
Prima bedrijf. Wij hebben hier een bus geleased. Communicatie ging snel en duidelijk. De bus werd snel klaar gemaakt en nadat alles geregeld werd met de financiering konden wij deze al snel ophalen. Vriendelijk personeel!
Linda
's-Heerenberg
Veel keuze, goeie prijzen en goeie service! :)
22 June 2026
Esgul
Amsterdam
Alles snel en vlot geregeld! Mooie bussen, aardige mensen en gewoon goed. :)
19 June 2026
ARTDEN Bouwdiensten
Badhoevedorp
Ik kwam mijn bus ophalen en toen was de schuifdeur niet netjes bijgewerkt. Dat was wel de afspraak, maar niet netjes gedaan. Toen hebben we een nieuwe afleverafspraak gemaakt en heeft DUTCH VANS dit netjes opgelost. En nu heb ik een strakke Opel Movano erbij staan en kan ik weer goed mijn werk doen. Fouten maken kan gebeuren, als je het maar goed oplost. Dat is bij DUTCH VANS helemaal prima geregeld zo! :) Dankjewel voor Tamara!
Sirius Klusbedrijf
Amersfoort
De service was zeer goed, de verkoper ook. Veel bussen in het assortiment. BEDANKT!
Schoonmaakbedrijf van Berkel
Houten
Zeer tevreden over de service van Dutch Vans. Het voertuig was netjes onderhouden en precies zoals afgesproken. Vriendelijk persoon een soepel verloop van begin tot eind. Zeker een aanrader
Quality Wash Corner
Amsterdam
Binnen 1 dag een VW Crafter gekocht en opgehaald met een nieuwe APK en een mooie DUTCH Vans vloermat. Top service en prettig geholpen! Ik kwam met het openbaar vervoer en toen hebben ze me zelfs netjes opgehaald bij het station en zo kon ik terug met mijn nieuwe bus! :)
17 June 2026
VIG Operations BV
Rijssen
goed geholpen met mijn nieuwe ford
17 June 2026
Tve Dienstverlening
Barneveld
Een betrouwbare partner daar waar het gaat om mobiliteit, passend advies met een keurige aflevering.
16 June 2026
Andre Kennis
Barneveld
No problems here. Everything was vast and quickly arranged. Friendly people and professional contact. Dowidzenia!
12 June 2026
JANKOBOUW
Tilburg
Goed en snel geholpen Je wordt goed op de hoogte gehouden van het aankoopproces tot aan de aflevering. Goed advies die een bus willen kopen bij Dutch Vans
11 June 2026
Timorace
Den hoorn - zuid holland
je wordt van begin tot einde goed en overzichtelijk geholpen
10 June 2026
Top geholpen door Samuel met onze 2e bus! :
8 June 2026
De Zonnegroep BV
Diemen
Via kennis ben ik bij DUTCH Vans gekomen. In het verleden heeft DUTCH Vans hier een bus geëxporteerd naar Oekraïne en zo ben ik weer hier terecht gekomen. Ruime keuze, goed geholpen. En de prijzen zijn hier eerlijk en marktconform. Heb je een nieuwe bus nodig? Kom langs bij DUTCH Vans in Barneveld
8 June 2026
RM-Servicebouw
Rotterdam
ik vond dit bedrijf via marktplaats we zijn goed en vriendelijk geholpen en konden al snel onze bus in ontvangst nemen.
5 June 2026
remco jousma