Filters

10

Top rijschool

Beste rijschool die er is me motor rijbewijs voor de tweede keer in 1x gehaald zeker een aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Motor rijbewijs gehaald, enorm goed geholpen en begrepen, moet eerlijk zeggen dat ik het enorm naar mijn zin heb gehad tijdens het rijden en dat het geen moment als verplichting heeft aangevoeld, bedankt mannen !

 • Aanbevelen? Ja
10

Motorrijbewijs in één keer gehaald.

Motorrijbewijs AVB & AVD in één keer geslaagd. Zowel Lennaert & Mo zijn geweldige instructeurs. Met hun geduld en persoonlijke aandacht en tips, duidelijke instructies en de nodige gezelligheid is goed leren rijden en in één keer slagen voor je examens bij Veldkamp bijna een garantie.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Ik heb met veel plezier mijn motor A rijbewijs gehaald bij Mo en Lennaert. Ik heb elke week een les kunnen volgen. Zeer professioneel begeleiding en juiste aanwijzingen gekregen. Mijn theorie en praktijk allebei in 1 keer gehaald. Echt een aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top

Mijn AVD motor examen A getrapt gehaald met rijinstructeur Mo. Tijdens de proefles heeft hij kritisch gekeken op de punten waar ik aan moest werken. Tijdens de lessen was hij strikt op de punten die verbeterd moest worden hierdoor voelde je ook echt dat hij de studenten naar een beter niveau wilt brengen. Door dat hij zo strikt is voelt het ook zo veel meer wanneer je een compliment van hem krijgt. Al in al een topper van een rijinstructeur waar je veel van kan leren en lachen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Mo is een fijne rij instructeur! Hij is streng, maar altijd in voor een goede grap!

Mo is een top vent !

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele goede rijschool

Je leert er veel en het is altijd gezellig

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige instructeurs en zeer bekwaam

Ik heb hier met veel plezier gereden. Motor AVB in 1x gehaald. Motor AVD in 1x gehaald. Zeer bekwame en vriendelijke instructeurs. Houden zich aan hun afspraken en hebben jou echt als prio. Ik beveel Rijschool Veldkamp van harte aan!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super rijschool!

Super rijschool! Van goeie feedback en instructies tot de gezellige praatjes buiten het rijden. Erg naar mijn zin gehad en zeer tevreden met het resultaat!

 • Aanbevelen? Ja
8

Gezellig, leerzaam en doelgerichte rijschool

Altijd gezellig en gelachen met Mo en Lenaert, en de skills geleerd voor het motor rijden op hoog niveau, waardoor je de examens goed voorbereid in gaat. Bedankt Mo en Lennart!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top ervaring!

Duidelijke instructies en relaxte sfeer. Ik kon zowel voor het AVB als voor het AVD examen snel terecht waardoor ik binnen 3 maanden mijn rijbewijs heb gehaald. Meer geleerd dan alleen het examen halen, zeker een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Leuke rijschool die je meer leert dan alleen motor te rijden

Ik heb mijn motorrijbewijs gehaald met hulp van Rijschool Veldkamp. En ik ben ze dankbaar voor hun inzet en de lessen die zij aan mij hebben overgedragen. Vanaf dag 1 was het duidelijk voor mij dat hun missie meer was dan alleen te zorgen dat ik zou slagen voor mijn examens. Veilig motorrijden! Jezelf altijd laten zien, verplaatsen in andere medeweggebruikers en bewust zijn van de feit dat ze jouw als motorrijder nooit zien zorgt ervoor dat motorrijden leuk blijft! Hierdoor ben ik mij ook anders gaan gedragen als ik in een auto zit.. Dankjewel jongens!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top rijschool!!

Altijd gezellig en hier leer je écht motorrijden. Bedankt voor de top lessen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Professionele motorles

Mo is een baas! Altijd goede, duidelijke uitleg met voorbeelden die zelfs een 2-jarige kan begrijpen. Ben vol vertrouwen het beide AVB en AVD examens ingegaan en beide in 1x gehaald. Zelfs na het behalen van mijn rijbewijs kon ik nog terecht voor advies. 100% lessen bij Veldkamp!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super

Nu voor de 2 de keer bij veldkamp gelest en in een keer geslaagd voor me A rijbewijs

 • Aanbevelen? Ja
10

Alle motor examens in 1 keer gehaald!

Motor rij-instructeuren met erg veel kennis die zelf volgen op de motor. Hierdoor worden oefeningen en situaties makkelijk voor gedaan en uitgelegd. Het gaat niet alleen om het behalen van je motor rijbewijs maar ook om de bewustwording van je eigen veiligheid. Daarbij komt een onwijs fijne sfeer en zeer leuke en leerzame lessen. Helemaal top! Ik ga zelfverzekerd de weg op!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer professionele en vriendelijke rijinstructeurs bij deze rijschool

Dit is niet voor niets een van de best beoordeelde rijscholen in Den Haag en omgeving. Alles is duidelijk geregeld via de app, de instructeurs zijn zeer vriendelijk en professioneel en barsten van de kennis. Echt een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Rijbewijs voor de motor in 1 keer geslaagd.

Super goede rijschool met leerzame en leuke lessen. Hier leer je precies wat je nodig hebt om straks alleen op de weg te moeten rijden. Veel aandacht op het leren van veilig rijden op de motor. Kort om. Precies wat je nodig hebt als jij je motor rijbewijs wilt halen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Les gehad van Mo en Lennaert, beiden gewoon op de motor zoals het hoort. Veel kennis en zelf ook enorm vaardig, goeie communicatie en uitleg wanneer nodig. Lessen met veel humor maar serieus wanneer nodig. Aanrader voor iedereen die wil beginnen met motorrijden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig!

Zeer tevreden over de rijlessen bij Veldkamp. Veel geleerd, maar ook zeker veel gelachen. Zowel AVB als AVD in 1x gehaald door de juiste begeleiding! Ik zou deze rijschool iedereen aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Duidelijke, vriendelijke en ervaren rijinstructeurs

Duidelijke, vriendelijke en ervaren rijinstructeurs.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een top rijschool!

Hoop geleerd en er wordt ook goed les gegeven. Veel gelet op kleine details. Je leert er niet alleen hoe je moet afrijden bij het cbr maar ook echt hoe je moet motor rijden. Heel erg naar mijn zin gehad!

 • Aanbevelen? Ja
10

Een aanrader voor iedereen

Hier motorrijles gevolgd en in 1x geslaagd vanwege de fijne instructeurs Mo & Lennaert. Zeker een aanrader

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede en eerlijke rijschool, geen cowboys

Op een goedemanier leren rijden. Niet alleen voor het pasje om te mogen rijden. Maar ook de praktijk ervaringen dat je echt goed leert rijden en veilig. Instructeur is makkelijk in de omgang en heeft en het leren gaan op een professionele manier maar wel met de nodige humor en respect voor ieder type leerling. Motoren zijn ook in goede conditie. De beoordeling is ook eerlijk en dan ook in 1 keer geslaagd.

 • Aanbevelen? Ja
10

woorden die passen bij rijschool Veldkamp. Veilig. Vertrouwd. Gezellig. Provisioneel. Geduldig.

Ik wilde zeker weten welke rijschool het beste bij mij zou passen. Daardoor heb ik bij 3 andere rijscholen een proefrit gereden. Rijschool Veldkamp was het laatste bedrijf. Ik hoefde niet meer verder te kijken. Het was ook niet meer nodig om terug te gaan bij de andere bedrijven. Ik ben zo blij dat ik deze keuze heb gemaakt. Ik wil dan ook iedereen die een motor rijbewijs wilt halen op een veilige manier en daar ook nog de technieken bij wilt leren van een ervaren motor rijder moet je zeker bij Mo zijn van Veldkamp. Zijn advies is eerlijk en zijn hulp is gemeend. Via deze weg wil ik jou nogmaals bedanken Mo dank zij jou heb ik alles in 1 x gehaald. Wil je echt motor rijden leren ga dan naar Mo van rijschool VELDKAMP

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.