Laden reviews...
277 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De verzamelde reviews benadrukken een rustige aanpak en heldere instructies. De lessen passen zich aan aan het tempo van de leerling. Het resultaat is vertrouwen en een prettige leerervaring.
Een goede rijschool waar je stap voor stap leert autorijden en fouten mag maken. Lessen waren erg gezellig en leerzaam!
6 July 2026
Sophie
Zuidland
Gewoon super chille rijlessen
Peter Bisschops
5 July 2026
Luc
Haarlem
De lessen bij Sil voor angst/ opfris lessen waren fijn! Ik merk dat Sil kundig is en ook nieuwsgierig is in mijn rijhouding, ''wat gaat erin mij om bij een bepaalde verrichting'. Tijdens de lessen mocht ik fouten maken, kreeg tips en tricks die waardevol zijn.
5 July 2026
Linda
Zwolle
Het was heel fijn met Daniëlle. Ze is en blijft rustig. Fijn in de omgang. Legt goed uit waar nodig en vraagt ook waar de behoeften liggen. Mijn zelfvertrouwen om zelf achter het stuur te gaan is een stuk beter!
Rijangst overwinnen
3 July 2026
Irena Rooijakkers
Helmond
Rogier liet me echt zo erg op mijn gemak voelen als ik aan het huilen was of me vervelend voelde omdat iets niet lukte. Ik ben echt zo blij dat ik hem als mijn rijinstructeur had. Als ik onzeker was over mezelf tijdens het rijden en ik mezelf een put in pratte herinnerde hij me altijd dat foutjes oke waren en aan de dingen die ik wel goed deed. Ik heb het echt heel fijn en echt heel erg naar me zin gehad in de auto met Rogier. Ik ga hem stiekem wel missen naast mij in de auto.
2 July 2026
Hannah
Hellevoetsluis
Ik kwam van ver en heb meerdere rijscholen gehad waar ik geen prettige ervaringen heb opgedaan. Daardoor had ik er eigenlijk geen vertrouwen meer in dat het me ooit zou lukken. Dankzij Danielle is dat helemaal veranderd. Ze heeft me stap voor stap meer zelfvertrouwen gegeven en me geholpen mijn perfectionisme los te laten. Ze voelt heel goed aan wat je op dat moment nodig hebt en weet precies hoe ze je op je gemak kan stellen. Daarnaast hebben we altijd leuke gesprekken gehad, waardoor ik met plezier naar de rijlessen ging. Ik zou Danielle dan ook zeker aanraden. Ben je op zoek naar iemand die geduldig is, met je meedenkt en je echt vertrouwen geeft achter het stuur, dan zit je bij haar helemaal goed!
1 July 2026
Jamilla
Helmond
Na 2 rij instructeurs en 7 jaar verder ben ik bij danielle van rijles zonder stress terecht gekomen. Bij de proef les klikte het meteen. Het was al snel duidelijk wat ik kon verwachten van hoe de rijlessen eruit kwamen te zien. Ik vond het heel fijn dat er fouten gemaakt mochten worden, en dat als het me even allemaal teveel werd we even een kleine pauze in laste. Ik heb me elke rijles op mijn gemak gevoelt. er was altijd ruimte om te vertellen wat me dwars zat en mijn emotie te kunnen tonen. Nu 24 lessen verder heb ik mijn rijbewijs kunnen halen en kan ik veilig de weg op. Zeker een aanrader om bij danielle op les te gaan.
1 July 2026
Tom
Helmond
Superblij dat ik voor Rijles Zonder Stress heb gekozen! De rijlessen met Sil waren niet alleen leerzaam, maar ook altijd gezellig. Hij legt alles duidelijk uit, blijft zeer rustig en heeft veel geduld. Daardoor voelde ik me elke les steeds zekerder achter het stuur. Sil geeft fijne feedback en kijkt echt naar wat jij nodig hebt om beter te worden. Dankzij zijn begeleiding ben ik met veel vertrouwen mijn praktijkexamen ingegaan. Ik kan Rijles Zonder Stress en vooral Sil echt aan iedereen aanraden. Ontzettend bedankt voor alle leuke lessen en de topbegeleiding!!
30 June 2026
Remy
Stark
Ik vindt het allemaal heel goed geregeld en een erg fijne omgeving om te leren en dingen te doen. De rijinstructeur is ook erg goed en leuk. Over het algemeen dus een goede rijschool en rijinstructeur
Thimo
Heenvliet
Ik denk dat alles zo zijn keerzijde kan hebben, zoals ook de werkwijze van Richard soms. Ik begrijp dat het belangrijk is om zoveel mogelijk dingen te benoemen die belangrijk zijn voor een leerling om toe te passen, maar misschien had het bij tijd en wijle beter achteraf kunnen worden benoemd waardoor je als leerling de ruimte krijgt om zelf je fouten op te merken en te verbeteren.
Yoeri
Hellevoetsluis
Ik vond het fijn dat het in stappen ging en dat niet alles in één keer werd gedaan. Waardoor ik het erg prettig vond zonder stress
Lotte
Hellevoetsluis
Ik vond het superspannend om het rijden weer op te pakken na al die jaren. Sil stelde me al heel snel op mijn gemak. We zijn rustig aan gestart en er werd uitgebouwd op een tempo dat voor mij passend was. Sil legde rustig uit en heeft veel geduld. Door de uitleg kan ik verkeerssituaties ook veel beter inschatten nu. Als er iets misging werd hij niet boos, maar konden we er samen om lachen. Sil heeft mij veel zelfvertrouwen gegeven tijdens het rijden. Dit alles maakt dat ik nu met veel plezier rijd, terwijl ik nog steeds hulpzinnetjes van Sil in m'n achterhoofd heb.
Hanneke
Deventer
Een hele relaxte sfeer tijdens het rijden en de goeie uitleg heeft ervoor gezorgd dat ik mijn rijbewijs heb gehaald!
Peter Bisschops
Noa
Zandvoort
Rijles zonder stress is de perfecte rijschool voor mensen die bijvoorbeeld faalangst, rijangst of een beperking hebben. Er is enorm veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling en alle ruimte die je nodig hebt is tot je beschikking. De lessen zijn ontzettend duidelijk, er hangt een goede sfeer in en om het autorijden en het is naar mijn mening echt waard voor je geld.
Marcel
Hellevoetsluis
In het begin vond ik autorijden best spannend en had ik wat meer tijd nodig, maar daar werd altijd goed rekening mee gehouden. Ik voelde me nooit opgejaagd en kon alles stap voor stap leren. De lessen waren gezellig, duidelijk en ik kreeg goede uitleg als ik ergens moeite mee had. Daardoor kreeg ik steeds meer vertrouwen en ging het rijden steeds makkelijker. Dit was een top keuze!
26 June 2026
Kaylee
Geervliet
Ik vond het fijn om 2 uur per keer rijles te hebben zodat je veel ervaring op kan doen. De feedback was ook altijd fijn om te horen waar je jezelf dan kan verbeteren.
Marcel Veldkamp
25 June 2026
Bregje van Genderen
Zeist
Ik heb mij altijd op m’n gemak gevoeld in de auto. Het geduld en vertrouwen heeft mij super erg geholpen
Mathijs Hazebroek
23 June 2026
Julie
Breda
Meer dan top ervaring met deze rijschool! Laurine heeft mij niet alleen leren rijden, maar ook geholpen om meer vertrouwen in mezelf te krijgen achter het stuur. Op momenten dat ik twijfelde of het even niet meer zag zitten, bleef zij geduldig, positief en vertrouwen houden in mijn kunnen. De lessen waren leerzaam, gezellig en duidelijk, en dankzij haar begeleiding ben ik in één keer geslaagd!. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik haar als rijinstructrice heb gehad en zou haar écht aan iedereen aanbevelen! Dankjewel!!
Laurine van der Wiele
19 June 2026
Aggie
Krommenie
Ik heb een goede tijd gehad. Ik ben heel blij dat ik hier gelest heb. Alles ging op je eigen tempo en word goed begeleid. Heb het heel gezellig gehad was echt top
Elize
Aarle-Rixtel
Mijn ervaring is zeer positief . Na 40 jaar , 7 opfris rijlessen genomen bij Laurine . Wat een geduld , kalmte en rust ! Nu ga ik vooral heel oefenen. Bedankt voor de tips Groetjes Jolanda van Leeuwen
Laurine van der Wiele
Jolanda van Leeuwen
Broek in Waterland
Ik heb een zeer positieve ervaring gehad bij Rijles Zonder Stress. De instructeur legt alles rustig en duidelijk uit, neemt de tijd voor je en zorgt ervoor dat je met vertrouwen achter het stuur zit. Dankzij de persoonlijke begeleiding, het geduld en de ervaring van de instructeur heb ik veel geleerd en voelde ik mij goed voorbereid op het praktijkexamen.
Jody
Helmond
Ik vond mijn lessen heel fijn. Ik vond het heel fijn dat ik alles op een rustig tempo heb kunnen leren en dat ik goed geholpen werd met de dingen die lastig vond
Marcel Veldkamp
sophie
Austerlitz
Alles wordt stap voor stap en in je eigen tempo uitgelegd. Alles wordt tot in detail uitgelegd en geoefend totdat je het perfect beheerst. Leuke rijlessen, helemaal stressvrij. Ik ben in een keer geslaagd, bedankt :)
Wim Everts
Joy
Hoofddorp
Marije is duidelijk, flexibel en empatisch. Ze weet hoe het is om met spanning de auto in te stappen en begeleid je daar goed doorheen. Echt een aanrader!
Marije Rensink
Moadja
Kilder
Vanaf het begin af aan al hele gezellige gesprekken en ervaringen. Ook een duidelijke uitleg van hoe en wat. Al met al top rijschool!
Mathijs Hazebroek
16 June 2026
Inge
Zevenbergen
Rijles Zonder Stress helpt iedereen zelfstandig, veilig en vol zelfvertrouwen (weer) op weg in het verkeer. Rijles Zonder Stress biedt moderne rijopleidingen aan voor iedereen die (weer) zeker op weg wil: jong en oud, mét of zónder rijbewijs.
> bewezen effectieve RIS lesmethode
> hoog slagingspercentage