Ismaël heeft me van mijn rijangst afgeholpen.

Na 12 jaar niet gereden te hebben lukte het me niet om de snelweg op te gaan. Na een vervelende ervaring met een ‘opfrispakket’ bij een andere rijschool kwam ik bij ‘rijden zonder stress’ uit. Binnen een paar weken heeft Ismaël er - door op een kalme, bemoedigende en vertrouwde manier te coachen - voor gezorgd dat ik me zekerder ben gaan voelen in de auto en zonder paniek de snelweg op kon. Ik rij inmiddels al 3 maanden solo ‘zonder stress’!

• Rijinstructeur: Ismaël van Reede

Hele prettige ervaring!

Ik heb tot nu toe een hele prettige ervaring met Peter. Na 2 slechte ervaringen met rijlessen en -examens 7 jaar geleden, durfde ik eigenlijk niet meer te gaan lessen. Afgelopen jaar heb ik dan toch de stap gezet met Peter en hij heeft me zo goed geholpen tot nu toe. Hij is duidelijk bekwaam in zijn vak, straalt rust uit en weet op een prettige manier de informatie over te dragen. Ik heb geen spijt van mijn keuze.

Heel goed!

Hele goede rijlessen, Rogier deed erg zijn best en motiveerde mij goed! Rijles was altijd leerzaam en gezellig! Zeker aan te raden.

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Nooit te oud om weer te leren

Met lood in me schoenen stap ik in de auto… met een zachte glimlach en engelengeduld verzekerd arno mij dat ik niet uniek ben. ( iet wat ik weet, maar nu niet geruststeld) Daarnaast durft hij te beweren dat ik echt de snelweg weer opkan. De eerste les kan ik hem wel wurgen om zijn geduld en optimisme, maar juist hierdoor plan ik een nieuwe les in. Stapje voor stapje geeft hij mij inzicht in mijn eigen probleem; pijnlijk en leerzaam. Maar ik leer ook de nodige weetjes die me rust geven. Nog nooit ben ik zo snel gegroeid, en bovenal, zag ik het zelf ook!! Humor en rust hebben ons erdoorgesleept, maar eigenlijk was het vooral ook heel leuk en fijn. Gun jezelf deze Reset.

• Rijinstructeur: Arno Walop

Letterlijk rijles zonder stress

Na elke les die ik heb voel ik ook oprecht dat ik iets heb geleerd en er wordt voor en na de les altijd gevraagd of alles duidelijk is en of je nog vragen hebt ik voel me ook heel erg op me gemak bij mijn instructeur dus raad iedereen die zijn rijbewijs nog moet halen echt aan om bij rijles zonder stress te komen rijden

Hele fijne rij lessen!

Ik heb een hele fijne ervaring gehad met de rijlessen bij Rijles zonder Stress. Ondanks dat ik mijn rijbewijs al had, was ik vaak angstig in het verkeer. Dankzij de geduldige en professionele instructeur heb ik nu veel meer zelfvertrouwen op de weg en rij ik zonder angst en vol vertrouwen op de weg! Ik ben ontzettend dankbaar voor de steun en kan deze rijschool zeker aanbevelen!

• Rijinstructeur: Marcel Veldkamp
  • Type rijopleiding: Rijangst overwinnen

Goed en duidelijke rijlessen en instructeur.

Alles was goed duidelijk en duidelijk uitgelegd. Je hebt goed de tijd per rijles om veel te oefenen. Er wordt eerlijk tegen je gesproken en gezellige gesprekken.

• Rijinstructeur: Mathijs Hazebroek

Enigggggg

De rijlessen met Richard waren altijd super gezellig! Lekker kletsen, maar natuurlijk ook goed opletten hè. Richard legde altijd alles goed en rustig uit, vooral dat rustige was ook wel goed, aangezien ik nogal chaotisch kan zijn.

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Ik durf weer auto te rijden!

Ik had 10 jaar niet gereden. Ik durfde echt niet meer. Zelfs geen rondje door de wijk. Met Peter naast mijn zijde heb ik mijn rijangst kunnen overwinnen. Hij is rustig, geduldig en duidelijk. Ik zit weer met plezier achter het stuur. Nooit gedacht dat ik autorijden zelfs leuk zou gaan vinden!

• Type rijopleiding: Rijangst overwinnen

Een fijne gerustelende rij-instructeur.

Er zat een goede opbouw in de rijopleinding. Waardoor je steeds zelfverzekerder word op de weg.

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Je bent bij Ramon aan het juiste adres

Als je op zoek bent naar een aardige en geduldige rij-instructeur die goed kan uitleggen, ben je bij Ramon aan het juiste adres. Ramon stelt je op je gemak waardoor (eventuele) stress verdwijnt en je het maximale leerrendement uit de les haalt. Je krijgt de ruimte om zelf aan te geven wat je nog extra wilt oefenen en na afloop wordt de les besproken waarbij Ramon alle tips voor je op een rijtje zet. Bedankt voor alle fijne lessen Ramon!

• Rijinstructeur: Ramon van Voorst

Super goed

Vriendelijk en begrijpelijk uitleg

Topervaring na 15 jaar niet meer gereden te hebben

Na al 15 jaar niet meer gereden te hebben, heb ik eerst een proefles gedaan en vervolgens de opfriscursus. Ik kan het van harte aanbevelen, en ik ben verbaasd over hoe snel je het weer kan oppikken.

• Rijinstructeur: Dennis Nouwens
  • Type rijopleiding: Opfriscursus

Comfortabele lessen op mijn tempo.

Ik ben altijd heel zenuwachtig voor rijlessen geweest, maar André hielp mij hier enorm bij waardoor ik heb gedurfd door te zetten en niet weer te stoppen. Ik had namelijk al eerder lessen gehad bij een andere rijschool die niet fijn waren in de omgang. We gingen steeds een stapje moeilijker op mijn tempo wat ik heel fijn vond. Het was altijd gezellig in de auto en ik voelde me op mijn gemak. Ook vond ik fijn dat je je geen nummertje voelt maar hij echt weet wie je bent. Zou het iedereen aanraden!

• Rijinstructeur: André Weideman
  • Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Ik heb een ontspannend en positief ervaring gehad

Mijn algemene ervaring met rijles bij Arno was zeer positief, Arno is geduldig, duidelijk en ontspannen, wat de ervaring extra prettig maakte.

• Rijinstructeur: Arno Walop
  • Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Ik vond de lessen erg goed.

Ik heb het als iets heel leuks ervaren. In een korte tijd veel geleerd en dan ook nog is in 1 keer mijn rijbewijs binnen!

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Super fijn en gezellig gereden

Ik heb mijn rijlessen gevolgd bij Laurine van der Wiele, echt een aanrader om bij rijles zonder stress te rijden! Ik heb zulke leerzame momenten gehad en ben super begeleid door het hele proces van autorijden. De rijlessen waren gezellig en kalm waardoor ik het super leuk vond om bij haar te rijden en de lessen ook leuk maakte! Heel erg bedankt, ik heb een super ervaring gehad!

• Rijinstructeur: Laurine van der Wiele
  • Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Enorm fijn en gezellig leren autoeijdent

Ik kwam bij Danielle met rij angst en wou alle goed doen, Danielle vertelde mij dat fouten maken juist fijn was. Op die manier kon ze mij uitleggen hoe ik kon verbeteren. Ik heb enorm veel gelachen en vind dat Danielle een hele fijne manier van lesgeven heeft. Echt top!

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Heel relaxte en vriendelijke instructeur.

Ik ben bij Peter begonnen vanwege rijangst. Doordat hij heel kalm is en gezellig kletst, heb ik echt mijn zelfvertrouwen achter het stuur weer terug gekregen, terwijl ik het zelf al wel een beetje op had gegeven. Hij stelt je gerust en geeft je alle ruimte, zonder te oordelen. Heel fijn.

Het was heel goed.

Ik had een beetje angst aan het begin van rijden, maar hij heeft alles goed uitgelegd. Dank je wel Marcel.

• Rijinstructeur: Marcel Veldkamp
  • Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Rogier is een top instructeur.

Rogier is een hele fijne instructeur om bij in de auto te zitten. Hij laat veel ruimte voor de leerling om alles zelf te ondervinden. Als er fouten worden gemaakt grijpt hij in waar nodig, maar probeert hij genoeg ruimte te houden voor de leerling om de fout weer te herstellen. Hij geeft achteraf altijd een duidelijke uitleg over wat er mis is gegaan en ook goed is gegaan en geeft practische en goede tips over hoe ongewenste situaties voorkomen kunnen worden. Hij is geduldig en erg fijn om naast je te hebben tijdens de rijlessen en hij weet vaak de spanning goed te breken met een welgeplaatste grap en is scherp en oplettend waar nodig.

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Geen stress ervaren tijdens rijles, eerlijke, duidelijke begeleiding!

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Super super goed zo’n fijne lessen en altijd gezellig ga de lessen samen echt heel erg missen! Daniëlle is echt een hele fijne en lieve instructrice

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Ik raad het met vertrouwen aan

Ik raad het met vertrouwen aan, je zult niet teleurgesteld worden, hier vind je ernst, betrokkenheid, toewijding en respect

Aangenaam en direct

Rijlessen zijn goed gepland door middel van de RIS methode. Instructeur is aangenaam om les van te krijgen.

Brugakker 34 21

3704LH Zeist

Over Rijles Zonder Stress

Rijles Zonder Stress helpt iedereen zelfstandig, veilig en vol zelfvertrouwen (weer) op weg in het verkeer. Rijles Zonder Stress biedt moderne rijopleidingen aan voor iedereen die (weer) zeker op weg wil: jong en oud, mét of zónder rijbewijs. > bewezen effectieve RIS lesmethode > hoog slagingspercentage > 3D instructievideo's > vaste rijinstructeur