Filters

10

Top bedrijf.

Ik ben voor een Tiguan gaan kijken bij Huiskes-Kokkeler, daar perfect ontvangen en geholpen door Daan Moester, professioneel en goed advies gekregen over deze auto. Met uiteindelijk de koop van deze bom volle auto. Aflevering wat ook top geregeld. Daan nogmaals bedankt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig, snel en vakkundig!

Vanuit Rotterdam vol vertrouwen onderweg naar Huiskes/Kokkeler in Hengelo door een mooie advertentie van een VW Tcross waarbij Daan Moester ons vanaf het eerste telefonische contact het vertrouwen gaf dat het de rit waard was. En hij had gelijk! Daan is ontzettend vriendelijk, heeft kennis van zaken en reageert snel: je wordt gehoord en gezien. Een stukje rijden maar dan heb je ook wat: mooie auto en een top-verkoper. Ontzettend veel dank voor de perfecte hulp Daan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prettig zaken gedaan

Naar mijn mening ben ik zeer goed en zakelijk geholpen door Daan Moester, een kundige goede verkoper. Het hele traject van en na aankoop is duidelijk en goed uitgelegd. Kort samengevat Daan is een nette en goede verkoper dat waarderen mijn vrouw en ik. Doe hem de groeten en met een vriendelijke groet, Lucas en Margje

 • Aanbevelen? Ja
10

Vlotte maar zeer prettige manier van zaken doen.

Vorige week vrijdag op internet een mooie VW Up GTI gezien die te koop stond in de vestiging Hengelo. Na een kort telefoongesprek konden we de zaterdag gelijk op bezoek komen en zijn we na een uur ook met een koopcontract de zaak uit gelopen. De aflevering kon bij mij thuis en was zeer keurig verzorgd! Mijn complimenten naar Daan voor het enthousiaste en vooral prettige ontvangst.

 • Aanbevelen? Ja
9

Een auto kopen met een goed gevoel!

Na vorig jaar reeds goede ervaringen te hebben opgedaan bij de aankoop van een Seat Leon en de goede klik met onze verkoopadviseur Daan Moester zijn we ook voor de vernieuwing van de tweede zakelijke auto naar Huiskes-Kokkeler in Hengelo gegaan. De keuze was vrij snel gevallen op een blauwe Seat Ibiza met de juiste opties en een lage kilometerstand. Fijn is dat we ook bij deze aankoop volledig zijn ontzorgd. Het papierwerk voor de financial lease, de autoverzekering en andere zaken is volledig uit handen genomen en door verkoopadviseur Daan geregeld op een attente, vlotte en persoonlijke manier.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer goede service

Ik moest een update laten uitvoeren voor mijn VW polo. Ik werd heel vriendelijk geholpen, en was zo klaar! Goede service! En complimenten voor degene die mij geholpen heeft, bij Huiskes-Kokkeler Almelo!

 • Aanbevelen? Ja
10

Na 19 jaar trouwe dienst Touran verder in een Tiguan.

Na in 19 jaar zo'n 370.000 km te hebben gereden in een zeer praktische Touran 1.9 TDI hebben wij een Tiguan 150 pk TSI met vele snufjes gekocht. Prachtige auto: een sprong vooruit in technologie en comfort. Moet natuurlijk nog wel bewijzen net zulke trouwe diensten aan ons te verlenen als zijn voorganger! We zijn bij deze 'bevalling' uitstekend geholpen door zowel de adviseur onderhoud bij de werkplaats Enschede (Maarten) als in Hengelo door verkoopadviseur Daan Moester. Daan luistert goed, heeft een aanstekelijk enthousiasme, voelt de klant aan en - ook belangrijk - geeft je het gevoel de beste keus te hebben gemaakt. Huiskes-Kokkeler hebben wij al 25 jaar kunnen vertrouwen. Zij hier nog gezegd dat de werkplaats (Buursestraat) immer uitstekend werk heeft geleverd: je treft er dan ook nog (trots op) kunde en vakmanschap aan. Dat maakt het pas mogelijk 9 keer 'de wereld rond te rijden' zonder één keer pech onderweg!

 • Aanbevelen? Ja
7

Slecht

Als eerste een audi van 2 jaar oud al 5 weken kwijt defecte dynamo na veel getouwtrek de auto naar nederland teruggehaald audi nederland niets aan gedaan alles zelf regelen daarna grote mond van audi nederland service afdeling toen auto naar dago dinsdag begonnen met reparatie, eerst woensdag avond klaar daarna telefoon nee wordt vrijdag daarna nee nog niet klaar wat een service zeg en dat noemt zicht premium merk en dat na 28 audi's in de familie Dit is mijn laatste audi en ben er helemaal klaar mee Gisteren is de auto weer teruggeleverd en hij loopt weer als vroeger de dienstverlening van Huiskes Kokkelder is goed geweest Echter geef ik Audi nederland en Duitsland nog steeds een dikke onvoldoende omdat Huiskes Kokkelder de auto uit coulance moest repareren dus geen garantie meer vanuit Audi zelf dit vind ik zeer bedroevend dat een dealer voor de kosten moet opdraaien

 • Aanbevelen? Ja
9

Duidelijk, klantvriendelijk, service gericht

Ik heb het proces als heel prettig ervaren. Leuk contact gehad met Daan en later ook met Evelien toen Daan met vakantie was. Reageerden snel op vragen etc en alles is soepel verlopen. Blij met m'n nieuwe auto!

 • Aanbevelen? Ja
3

verkoopkwaliteit onvoldoende

Betreft Scala koop te Doetinchem Het USB -verloopstuk dat deel uitmaakte van de koop van de auto blijkt wel de voeding van de auto naar de telefoon door te geven, maar niet het elektronisch signaal zodat routeplanner van het beeldscherm van mijn telefoon niet op het beeldscherm van de auto kon worden weergegeven. Met het meeleveren van dit verloopstuk heeft u mij de illusie gegeven dat dit de juiste manier was om mijn telefoon met de auto te verbinden. Uw opmerking na mijn klacht van 22 juli dat het mogelijk aan de ouderdom van mijn telefoon zou kunnen liggen is onjuist gebleken. Inmiddels is de koppeling van mijn oude telefoon met de scala na veel (kostbare) uren proberen gelukt. Jammer dat u aan uw bureau mij een hoger bedrag voor de auto wilde laten betalen dan op het bord bij de auto stond aangegeven. Dit even ter samenvatting van het verloop van de koop van de auto. Het leek mij juist u te informeren over bovenstaande. Uw reactie zie ik met belangstelling tegemoet. De reactie op 9 september van locatie Doetinchem toont voor mij weinig klantgerichtheid.

 • Aanbevelen? Nee
9

Klant staat echt centraal!

Grote servicebereidheid en prima nazorg!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer goed geholpen komen de gemaakte afspraken keurig na

Voor de 2e keer bij huiskes Kokkeler een auto gekocht zeer tevreden

 • Aanbevelen? Ja
10

Keurig net bedrijf en vriendelijk personeel

Net bedrijf, uiterst vriendelijke en kundige verkoper. Ook after sales heeft hij keurig geregeld. Erg blij met De nieuwe auto!!

 • Aanbevelen? Ja
9

Vakkundig en betrouwbaar

Fijne betrouwbare garage met vakkundig en vriendelijk medewerkers. Prima service!

 • Aanbevelen? Ja
7

Prima

Prima behandeling

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch!

Als onderweg het olielampje gaat branden zet ik de auto aan de kant om olie bij te vullen. Valt me de dop van het oliereservoir ergens onderin het motorblok. Nergens te zien in het loeihete blok… Na een rit van 80 kilometer met een geïmproviseerde oplossing (bedankt Roy) wordt ik bij Huiskes Kokkeler Almelo op initiatief van Peter direct geholpen. Helaas geen dop op voorraad, dus auto op de brug en bodemplaat er af om de zien of de dop daar in zicht kwam. Op een bepaald moment zelfs twee monteurs erbij. Dop niet gevonden, maar één van de monteurs heeft toch nog ergens een passende dop gevonden. Ik kan weer rijden en van een factuur wilde Peter niet weten. Echt geweldig. Bedankt jongens! Gehaktballen en een kratje bier volgen :)

 • Aanbevelen? Ja
8

Gewoon goed

Duidelijk, netjes en goed

 • Aanbevelen? Ja
8

mijn 2 de auto hier weg

verkoop occasion is prima , over garage(werkplaats) nog geen mening

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles volgens afspraak en goed advies gekregen voor de verzekering van de auto!

Zeer goed geholpen. Als iemand een Audi wil kopen,dan zou ik Audi-Hengelo aanbevelen!

 • Aanbevelen? Ja
9

prettig zaken doen

goede behandeling en auto netjes afgeleverd. prima onderhandeling over prijs

 • Aanbevelen? Ja
10

Super geholpen en alles op afstand!

Op afstand heeft Daan Moester mij geholpen om een beeld te krijgen door middel van foto’s en filmpjes verstuurd via Whatsapp. Op basis daarvan koop voorbereid en na een korte testrit stond ik binnen een uur buiten met mijn nieuwe auto. Perfecte manier voor als men even niet in de buurt is. Daan, top gedaan man

 • Aanbevelen? Ja
9

De door ons gekochte audi Q3 was een fantastische beleving

We werden erg prettig in de showroom ontvangen en gedurende de aankoop tot en met de aflevering van de auto werden we deskundig en prettige geholpen. Alle vragen werden keurig op tijd beantwoord. Het was goed maar ook plezierig zaken doen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Mooie auto’s en correcte prijzen, zeer nette medewerkers.

Mooie auto’s met de juiste prijs en juiste inruilprijzen. Correcte medewerkers zonder onzin verhalen( VW waardig) zoals ik al ruim 40 jaar gewend ben. Ze waren iets vergeten na te sturen en na een belletje was het geregeld, geen punt kan gebeuren door de vakantie drukte. Top dealer echt een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Een zeer goede ervaring

Zeer goed

 • Aanbevelen? Ja
10

Zoals het hoort…… professioneel

Goede voorlichting, uitstekende hulp bij het maken van de juiste keuze en correcte aflevering en nazorg

 • Aanbevelen? Ja

Over Huiskes-Kokkeler Autogroep

Huiskes-Kokkeler Autogroep is dé Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens dealer in Twente. Met de 5 merken, een eigen leasemaatschappij (HK Autolease), verhuurbedrijf (HK Autoverhuur), de schadebedrijven Hanterink, HK Autoschade en een bedrijfswagencentrum (BWI Twente) is Huiskes-Kokkeler actief op bijna alle vormen van mobiliteit. Enthousiast over ons bedrijf en onze merken? Neem gerust contact met ons op of kom langs in één van onze vestigingen. Of kijk rond in onze digitale showroom:

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd