Filters

9

Een betrouwbare partner

Wij kenden van Aarle Volvo Occasions in het geheel niet. Via internet terecht gekomen bij hun aanbod. In 1e instantie gebeld voor informatie, die werd duidelijk gegeven, zonder de bekende auto praatjes. Naar aanleiding van het telefonische gesprek een afspraak ter plekke gemaakt. Hier goed ontvangen en na een helder en niet opdringerig gesprek maar direct de knoop door gehakt. De afspraken die hieruit voort vloeiden zijn keurig nagekomen en er werd goed meegedacht. Zeer goed gevoel aan over gehouden. De reis was het meer dan waard.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prachtig en plezierig familiebedrijf

Gebeld voor een proefrit. Met vertrouwen de auto meegekregen. Teruggekomen en een prachtige deal gemaakt waarbij een aantal minpunten aan de auto verholpen zouden worden.Bart heeft ons geweldig goed geholpen en we waren vooral blij met het familiaire gevoel wat je krijgt bij dit familie bedrijf. Ook bij het ophalen van de auto, die er prima afgeleverd bij stond op alle afgesproken punten, prettig contact, lekker bakje koffie en alle tijd. De afneembare trekhaak kon op dat moment niet verwijderd worden maar er werd gelijk gevraagd of we een keer terug konden komen om dit toch te regelen. Wij gingen als blije klanten weg. Daarna nog goed mailcontact gehad. De trekhaak kregen we er overigens zelf na goed kijken wel af dus dat was geregeld. Over het algemeen een geslaagde koop. We rijden nu bijna een maand met veel plezier in onze volvo. Bedankt fam van Aarle voor de goede, vriendelijke en warme service.

 • Aanbevelen? Ja
8

Duidelijk en correct

Bedrijf ziet er netjes uit , goede duidelijke uitleg, vriendelijk geholpen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Voor de Volvo liefhebber een oase

Supper zeker een aanrader om je volgende Volvo bij van Aarle te kopen

 • Aanbevelen? Ja
10

Betrouwbaar bedrijf en uitstekende service, fijn geholpen

We wisten niet precies welke type Volvo wij wilden en kwamen voor een proefrit. Het was geen probleem om in verschillende modellen proef te rijden, we konden alle tijd nemen. Toen ook gelijk de knoop doorgehakt en een mooie deal gesloten. Dit bedrijf raden wij zeer aan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne mensen, geweldige service

Al een aantal auto’s gekocht bij van Aarle, goede garage en leuke mensen.

 • Aanbevelen? Ja
9

De ervaring met Van Aarle is uitstekend.

De ervaring met Van Aarle is uitstekend. Mijn Volvo V70 is in nieuwstaat afgeleverd. Fijn bedrijf.

 • Aanbevelen? Ja
9

Al jaren naar volle tevredenheid klant

Ik kom al jaren bij van Aarle en heb alleen goede ervaringen, zowel met de auto's als met de service.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top service en communicatie

Erg goed en snel geholpen, heldere communicatie over wat er moest gebeuren met mijn XC70.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super!

Heel vriendelijk geholpen, ook bij problemen na de aankoop bijzonder behulpzaam en super opgelost.

 • Aanbevelen? Ja
7

Prima

Prima gevoel overgehouden met de aankoop van mijn volvo.

 • Aanbevelen? Ja
9

Logisch tevreden.

En ook vertrouwen op garage van Aarle. Mijn auto is weer in orde, fijne wagen. Daar ben ik ook blij. Dank je..

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima service!

Op donderdag occasion bekeken en besloten deze te kopen, met inruil van onze oude auto. Op zaterdagochtend onze aankoop in ontvangst genomen; gepoetst en op naam gesteld. Snel en goed geregeld, en prima verzorgd!

 • Aanbevelen? Ja
10

Kwaliteit staat voorop!

M’n eerst Volvo S80 gekocht in 2004 met 24000km op de teller. Alle onderhoudsbeurten uit laten voeren door van Aarle. 384000 km mee gereden zonder ooit een probleem. Volgende auto een XC 60 met inmiddels 135000 km op de teller, Wederom top ! Vriendelijke en oprechte mensen, ook de nieuwe generatie. Ik blijf hier graag komen.

 • Aanbevelen? Ja
8

heel tevreden

vriendelijk en adequaat. met een lekker kopje koffie.

 • Aanbevelen? Ja
8

Klantvriendelijk en afspraken worden goed na gekomen

Positief en keurig

 • Aanbevelen? Ja
10

Weer een feestje grote beurt.

Wat een fijne klantvriendelijke garage. Heb hier veel vertrouwen in. Zal hier zeker blijven komen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Van binnenkomst tot aflevering niets dan hulde

van Aarle heeft me bijzonder goed geholpen, nadat een aanrijding heb gehad met mijn vorige auto. Ik heb een goede inruilprijs gekregen op mijn auto met schade, en mijn nieuwe XC 60 compleet uitgerust heb ik tegen een aantrekkelijke prijs kunnen kopen. Iedereen binnen van Aarle heeft me steeds goed geholpen.

 • Aanbevelen? Ja
7

Goede ontvangst, toch wat sober vetrek

Na jullie website te hebben geraadpleegd besloot ik me op jullie nieuwsbrief te abonneren. Na enkele weken het aanbod te hebben gescand leek de auto van mijn keuze in het aankomende aanbod te zitten. Het duurde even voor er goed mailcontact was, maar toen konden we ook snel een afspraak maken. Mijn oude Volvo V70 werd door Bart van Aerle ingeschat op 3000 inruil wat de aanschaf van de nieuwe wagen nog wat aantrekkelijker maakte. We zijn op een zaterdag door een van jullie mensen goed ontvangen, de auto stond voor en na een gezamenlijke proefrit konden we ook zelf een rondje rijden. Daarmee was de auto voor ons 'verkocht.' Er werd ons een totaal aflevering beloofd waarbij we ook zouden worden geholpen met het omzetten van telefoons en het leren gebruiken van de navigatie. Met deze afspraken gingen we vervolgens om de tafel. In de nette onderhandeling werd me gemeld dat mijn auto nog maar 2000 waard was, ik ben toch akkoord gegaan omdat ik de nieuwe V70 graag wilde hebben. De maandag daarop ontving ik de factuur waarbij mijn auto voor 2000 incl BTW was opgesteld, ik vond dat toch wat teleurstellend en de verkoper die mij daarover laten te woord stond kon dat niet veranderen. Wel zei hij bij de nieuwe auto nog iets extra's te doen, hoewel hij niets concreets maakte dacht ik toch aan een tegoedbon, een volle tank of een extra accessoire. Na drie weken hebben we de auto opgehaald. Onze verkoper was druk met een nieuw stel. We kregen dus een collega die ons netjes heeft geholpen maar natuurlijk niets wist van de eerdere beloftes. er kwam geen telefooninstructie noch navigatie instructie, er was een halfvolle tank. Wij waren toch wat verbouwereerd en vinden achteraf de behandeling niet helemaal in orde. Als je beloftes maakt of verwachtingen wekt zul je ze moeten inlossen. Als je niets extra's belooft is er ook geen chagrijn, zo heb ik als verkoper geleerd. We hebben een mooie en fijne Volvo gekocht en zijn er blij mee. Maar doe jullie voordeel met deze feedback.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste meneer Booij, bedankt voor uw review. Wat vervelend om te lezen dat wij u tijdens de aflevering van uw nieuwe Volvo V70 niet de aandacht hebben gegeven die u van ons mag verwachten. De afleveringen zijn vanwege de coronamaatregelen minder uitgebreid dan ‘normaal’ is bij ons, maar u heeft helemaal gelijk dat u mag verwachten dat wij de autofuncties waaronder het infotainment van uw nieuwe auto uitleggen en waar nodig instellen. Auto’s worden bij ons standaard met minimaal 20 liter brandstof afgeleverd zoals ook vermeld wordt bij de afleverpakketten. Er was zoals u al aangeeft niets concreets afgesproken n.a.v. de verwarring over de inruilwaarde van uw inruilauto, dit is hier intern spijtig genoeg niet (goed) onderling gecommuniceerd waardoor wij u bij aflevering geen mooie geste hebben gedaan. Ron (uw contactpersoon bij aankoop) neemt graag persoonlijk contact met u op om e.e.a. netjes met u op te lossen.

9

Klant gericht en duidelijke uitkeg

Wordt altijd vriendelijk te woord gestaan en naar volle tevredenheid geholpen.

 • Aanbevelen? Ja
7

Ruime keuze in alle Volvo's.

Prima geholpen!Ik heb eerst wat huiswerk gemaakt online en heb snel conclusie kunnen trekken dat ze veel keuze hebben in alle Volvo's.Ook de prijzen zijn goed te noemen ten opzichte van andere dealers.

 • Aanbevelen? Ja
9

Top

Prima service

 • Aanbevelen? Ja
10

Excellent

I bought an XC90 recently. Many options but Bart explained each with great knowledge Like the whole experience even after purchase care I will continue to service my car at Van Aarle annually from this experience

 • Aanbevelen? Ja
9

Familiebedrijf, komen afspraken na, gaan voor kwaliteit en een goede relatie en reputatie

Prettige mensen om zaken mee te doen. Familiebedrijf, komen afspraken na, gaan voor kwaliteit en een goede relatie en reputatie. Ook de nazorg zoals afgesproken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Professionele uitstraling en zeer goed geholpen

We hadden die dag niet veel tijd. Het bedrijf komt goed over en we hadden in 20 minuten een volvo xc60 gekocht. Ze hebben er voor ons een trekhaak onder gezet een een beurt gegeven. Een week later konden we hem met tevredenheid ophalen.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd