Filters

10

Flexibele en fijne rijschool

Ondanks wisseling van rijinstructeur halverwege dacht mijn nieuwe instructeur goed met mij mee.

 • Aanbevelen? Ja
10

Frank make me to be a good driver

Girls from the office of dekker are all sweet, Frank is a very experienced instructor, If there must be grade,Frank is the Ferrari of instructors.

 • Would you recommend us? Yes
8

als moeilijke leerling toch mijn rijbewijs door excellente docent.

Na veel 5en en 6en, toch mijn rijbewijs door de moeite van Daniëlle!

 • Aanbevelen? Ja
9

Lessen van hoge kwaliteit op fijne manier

Ik heb gelest bij Roland - hij is heel kundig en paste duidelijk zijn uitleg aan op hoe de student het beste leert. Zo kreeg ik niet alleen de regels, maar ook de uitleg waaróm iets nou zo is en hoe het in mogelijke andere situaties zou zijn. Het leerproces van autorijden kon me op momenten best frustreren, maar door de lessen van Roland heb ik het altijd leuk blijven vinden en rij ik nu met plezier en zelfverzekerd auto. De rijschool is iets duurder dan gemiddeld, maar dat vond ik de kwaliteit waard.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top begeleiding naar een motorrijbewijs

Bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
8

Super snel alles geregeld en erg fijne lessen gehad!

Ik heb de lessen als erg fijn ervaren. Het lessen zelf gaat allemaal in één stuk door en binnen 2,5 maand al je rijbewijs kan niet beter. Enige puntje van feedback zou ik geven op communicatie soms! Maar niks te klagen super ervaring verder.

 • Aanbevelen? Ja
8

I really like Roland as a very experienced instructor. Super recommended!

I tried different instructors from Dekker but I would always recommend Roland since he is very experienced and key to the point.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige rij-instructeur met goeie en gezellige lessen

Tijdens mijn tijd bij dekker had ik de rij-instructeur Danielle van Bussel. De lessen met haar waren altijd heel gezellig en op de momenten wanneer het wat serieuzer moest was het dat ook. Dat vond ik juist fijn, want hierdoor leer je wel sneller. Ik had daardoor ook mijn tussentijdse toets en praktijk examen in 1x gehaald. Het ging sneller dan dat ik van te voren had gedacht. Dus ik raad rijschool dekker zeker aan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer ervaren instructeur, flexibele lesplanning, en leuke lessen!

Ronald weet precies hoe je het beste leert motorrijden, denkt goed mee om met je beschikbaarheid in te plannen, en rijdt leuke routes in de omgeving!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super

In 1x geslaagd door de goede lessen en begeleiding

 • Aanbevelen? Ja
10

My experience was great

My experience with dekker was great, they thought me everything i needed to know

 • Would you recommend us? Yes
10

Hele fijne rijschool

Ik heb enorm fijn les gehad van Jorrit. In het begin vond ik het erg spannend en vond ik rijden moeilijk. Ik heb mijn rijbewijs binnen een keer gehaald en voel me nu veilig in de auto. Toprijschool!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne lessen heel leerzaam.

Goede uitleg gehad en altijd fijne sfeer tijdens de lessen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima organisatie met zeer kundige instructeurs

Na wat rond bellen een mogelijkheid gevonden om bij rijschool Dekker op korte termijn E achter B te halen. Significant korter dan bij de concurrentie. Uiteindelijk geen seconde spijt van gehad. Door de duidelijke tips van Richard Esser heb ik in 3 uur mijn rijbewijs voor het rijden met aanhanger weten te halen. De wisselwerking tussen mij en instructeur was direct en dat heb ik als zeer prettig ervaren. Daarnaast verliep de communicatie met het bedrijf vlotjes en duidelijk. Al met al een positieve ervaring.

 • Aanbevelen? Ja
8

Super fijne rijschool!

Ik heb een hele fijne tijd gehad bij Rijschool Dekker, alles werd goed geregeld! Er word goed naar je wensen en behoeften geluisterd en het personeel/de instructeurs zijn beleefd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakkennis die ze heel goed weten over te brengen met een topinstructeur

Opleiding voor rijbewijs C. Na helder en goed overleg met kantoor van Rijschool Dekker werd een planning doorgegeven met daarbij direct het praktijkexamen. In 6 weken tijd met iedere week twee lessen een hoge intensiteit. Je raakt vertrouwd met de Scania en zeker vertrouwd met de instructeur Richard. Een man die zuinig is op zijn truck. Hij is iemand met veel ervaring en zal je allerlei tips en aanwijzingen geven. Hij zal je ook duidelijk op de gevolgen wijzen die er kunnen ontstaan na een beslissing van mijzelf Hij weet dit in een ontspannen manier te doen. Soms een wat strengere toon maar ook dit in een hele goede manier. Zo leer je het het beste en blijft het ook goed hangen. Na fouten van mijzelf blijft de sfeer gewoon top. Ieder keer met veel plezier in de truck gestapt Ik denk met veel plezier terug aan deze intensieve en leuke periode. Richard super bedankt voor je (vak)kennis, je grappen en je vertrouwen, Rijschool Dekker bedankt. Zeker een aanbeveling voor anderen De eerste keer geslaagd

 • Aanbevelen? Ja
10

Top rijschool!

Vrijdag 01-03-2024 geslaagd voor mijn motorrijbewijs (A)! Bij aanmelden mijn theorie al in bezit. Mijn AVB en AVD, door de goede begeleiding van intructeur Ronald, beide in 1x gehaald! Ronald is een motorrijder/instructeur in hart en nieren. En verstaat het "vak" motor rijden als geen ander! Zijn jarenlange ervaring en kennis zorgt ervoor dat je niet alleen het "kunstje" leert, maar ook echt inziet en leert wat er allemaal bij komt kijken om zo'n motor goed en veilig te kunnen besturen en deel te nemen aan het verkeer.

 • Aanbevelen? Ja
10

goede service

Frank mijn rijinstructeur is een hele goede.

 • Aanbevelen? Ja
8

goed

Mijn ervaring met rijschool dekker is erg positief

 • Aanbevelen? Ja
9

Fijne rijschool

Vandaag ben ik voor de eerste keer geslaagd. Ik heb les gehad van Gayal. Super fijne rij instructice. Ze neemt echt de tijd voor je, en je kan je lekker op je gemak voelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Aanrader!

Ronald is een fijne rij instructeur. Vriendelijk, direct, veel kennis en ervaring. Waardoor je ontzettend veel leert. En dus ook garantie hebt tot slagen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Daniëlle geeft vertrouwen

Mijn zoon is vorige week in een keer geslaagd voor zijn rijbewijs! Hij en wij zijn superblij met zijn instructrice Daniëlle, zij heeft er voor gezorgd dat hij vol zelfvertrouwen het examen in ging. Ook tijdens het lessen heeft zij hem vertrouwen gegeven en heeft hij altijd met plezier gelest! Daniëlle bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede en duidelijke lessen!

Ik ben heel goed begeleid tijdens mijn lessen, zodat ik mijn examen in 1 keer heb kunnen halen. Ik ben heel tevreden over mijn ervaring bij Dekker.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een top rijinstructrice

Ik heb een fijn ervaring gehad bij jullie en dat komt vooral door danielle als rijinstructrice ze helpt heel goed en geeft heel goed uitleg

 • Aanbevelen? Ja
9

hartstikke goed!

Ik heb rijles gehad van Danielle en heb het heel leuk gehad. Ze was heel duidelijk en tegelijkertijd hadden we het ook hartstikke gezellig!

 • Aanbevelen? Ja

Bedrijfsgegevens

Hertogstraat 38

5611PB Eindhoven

404444444

[email protected]

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review schrijven zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier meer.