Gezellig en flexibel

De lessen waren altijd gezellig. Naar meezingen met het liedje tot een kleine beatbox sessie. Ook goed verzorgde lessen. Ik raadt rijschool De Haas zeker aan voor anderen. En ik wil Dewi erg bedanken voor de lessen.

top ervaring

top tijd gehad! Duidelijke uitleg over de verschillende onderdelen en veel geleerd goede feedback gekregen en hiermee goed aan de slag geweest. Ook altijd een gezellig praatje in de auto gemaakt. zeker aan te bevelen voor andere!!

Fijne rijschool die op een duidelijke manier les geeft!

Het is een erg fijne rijschool waarbij elke rijles het duidelijk is waar je aan gaat werken. Elke les word ook teruggekoppeld naar jezelf. Een hele aardige rij instructeur en goed, rustig en duidelijk uitleg geeft. Verder zijn ze erg flexibel.

Fantastisch

Er is geen enkele les geweest die ik zonder plezier heb beleefd! Ik heb mij altijd op mijn gemak gevoeld en ben echt persoonlijk begeleid door het gehele proces. Al met al heb ik geen aanmerkingen. Ik heb er een leuke tijd en een mooi rijbewijs aan overgehouden.

Een fijne instructeur met een goede lesmethode

De rijschool is een fijne en duidelijke rijschool. Het hanteert een fijne lesmethode met prettige hulpmiddelen. Ik voelde mij altijd op mijn gemak.

Zeer leerzaam

Ik heb veel geleerd met plezier. Ik heb op een leuke manier leren rijden.

Hele aardig rijinstructeur die altijd duidelijk is en gewoon heel aardig is

De rijlessen waren altijd duidelijk van wat je ging doen. Einde van de rit kreeg je altijd duidelijk te horen waar je verbeterpunten liggen. Als een nieuwe onderwerp komt word het duidelijk uitgelegd van hoe/wat. Door de goeie rijlessen heb ik mijn examen in 1x keer gehaald. Ook omdat de lessen ook gezellig waren en leuk.

Een vriendelijke en gezellige rijinstructeur die altijd duidelijk is en goed lesgeeft.

Ik vond de rijlessen altijd erg goed. Dewi gaf altijd duidelijk aan wat ik fout deed en beter moest doen, hij gaf goede feedback en na de les werd altijd nog even goed op een rijtje gezet wat er allemaal goed/fout ging. Ook als we aan een nieuw onderwerp begonnen werd van tevoren duidelijk uitgelegd met behulp van een filmpje en uitleg wat ik precies moest doen. Daarnaast was het ook altijd gezellig in de auto en heb ik nooit een saaie rijles gehad. Ik vond het erg leuk om hier te lessen.

Leuke en leerzame lessen

Leuke lessen en legt alles netjes uit ben in 1x geslaagd

Vlot en top uitleg!

Ik kon snel beginnen en makkelijk in te plannen! Goede uitleg, fijne instructeur en alles in één keer behaald!

Leuke en leerzame tijd.

Leuke man, gezellig om mee te praten. Geeft goede feedback, regelt alles netjes voor je. Erg enthousiast en vaak een goed eind resultaat. Voor mij zeker wel!

Erg goede lessen en een goede instructeur

De lessen waren altijd goed, er werd erg duidelijk uitgelegd. Naast de duidelijke uitleg en de goede lessen is het ook leuk om met Dewi in de auto te zitten

Fijne lessen met dezelfde instructeur.

Ik had steeds mijn rij instructeur Peter, een goede instructeur met geduld. Bedankt!

Goede rijschool, vriendelijke rijinstructeur. Ze werken met een fijne, overzichtelijke app waarin je je eigen voortgang kan volgen. Ik kwam precies uit met mijn lessenpakket en ben dus ook zeer tevreden over deze rijschool.

Zeer vriendelijke instructeur met oog voor de leerling

Goedkoop, aardige instructeur , duidelijke uitleg en goede voorbereiding op examen

proffesioneel en persoonlijk

Dewi is aardig, grappig maar ook professioneel. Je merkt dat hij het zelf goed kent en weet en zorgt ervoor dat je dat zelf ook leert. Fijne tijd gehad en in 1x geslaagd dankzij Dewi.

Goede uitleg duidelijk direct en goed.

Super!

Altijd duidelijke uitleg en goede begeleiding. Er wordt veel aandacht besteed aan punten waar nog aan gewerkt moet worden. Daarbij altijd vriendelijk en gezellig! Een aanrader dus!

Top service

Superfijne rijlessen gehad met een perfecte planning waardoor je goed uitkomt met lessen en praktijk.

Prima!

Duidelijke uitleg, gerichte informatie die to-the-point is voor het examen.

top!

goede en heldere rijlessen en de communicatie met de instructeur verloopt altijd goed!

Super fijne rijschool

Erg aangename ervaring gehad bij deze rijschool. Lessen worden goed en duidelijk gegeven. Hele aardige rij-instructeur. Echt een aanrader!!

Maar 2 lessen opfriscursus en van mijn angst af

Ik ben dik tevreden, ik kwam voor een opfriscursus. Al 10 jaar niet meer auto gereden. 2 lessen gehad en ik was van mijn angst af. + punten vriendelijk/duidelijk

Uitmuntend

Dewi is een fantastische instructeur. Legt alles kalm en geduldig uit. Heel strikt tijdens het rijden op wat je doet. Zit continu op de kleine foutjes die je maakt. Heeft me enorm geholpen tijdens het examen. Ben echt zeer tevreden en raad rijschool de Haas dan ook zeker aan.

Uitstekende rijschool met duidelijke en vriendelijke instructeur

Goede sfeer en altijd duidelijke aanwijzingen. Voelde me altijd veilig en vertrouwd in de auto. Niks op aan te merken en dus zeker aan te raden!!