Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Bij dit autobedrijf hebben wij op een plezierige manier zaken kunnen doen. Ik heb geen ervaring met het onderhoud maar de eigenaren zijn hele prettige mensen.ik heb het wel anders meegemaakt. Dus een pluim voor de wijze waarop de verkoop is afgehandeld.
20 November 2020
Hans. V
Didam
Al een paar jaar klant bij Henk, Martin en Reinhard, dus tijd voor een follow-up review. Nog steeds super tevreden. Hele kundige en vriendelijke mensen. De prijs kwaliteitverhouding is nog steeds ongeëvenaard en blijft ook op hoog niveau. Ze hebben zelf ook een uitgebreide collectie bijzondere VW's en Audi's hetgeen hun passie voor auto's aangeeft. Nog steeds een aanrader!
20 May 2020
Jaap
Amsterdam
Auto gekocht bij Henk. Prachtig afgeleverd en volledig met onderhoud. Na afloop paar problemen gehad maar meer dan uitstekend opgelost. Nog niet eerder zo geweldige ervaring gehad bij een auto dealer. Mijn complimenten en tot over een paar jaar voor de volgende auto!
20 November 2019
Boy Goessens
Maastricht
Na een lange speurtocht eindelijk een prachtige Audi A3 S-line gevonden bij Hentra Auto's in Staphorst. De aankoop verliep prima, geen bijzonderheden. Na een aantal maanden bleek er een probleem te zijn. Helaas was de afgesproken garantie termijn verlopen. Na contact met Hentra Auto's kon ik gewoon terecht, kreeg ik vervangend vervoer en ben ik kosteloos geholpen. Geweldige service!
11 October 2019
Henk
Hasselt
zeer tevreden,en met deze service klant voor altijd
19 September 2019
Gerrie Korsten