Afgelopen week mijn oude auto verkocht en mijn nieuwe opel opgehaald. Top service, eerlijke prijzen. Zeker aan te raden, dank je wel Johan Mvg Denny Molenaar
Strik is niet gemakkelijk te vinden en ziet er niet gelikt uit. Maar de prijs kwaliteitsverhouding is prima. Mijn man kocht hier een paar jaar geleden zijn auto, en nu ik er een nodig had, zijn we meteen hier naar toe gegaan. En jawel, we zijn weer geslaagd. Hopelijk wordt het net zo'n voltreffer als de vorige auto!
Leuk en fijn autobedrijfje met gezellige en nette werknemers. Ik heb hier een mooie volkswagen polo gekocht en heb hier geen klachten over! Sterker nog, ik heb voor de prijs waarvoor ik hem heb kunnen krijgen ook nog 2 nieuwe voorbanden gekregen en een nieuwe APK keuring! Ik ben zeer tevreden hierover en de auto rijdt perfect!
25 jaar klant en zeer tevreden . Wordt altijd goed en vriendelijk behandeld Goede monteur als het nodig is . Geen strakke pakken en dure showrooms nodig . Doe maar gewoon.
Frans, Bedankt voor je review, op naar de volgende 25! Groet, Team Strik Auto´s
We kochten bij Strik een Renault Clio en hebben daar geen moment spijt van gehad. Open en eerlijk advies, kort na aflevering een klein mankement dat onmiddellijk en gratis werd verholpen en onze auto heeft inmiddels enkele duizenden kilometers gereden 'als een zonnetje': nu kunnen we dus een beoordeling schrijven en die kan alleen maar positief zijn. Bij een volgende aankoop van een tweedehands auto kijken we zeker naar wat Nard en Johan op voorraad hebben. En dat wij ze allebei heel sympathiek vinden maakt de 'gun-factor' niet bepaald kleiner!
Beste Jorgen, Fijn om een positieve review te mogen ontvangen en heel veel plezierige en fijne kilometers gewenst. Groet, Team Strik Auto´s
1. Prijzen Dat de prijzen exclusief BTW en BPM zijn is niet duidelijk op de website (strik.today) 2. Proefrit Op de vraag of ik een proefrit mocht rijden kreeg ik als reactie: "we gaan geen rondjes rijden"
Goedenavond, Complete onzin te weten: Punt 1: alle prijzen staan vermeld in de advertentie, sommige auto's staan geprijsd voor export excl bpm en of btw, staat keurig vermeld in de advertentie. Dat u de tekst niet goed leest is niet onze fout. Hoe duidelijk wilt u het hebben?? Punt 2: iedereen mag bij ons proefrijden, maar is het om zo maar te proberen of om proef te rijden met een kans voor verkoop aan onze zijde? Wij filteren op de voorhand, al onze auto's zijn gepoetst en merken dat het steeds vaker voorkomt dat men zo maar komt proefrijden. Men realiseert zich niet wat het betekend, auto klaar zetten, eventueel wassen en voorzien van brandstof. Al onze auto's zijn gepoetst dus moeten na de proefrit weer opgefrist worden. Daarnaast komt de helft van onze afspraken tegenwoordig niet opdagen, vaak zonder afmelding. Volgens mij is uw review puur uit frustratie, hoe kunt u zo over ons oordelen vanuit Zwolle als wij 130 kilometer bij u vandaan gevestigd zijn. U bent fysiek nooit bij ons op het bedrijf aanwezig geweest.
Goede ervaring. Alles netjes afgehandeld en verzorgd.
Heel betrouwbaar en hij geeft een super goede service.
wij kwamen niet uit de buurt maar toch opzoek naar die auto . Hij wist er alles van af en was niks om op aan te merken even laten keuren voor de zekerheid was ook geen probleem rij er nu bijna een week in en nog geen spijt ook kon ik mooi de oude auto inruilen zodat ik die niet zelf hoefde te verkopen
Bij de eerste proefrit kwam ik stil te staan: stotterende motor. Na reparatie volgende dag naar huis: idem. Na 'wat vervelend nou' terug naar Boxtel. Nard vond dit natuurlijk geen reclame en zou alles in het werk stellen om het op te lossen. Kreeg gratis een leenauto mee voor de duur van de reparatie. Probleem was toch groter dan gedacht, bleek in het gasklephuis te zitten. Na vernieuwing moest de software nog ingeregeld worden, had wat voeten in aarde maar toch gelukt. Na uitgebreide proefrit een telefoontje dat ik de wagen op kon halen. Op de terugweg van alles uitgeprobeerd: snel, langzaam, hoge- lage toerentallen, maar kreeg de auto niet aan het stotteren! Dus Nard: mijn dank voor je inspanning en de service! Hoogstwaarschijnlijk dat we elkaar over een aantal jaren weer zien.
Hans, Bedankt voor je review, zoals gezegd goed werk heeft soms tijd nodig :-0! Tot over een paar jaar weer. Groet, Nard Strik
Vriendelijk personeel, geven een eerlijke mening waar je wat aan hebt. Onze auto werd netjes rijklaar afgeleverd. Zeker de moeite waard om te kijken of er iets voor je bij zit. Ik kocht hier een paar jaar geleden mijn auto, en nu mijn man er een nodig had zijn we meteen hier naar toe gegaan. En jawel, we zijn geslaagd.
Hoi Lia, Bedankt voor je review en veel plezier met je auto! Groeten, Team Strik auto's
SUPER en snelle service
Thanks!!! Groet, Team Strik Auto's
Komen afspraken niet naar, onderhoudsbeurt niet goed uitgevoerd verkeerde materialen en niet zoals afgesproken. verkopen banden maar kunnen niet goed balanceren. Garantie is gebakken lucht. Erg teleurstellend koop er nooit geen auto meer..😭
Tja, erg jammer om zo'n negatieve beoordeling te mogen ontvangen. Zeker als je de kans nog niet krijgt om te reageren met een passende oplossing en meteen "afgestraft" wordt middels bovenstaande review. Daarnaast moet ik eerlijk zeggen dat dit een zeldzame klant is en over alles wel iets te klagen heeft. De andere reviews over ons zeggen genoeg! We blijven gewoon ons werk doen en onze klanten bedienen zoals iedereen van ons gewend is. Daarmee hebben we al 33 jaar succes!
Goed geadviseerd, afspraken gewoon nagekomen, geen flauwekul met allerlei extra in rekening gebrachte onzinnigheden.
Hoi Rene, Bedankt voor je review en tot volgende keer.
zou zo weer naar boxtel gaan voor een auto nee audi 2 jaar geleden a4 gekocht bij nard ja goede wagen is nog geen tijd voor een andere grt aart
Hoi Aart, Bedankt voor je reactie en fijn dat je nog veel plezier in de Audi A4 hebt. Mocht je weer in de markt zijn voor een andere weet je ons te vinden. Dan komen we er vast en zeker we weer uit. Groet, Nard Strik
Erg prettige ervaring met Strik auto's. Recent een Ford Fiesta gekocht voor een nette prijs. Er bleek iets niet goed met de accu, maar Johan heeft dit snel én kosteloos verholpen.
Goedemorgen Bart, Bedankt voor je reactie en positief commentaar. Namens ons team heel veel plezier met jullie Ford Fiesta en veel veilige kilometers gewenst. Team Strik Auto's
Lang gezocht naar een mooie eerlijke V40 R met veel opties. Bij Strik gevonden voor een schappelijke prijs. Zeer tevreden over de afwikkeling én de auto.
Beste Richard, Je hebt ook een super mooie auto gekocht. We wensen je veel fijne maar vooral ook veilige kilometers toe! Team Strik Auto's
Prijs / kwaliteit verhouding goed en vlotte service.
Super bedrijf nette afhandeling aardige verkoper
Zeer goed bedrijf helpt de klant goed. Vriendelijke verkopers.
Na een positieve testrit in een Volvo V40, overgegaan tot de aankoop. Op mijn vraag aan Nard Strik of ik de volgende dag al over mijn aankoop kon beschikken werd dit in overleg met de monteur i.v.m een afleverbeurt overlegd. Uitkomst van dat overleg was dat dit mogelijk was. Ondertussen heb ik alweer 1000 km gereden in mijn nieuwe aanwinst. Tot nu ben ik een tevreden klant.
Onlangs een auto gekocht bij strik autos waren wat kleinigheidjes die zijn gelijk opgelost dus tot nu toe ben ik zeer tevreden over strik autos
Goed geholpen, vriendelijk en oprecht te woord gestaan.
Snelle en goede verkoop van mijn auto.
Na een ruime zoektocht van enkele weken waarbij ik héél wat auto-occasion bedrijven / merkdealers & kleine een-mans autobedrijven had bezocht stuitte ik op Strik auto's in Boxtel. Aanvankelijk schrok ik van het grote aanbod occasions en min of meer de locatie, maar het geheel zag er goed verzorgd uit. M'n blik stond op een Citroen C3. Nard Strik zeer sympathiek en behulpzaam in de keuze voor dit voertuig. Uit volle overtuiging sprak Nard over "zijn" auto's en de garantie dat Strik auto's borg stond voor de kwaliteit. Nou is dát wat je bij ieder bedrijf te horen krijgt. Edoch wanneer je Nard Strik in zijn ogen kijkt wéét je dat de man gelooft in zijn woorden. Enzo maakte ik een proefrit.! Jammer dat de koppeling 'n beetje raar deed waardoor mijn overtuiging een deukje opliep. De monteur werd erbij geroepen en de man maakte 'n proefritje waarbij hij constateerde dat de koppeling slipte. Nard beloofde echter dit probleem direct aan te pakken; er werden nieuwe koppelingsplaten gemonteerd.! Gezien de keurige staat van de C3 én de no bull**** oplossing van Nard Strik ben ik in zee gegaan met dhr Strik. Het was woensdag en volgens onze afspraak zou de C3 drie dagen later klaar zijn en dus gereed voor 'n proefrit. Donderdagmiddag belde Nard Strik rond het middaguur dat de C3 klaar was; nieuwe koppelingsplaten én nieuwe remblokken gemonteerd en wel. Prijstechnisch gezien in context van kwaliteit én service ben ik een tevreden koper, waarbij ik stel dat je 'n eerlijke auto koopt en bovenal niet betaald voor 'n duur pand en 'n verkoper in driedelig kostuum die met zn ogen van links naar rechts draait om z'n leugens te bedenken. Nard thanx man.! Stay a no bull**** person.!!