Helaas zien wij het verhaal toch net even wat anders mevr. Moller. U heeft de AudiA3, bj 2003 bij ons gekocht zonder servicebeurt en gekozen voor de scherpe meeneemprijs met inruil van uw oude auto. Er is zelfs gemeld dat de schokbrekers aan slijtage onderhevig waren. De beschadiging was ook al aanwezig op de auto, dit hebben wij zelf geconstateerd bij het poetsen/bij tippen van de auto. De banden kan ik niet over oordelen, mocht het zijn dat er 2 niet goed waren hadden wij graag de mogelijkheid gehad om u een passend voorstel te doen. U heeft er echter zelf voor gekozen om eerst bij een andere garage een en ander te laten vervangen en daarna pas met ons contact opgenomen of wij willen vergoeden. Nogmaals, als u eerst met ons contact had opgenomen hadden we een u een voorstel kunnen doen, achteraf niet meer. Toch wensen wij u veel plezier rn veilge kilometers met de Audi.
Hallo Tom, Bedankt voor uw review ondanks een negatieve. De meeste klanten zijn dik tevreden bij ons gezien de vele reviews. 4 jaar is natuurlijk al een hele tijd geleden dus weten wij niet meer waar dit over gaat, inhoudelijk kan ik hier dus niet meer op in gaan. Je geeft aan geen reactie per mail te hebben ontvangen destijds, normaliter volgen wij onze mail snel op. Als er niet op uw mail is gereageerd had u ook even telefonisch contact met ons op kunnen nemen lijkt me. Jammer dat u geen goede ervaring met ons hebt gehad, gelukkig denken de meeste klanten (99%) daar anders over. Groet, Nard Strik Strik Auto's