Goede service, klantvriendelijk.

GEWELDIGE SERVICE EN TECHNISCHE KENNIS VAN ZAKEN

Goede service, vriendelijke én meedenkende mensen! Een echte aanrader. Medewerkers hebben hun hart op de goede plaats!!!

top!

zeer service gericht, luisteren en denken mee over de wensen van de klant.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima service. Betaalbare garage met vakmensen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij hebben sinds drie jaar 4 auto\'s in onderhoud bij Paul\'s garage. Zeer klantvriendelijk, vriendelijk en eindelijk een garage die echt \" meedenkt \" bij problemen.\r\n\r\nWij zijn ook dik en dik tevreden.\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel goede ervaring. Heldere communicatie en zeer vriendelijke medewerkers

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Al jaren een garage met uitstekende monteurs
  • Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed, er wordt altijd even gebeld als er duurdere reparaties oid nodig zijn. Personeel is altijd vriendelijk.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed geholpen en zowel vooraf als tijdens de werkzaamheden geïnformeerd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service en echte vakmensen! Zeer tevreden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hier kom ik al jaren, en ik ben altijd goed geholpen. \r\nVriendelijk en kundig personeel!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Jarenlange ervaring (80er jaren) en altijd goed en deskundig geholpen.\r\nHet directe en persoonlijke contact vind ik erg prettig.\r\nAltijd auto’s via Paul gekocht en altijd in onderhoud. Nooit vervelende verrassingen. Deskundige monteurs en ook in geval van nood mag je altijd even langs komen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Superservice,\r\nGing voor apk en bleek nieuwe banden nodig te hebben.met spoed is dat geregeld en binnen een uur alles weer in orde( incl bandenwissel winter/zomer.\r\n👍👍👍

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg tevreden!

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb mijn Citroën bij een dealer gekocht. Na enige tijd kreeg ik een storingsmelding. Het bleek niets te zijn \"gasklephuis\", resetten, betalen en weer rijden. Een paar weken later weer, zo ging het 4 x. Na discussies over de kosten van het uitlezen iedere keer, bij Paul\'s Garage terecht gekomen. Daar werd dezelfde \"storing\" geconstateerd, met dit verschil dat er gereset werd en niets in rekening werd gebracht, terwijl we de auto dus bij de andere garage gekocht hadden. Sindsdien zijn we trouw gebleven. Top garage, duidelijk, eerlijk en punctueel!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fantastisch bedrijf met zeer vriendelijk personeel

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd top

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf voor ons was het een prettige kennismaking

Zeverijnstraat 20

1216GK Hilversum