Hartelijk dank, veel rijplezier met de Piaggio Liberty !!
Hatelijk dank voor uw positieve beoordeling, we hebben een valse start met de motor runner maar het komt in orde. Tot snel.
Dank u wel, voor de positieve beoordeling. Ook als er wel wat is laat het ons altijd weten. Mvg, Pels Scooters&Motoren
Ellen, Jullie ook weer bedankt !! Mvg, Pels Scooters&Motoren
Micheel graag gedaan weer! Veel rijplezier met de Kymco Grand Dink! Mvg, Pels Scooters&Motoren
Beste Heer Scholten, Onze excuses voor uw eerste indruk, rond deze tijd van het jaar is het inderdaad erg druk en zijn wij genoodzaakt om veel voorraad aan te houden. Het is voor ons zeker ook in de toekomst de bedoeling om een wat groter pand te betreden. Maar om dit voor nu alleen tijdens de piektijden te moeten hebben worden de kosten voor de rest van het jaar te hoog. Verder zijn wij benieuwd of dat wij niets aan het doen waren toen u binnen kwam of dat wij op dat moment of aan de telefoon waren met klanten of met andere klanten bezig waren. wij kunnen natuurlijk niet altijd gelijk alles achter ons laten vallen en de eerste volgende nieuwe klant persoonlijk te woord staan. Daarbij merken wij vaak van onze klanten dat zij eerst even willen rond kijken. Voor ons is het in ieder geval een punt van aandacht en wij gaan er zeker mee werken. Wij hopen in ieder geval dat u elders wel goed geslaagd bent en voor in de toekomst bent u altijd van harte welkom. Ook voor reparatie en/ of onderhoud.
Hartstikke bedankt voor de positieve beoordeling. Veel voordelige kilometers nog toegewenst!!
Wij zien iedere storing of reparatie als een uitdaging, jammer dat het juiste onderdeel niet voorradig was. U kunt in ieder geval weer lekker toeren met de GTS.
Hartstikke bedankt voor uw beoordeling!! U weet ons te vinden en anders wij u ook.
Bedankt Dhr. Papeveld. Fijne kilometers weer toegewenst met de scooter!
Beste Heer van Hemert, jammer dat u niet op onze e-mail heeft gereageerd en ook jammer dat dit zo gelopen is. Het contactslot is niet moedwillig vernield maar is bij de aanrijding waarschijnlijk door de knie van uw kleinzoon naar binnen gedrukt. Verder hebben wij niks gerekend en schade is besproken met de eigenaar van het voertuig, misschien kunt u bij hem of bij uw kleinzoon ten rade gaan. Verder blijven wij bij onze bevindingen en jammer dat wij nooit meer iets van u gehoord hebben. U blijft ten alle tijden welkom. Met vriendelijke groet, Pels Scooters.
René, leuk om te lezen dat u zo tevreden bent!! We zien u snel weer.
Bedankt voor uw positieve beoordeling!!
Willem, altijd leuk om te lezen waarom we zo'n goede beoordeling krijgen!! Bedankt daarvoor.
Mevr. Heukels, problemen zijn er om verholpen te worden en wij gaan er altijd van uit dat de klant nooit de problemen verzint. Tot de volgende keer weer!!