Altijd top bij Olijnsma. Aardig, kundig, betrouwbaar, precies wat je wil toch?
Top service
Zorgvuldig
Reiniging achterbank ivm gelekte fles koelvloeistof. Snelle afspraak en dezelfde dag klaar. Top!
Kort maar krachtig.
Goede koffie, snelle service, en no-nonsense zaken doen.
Reparaties worden deskundig en goed uitgevoerd. Personeel is vriendelijk en behulpzaam.
Fijne garage waar de klant nog belangrijk is.
Zeer netjes behandeld bij het kopen van mijn 2e electrische auto
Ben altijd goed tevreden , ook een goede service
De ervaring met dit bedrijf met name Hielke-Jan en David waren zeer positief
Snel een afspraak kunnen maken voor een lekke band. Binnen een half uur was het al weer klaar. Altijd vriendelijk personeel!
Fijne ervaringen met deze garage.
Snel en zakelijk. Denkt mee in oplossingen.
No nonsens, duidelijk verhaal, prima deal
Een bedrijf waar communicatie hoog in het vaandel staat. Er werd helder en duidelijk besproken wat er met ons voertuig moest gebeuren, prijzen vooraf gegeven. Dus geen verassingen achteraf. Foto’s in de app (welke met mij gedeeld werden) gaven een duidelijk beeld van de reparatie welke nodig was.
Ik heb mijn ervaringen bij Auto Olijnsma al eerder verwoord. Mijn oordeel blijft : Prima.
Zeer deskundige begeleiding en klantvriendelijk personeel
Proberen je goed te helpen dan we er samen Uitkomemen goede zaak gaat zo door
Uitleg over reparatie en kosten vooraf.
Mijn auto heeft weer een grote onderhoudsbeurt gehad waarbij alles goed is nagezien en alle vloeistoffen weer zijn bijgevuld en ververst.
aardige mensen en goede koffie
Afspraken maken en nakomen, duidelijkheid over werkzaamheden, goed