Prima vakmensen en top service!

Ontvangst heel vriendelijk! Direct een bakkie koffie! Goede info over werkzaamheden en een rekening die meevalt! Zeer tevreden!

Prima!

Auto is netjes afgeleverd. Goed ontvangen, goede overdracht. Auto was netjes gepoetst. Verkoper was erg vriendelijk en behulpzaam.

Ik ben erg tevreden over de aankoop van de Audi Q5 2.0 TFSI

Het is een hele fijne auto en zag er bij aankoop bijna uit als nieuw. Rijcomfort van de Audi Q5 is uitstekend. Vakmanschap en betrouwbaarheid voor de aankoop is voor iedereen aan te bevelen.

Goed en leuk geholpen bij aankoop auto

Heb alleen ervaring opgedaan bij aanschaf auto en aflevering hiervan. Ben tevreden hoe het allemaal is verlopen bij aanschaf en aflevering, heb dit ook kenbaar gemaakt bij familieleden en kennissen. Heb tweetal punten: - stop en start werkt mi niet, was ook het geval bij proefrit auto, dit toen ook kenbaar gemaakt, accu? - bij verkeersbordaanduiding snelheid geeft niet altijd correct weer, reed op weg waar 70km max was, display gaf 50km aan waardoor begon te piepen en verkeersbord snelheid (op display) begon op te lichten

Super vriendelijke heldere verkoop en uitleg.

Erg vriendelijk ontvangen, heldere prijsopgave en uitleg! Weet precies waar je aan toe bent en geeft een veilig en vertrouwd gevoel! Kreeg de mogelijkheid auto heel snel mee te nemen. Super uitleg bij het meenemen van de auto!

goede uitleg en service van leen auto

Betrokken en duidelijk uitleg bij reparatie

Altijd goede service

Er wordt meegedacht, alles keurig afgehandeld (nieuwe banden, kleine beurt, apk)

Alleen de dame achter de balie vonden we nogal dominant . Wij wilde bevestiging van het Bovag keuringsrapport was niet de gewoonte maar alsnog gekregen en de auto moest nog een beurt hebben dat was niet zo had in december al beurt gehad en toen zij deze dame zeker bij andere garage ook dit was niet zo de auto had beurt bij jullie gehad. Misschien moet ze eerst in de computer kijken of vragen voor ze van alles eruit gooit.

Ik ben prima geholpen

Zeer goede service en vriendelijk

Ik ben mijn auto bijna 2 maanden kwijt geweest voor reparatie,in het begin vond ik was er weinig tot geen communicatie.maar toen we eenmaal de gesprekken op gang hadden gezet ging het veel beter.ik wil iedereen bedanken van de firma en ik zou iedereen aanraden om bij jullie een auto te kopen.goede service en zeer vriendelijk en goede mensen met het hart op de goede plaats.ik wil Anneke werner en Ger en iedereen die aan mijn auto hebben gewerkt,bedanken en wens jullie allen een gezond en goed 2026 Gr Johan Verstappen

Fijne garage

Voor onderhoud geweest. Vooraf een prijsopgave laten maken. Achteraf minder betaald omdat ze een aantal werkzaamheden niet uitgevoerd hoeften te worden.

Prima en snel geholpen

Ik had 2 dimlichten kapot. Geen afspraak gemaakt maar er zo naar toe gereden. Was geen probleem: snel geregeld en ik kon weer door. Dank jullie wel.

Prima communicatie met verkoper.

De communicatie was goed. Inruilprijs voor mijn eigen auto was realistisch en marktconform. Afspraken worden nagekomen en de nieuwe auto is netjes afgeleverd.

Vertrouwd en vakkundig

Als zeer positief ervaren we genieten van een prima auto. Ook echt gevoel vakkundig geholpen te zijn en zullen u bedrijf zeker aanraden. Contact en service ook helemaal prima.

toegankelijk personeel

Duidelijke afspraak, jammer genoeg niet de oorzaak van het probleem kunnen vinden. En een eerlijk werkplaats tarief.

Prettig

Betrouwbaar, betrokken, deskundig en goede service.

Snel geholpen

Snel geholpen.

Heel klantvriendelijk

Na inspectie en voor uitvoering van de nodige werkzaamheden eerst goed telefonisch overleg en uitleg. Je weet dan gelijk waar je aan toe bent. Er worden ook geen onnodige fratsen uitgevoerd.

Klantvriendelijk familie -autobedrijf (top)

Klantvriendelijk ontvangen en goede zaken gedaan met inruil en verkoop andere auto... Alles overzichtelijk....

Wederom weer goede service

Wederom weer goede service

Apk is door

Blij dat de apk door is.. maar dat was het ook. Ik snap dat het allemaal perfect moet maar aan het eind van de garantie valt er ook niks meer in de garantie.. zelfs het terug kopen van de auto is niet mogelijk.. wel inruilen op een auto van minimaal 20.000 dan valt er wel wat te handelen.. en alles is benoemt en beoordeeld maar m'n schroefje van de nummerplaat achter is totaal vergeten terwijl dat wel een aandachtspunt was.

Zeer behulpzaam en vriendelijk

De Kia Picanto in Nijmegen gekocht maar voor reparatie was Doornspijk voor ons dichter bij. Na aankoop bleken er toch nog wat dingen niet goed te zijn. Hennie Wijnne heeft dit eigenlijk direct opgepakt en de reparatie ingepland. Gewoon direct opgelost en geen twijfel over garantie. Ook nog gratis een leenauto. Personeel erg vriendelijk. Helemaal top.

Eerlijk en duidelijk

Goed geholpen

Goed en vertrouwd

Prima uitleg en altijd goede service

Schadeherstel, na een nette calculatie, volgens afspraak uitgevoerd.

Al eerder schade laten herstellen bij dit bedrijf. Prijs en kwaliteit nu ook weer zeer goed.

Hogelandseweg 95

6545AB Nijmegen

Over Autobedrijf Wijnne

We zijn een echt familiebedrijf, hebben dus korte lijnen en zijn zeer betrokken bij het maken en houden van tevreden klanten. Wij geloven dat dit de sleutel is voor het welvaren van ons bedrijf. Toch gaat er bij ons ook wel eens iets mis en zijn er zaken die verbeterd kunnen worden. Laat dit ons gerust weten. Zo kunnen we u de volgende keer nog beter van dienst zijn. Heeft u een klacht? Geef ons dan de gelegenheid dit op te lossen. U kunt u te allen tijde persoonlijk wenden tot de directie.