eenvoudig en snel

Ik vond het makkelijk te volgen en hield me aan de taak zonder tijd te verspillen. Het gaf ook nog eens goed advies.

Hele fijne en leerzame rijlessen

Actieve rijlessen en je wordt goed voorbereid op je examen! Ik heb er veel van geleerd

effectief

Duidelijke en leuke lessen. Effectieve lessen waarin je veel tegenlijk oefent. Goede planning in bijzondere verrichtingen.

In 1x geslaagd voor mijn rijexamen!!

Met dank aan Maurice; mijn ervaren instructeur! Punctueel en heel duidelijk in zijn feedback. Ik verheugde mij iedere week weer op mijn rijles.

Echt topp

Ik heb super goed les gekregen. Hele aardige instructeurs.

Top rijschool met ervaren en positieve instructeurs!

Top rijschool! Duidelijke lessen, op een positieve manier gebracht door de instructeurs.

Duidelijke en goede uitleg

Ik vond het fijn dat wat ik verkeerd deed meteen werd gezegd zonder er om heen te praten dat maakte het duidelijk wat ik moest verbeteren

Professioneel en punctueel.

Een fijne rijschool met bevoegde instructeurs die het beste met je voorhebben.

Hele goede begeleiding

Mijn rij instructeur was geduldig, streng en eerlijk. Dat stelde ik echt op prijs. Mijn ervaring was fijne ontspannen rij lessen, en zij nemen de tijd voor jouw. Dus in één woord geweldig.

Vriendelijke rijschool

Het word goed herhaald alles tot je het goed onthoud en dat je met de cbr praktijk het examen gemakkelijk haald als je de rijlessen goed volgt en oplet!

Erg fijn

Snel en duidelijk, vriendelijk en grappige meneer ook!

Heel positief en leerzaam

Ik heb een super ervaring gehad bij Bastiaens. Mijn instructeurs Jeroen en Maurice vulden elkaar onbewust heel goed aan waardoor ik top begeleiding heb gehad.

Top!

Hele fijne ervaring gehad bij jullie. Ik had Maurice als instructeur en ik kon vrij snel na inschrijving beginnen aan mijn eerste proefrit. Er werd goed de tijd voor me genomen, en de uitleg was altijd helder. Ik vond het prettig dat de lessen 1 a 2 weken vooruit gepland werden, en de laatste 10 lessen wel vast stonden zodat ik lekker veel kon rijden vlak voor mijn afrijden. Maurice kon goed inschatten wat voor mij werkte om mijn mindere punten op niveau te krijgen.

goed, persoonlijk

Ik had eigenlijk het gevoel rond les 20 dat ik een beetje naar het einde van het pakket werd geduwd. Maar, ik denk achteraf dat ik redelijk dicht bij het aantal lessen kwam dat ik ook werkelijk nodig had (2 lessen over). Goede instructeur fijne en duidelijke uitleg alles door hem/Jeroen in een keer gehaald dus niks te klagen.

Super!

Hele goede ervaring! In een keer alles gehaald dankzij super instructeur Maurice. Goed en duidelijk systeem mbt lessen inplannen en andere praktische zaken. Bedaank!

Heel erg tevreden!

Ik ben in september begonnen met rijles bij bastiaens en ik heb geen enkel slecht woord. Waren leuke lessen en ik had een leuke instructeur. Ik heb mijn rijbewijs gehaald binnen het pakket en heb niks extra hoeven betalen. Dit is zeker een aanrader!!

Een uitstekende rijschool.

Paul is een super goede rijinstructeur. Hij Heeft veel geduld en legt je alles rustig en duidelijk uit. Ik raad deze rijschool aan iedereen aan.

top

ook top

Betrouwbaar en kwalitatief goed

Betrouwbaar en kwalitatief goed. Sturen tijdig en correct aan wanneer nodig.

In 1x geslaagd!

Fijne instructeurs, lekker relaxed.

It was a very efficient service

I am very pleased with the way you help me getting my exam and of course passing. I needed my license very fast, and in less than 2month i was able to do 17 lessons and im very happy we could move this fast. Classes were very accurate, nevertheless, quite strict. This was maybe needed in order to make sure i was going to pass, but i felt discouraged. I passed on my first trail so I can’t complain. Good experience. Very grateful:)

• Would you recommend us? Yes

Onzettend goed

Ik vond de 2 personen die mij les gaven ( wanda en paul) erg open en vriendelijk. Voelde mij snel op mijn gemak bij hun twee.

super fijn en alles is meteen duidelijk

heel leerzaam. duidelijke afspraken en fijne lessen.

Fijne ervaring

Goede rijlessen gehad. Enorm bedankt!

Veel geleerd en een fijne ervaring

Een fijne ervaring

Pletzersstraat 18

6213HH Maastricht

Over Autorijschool Bastiaens

Verkeersschool Bastiaens is een toonaangevende BOVAG - gecertificeerde rijschool in Maastricht/Heuvelland. Wij verzorgen al meer dan 35 jaar rijlessen in de categorieën, auto, bromfiets en aanhanger, en scoren daarmee prima resultaten. Wij zijn een team gekwalificeerde instructeurs, die jullie op een prettige en doeltreffende manier opleiden voor het felbegeerde "rose" papiertje.