Ongestructureerde rijschool
Easy2Drive doet zich voor als de perfecte rijschool. Ze bieden je de mogelijkheid om snel een proefles te doen en daarna wordt eigenlijk alles slecht. De telefoniste/receptioniste is te druk met van alles waardoor facturen te laat komen, je niet de juiste documenten ontvangt en afspraken niet worden nagekomen. Zo werd ik de dag voor mijn examen gebeld of ik die zelfde dag nog even 10 uur aan rijlessen kon betalen omdat dat voor het examen moest gebeuren. Dit was dus een factuur zonder facturingstermijn. Daarna moest ik op de dag van mijn examen mijn examenkaart meenemen. Deze ontving ik echter pas 2 uur voor mijn examen. Dit terwijl de rijschool deze al ontvangt wanneer zij het examen inplannen. Voor elke afspraak (inplannen van examens, zowel theorie als praktijk) moet je zelf meerdere malen bellen. Er wordt dan verteld dat ze je terugbellen of iets voor je gaan uitzoeken en helaas gebeurd dit dan niet. Daarnaast is de mevrouw aan de telefoon erg onvriendelijk. De theorie examen cursus is daarentegen wel goed geregeld (overigens als je ziek wordt kan je niet meer mee doen en ben je dus je geld kwijt).
Mijn instructeur was ik over het algemeen wel tevreden mee. Overigens plande mijn instructeur de lessen van de aankomende week pas op zondag of maandag waardoor dit vaak zorgde voor verwarring. Hierdoor waren er ook meerdere weken dat ik niet heb kunnen lessen door de planning.
Al met al is Easy2Drive een rijschool die ik zeker niet aan mensen zal aanbevelen.