Laden reviews...
4 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Goede caommunicatie en overleg wat uitgevoerd moest worden
8 June 2024
Dries
Voet
Ben goed geholpen vriendelijk personeel staan altijd voor je klaar.
31 May 2024
Gepke
Emmen
Vriendelijk, luisterend naar de klant, zeer behulpzaam bij vragen mbt onderhoud reparatie. Klacht , indien aanwezig, wordt snel opgelost. Aanrader dus!
24 May 2024
Roel
goeie service
20 May 2024
Harry Viswat
Emmen
Ondanks de drukke tijd toch tijd gevonden om mij te helpen.
17 May 2024
Alex
Emmen
Mijn auto werd keurig gerepareerd, zelfs voor de beloofde datum en de medewerkers aan de balie en aan de telefoon, maar ook de hoofdmonteur, waren zeer vriendelijk, gaven duidelijk tekst en uitleg: echt een tien plus voor allen! Deze garage kan ik een ieder aanraden!!
14 May 2024
R Ramdhani
Emmen
Ik heb mijn automatische versnellingsbak laten spoelen na een foutmelding en bij navraag of er iets ontdekt was heeft de specialist die eraan gewerkt heeft mij goed uitgelegd wat eraan gebeurd is en welke foutmelding bij het uitlezen er gezien is. En de afgesproken prijs viel zelfs iets lager uit dan was verwacht. Heel eerlijk en transparant.
9 May 2024
Piet
Emmen
Kom er al jaren zowel voor de auto als de camper. Mochten er kosten aan je auto zijn dan bellen ze je voordat de werkzaamheden worden uitgevoerd. Ze laten ook de vervangen onderdelen zien zodat je niet het gevoel hebt belazerd te worden. Klein maar fijne garage waar de klant behandeld wordt als een klant en niet als een nummer.
28 April 2024
Taco
Emmen
Auto was vlot weer gereed. Was er voor beurt en APK. Goede communicatie. Verder geen klachten. Of het moet zijn dat m’n auto dit keer niet gewassen was terwijl dit voorheen wel het geval was, detail ;)
23 April 2024
Arthur
Emmen
Duidelijk kundig personeel binnen de deur.
23 April 2024
Laurens
Emmen
Top seller, great communication, car exactly as described and for fair price. Rick was always very helpful, responded immediately and did his best in all cases Totally recommended and will definitely do business again.
12 April 2024
Aris Kapsampelis
Patra, Greece
Wir hatten unser Auto bei mobile entdeckt und konnten per WhatsApp Kontakt aufnehmen. Es wurde dann alles für eine deutsche Zulassung vorbereitet. Wir haben uns jeder Zeit sehr gut aufgehoben gefühlt.
9 April 2024
Martin
Finsterbergen
Duidelijke en goede communicatie vanuit de garage. Verder open en transparant. Ook staan ze open na aankoop mochten er iets zijn met de auto. Willen garant staan voor een goede garage
3 April 2024
M Meijer
Oude Pekela
Klantvriendelijke benadering
13 March 2024
Ruud de Wildt
Emmen
Goede , duidelijke, snelle Service. Vriendelijk Personeel, goede prijs kwaliteits verhouding .
8 March 2024
F
Schoonoord
Ik werd vriendelijk ontvangen door de verkoper Rick. Ik kwam kijken voor een BMW 5 serie. In de showroom stond een Volvo V90. Deze had ik ook serieuze belangstelling voor. Ze hadden die middag een feest, maar ondanks dat kon ik gewoon met de Volvo een proefrit maken. Met onderhandelen zijn we er uitgekomen. Ik rijd nu met veel plezier in de Volvo. Fijn zaken doen en zeer vriendelijk personeel
16 February 2024
Martijn Horst
Hoogezand
Top service en altijd prettig om hier weer binnen te komen
16 February 2024
Roan
Steenwijk
Zeer net bedrijf, altijd snel geholpen, vriendelijk medewerkers en goede service. Al een aantal jaren klant en is nog nooit tegengevallen.
13 February 2024
Marco
Barger-Compascuum
klant vriendelijk en al jaren betrouwbaar adres
25 January 2024
Arie Klein
Zo doorgaan mannen. Dankjewel
25 January 2024
Frank
Emmen
Door de jaren heen heb ik goede ervaring. Ook de nota’s zijn acceptabel. Werd goed en deskundig geholpen.
24 January 2024
R. Wehkamp
Emmen
Jaren klant, altijd goede cq eerlijke adviezen. Goede contacten met m.n de monteurs en rest van het personeel.
18 January 2024
Rocky
13 January 2024
o.tevelde
klazienaveen
Het is fijn dat er word meegedacht en prettig geholpen. Altijd vervoer beschikbaar. super
11 December 2023
Peter
Nieuw-Weerdinge
Alles wat afgesproken was is gebeurd.
9 November 2022
Gepke Millekamp