Laden reviews...
52 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de reviews blijkt een duidelijke focus op vriendelijke medewerkers, heldere communicatie en vakmanschap. Klanten waarderen de betrouwbare service en transparante prijsafspraken. De algehele indruk is zeer positief.
Ik word altijd spoedig en snel geholpen en de prijs kwaliteit verhouding is wat je van een specialist mag verwachten !
24 July 2025
Marc
Afspraken nagekomen
23 July 2025
Dirk
Apeldoorn
Bedrijf doet precies wat ze beloven.
17 July 2025
Riny
Nijmegen
Goede service. Nadat wij voor duizenden euro's zijn opgelicht stonden zij voor ons klaar als echte professionals. Doen eerlijk werk en zullen niet rekenen wat niet is gedaan.
26 June 2025
Pieter
Eerlijk en open advies
23 June 2025
Jan
Apeldoorn
Voor de eerste keer bij MRA geweest en een heel goed gevoel overgehouden. Kwam voor de gaskeuring van mij camper maar samen even veel meer bekeken. Tips gekregen en de afrekening was een positieve verrassing. Ik heb direct een afspraak voor APK en beurt bij ze gemaakt
6 June 2025
Lars Olav
Apeldoorn
Al jarenlang verzorgt MRA het onderhoud voor mijn camper. Uiterst tevreden over de vakkundigheid en de goede service.
6 June 2025
Rob
Zutphen
werkzaamheden conform planning en kosten afgehandeld met een duidelijke factuur
23 May 2025
Ibeling
Epe
Professioneel en Open Communicatie
18 May 2025
Ard
uddel
Fijne garage met mensen met vak kennis. Prima adres voor camper onderhoud en keuring.
11 May 2025
Henny
Janssen
Ze zijn professioneel en zijn deskundig en de klantenservice is zeer goed. Maken z.s.m. tijd en als er ruimte en tijd is dan helpen ze direct met elk probleem. Ben super tevreden.
9 May 2025
Ivonne
Weer zeer goed geholpen
1 May 2025
Tijs
Ugchelen
altijd een helpende hand ook bij problemen onderweg
28 April 2025
Jan
Inmiddels 3 auto's in onderhoud al meerdere jaren
19 April 2025
Gerrit Rutgers
Twello
Erg laat gebeld voor APK en grote beurt voor Camper . Geen probleem keurig op tijd klaar Ook gebeld voor kostenopgave .
18 April 2025
Ep
Apeldoorn
Vriendelijke medewerkers, servicebeurt voor onze camper weer laten uitvoeren door MRA na goede eerdere ervaring.
18 April 2025
Erik
Apeldoorn
Keurig bedrijf en doen hun best om de klant van dienst te zijn.
15 April 2025
Rik
Apeldoorn
Vriendelijk geholpen en snel een afspraak kunnen maken. De klachten aan de auto zijn verholpen tegen een nette prijs. Zeer tevreden!
12 April 2025
Arjan
Apeldoorn
Heel prettige duidelijke en oplossingsgerichte aanpak.
5 April 2025
Petra Kiphardt
Dieren
Al een aantal jaren maken wij gebruik van MRA motoren revisie. Contact is goed. Fijne samenwerking. Dank daarvoor.
3 April 2025
AutoFirst Schoolderman
Zutphen
Goed en netjes
1 April 2025
Erwin
Apeldoorn
Altijd duidelijk over de uit te voeren werkzaamheden en over de kosten. Vriendelijk en goede service.
28 March 2025
Jenny
Wenum Wiesel
Mijn camper voor APK en distributieriem/waterpomp gebracht. Bij nader onderzoek bleken de voorwiellagers versleten en zijn meteen vervangen. Weer veilig op weg deze zomer, heb er alle vertrouwen in!
25 March 2025
Peter
Apeldoorn
Ze geven opgave water gedaan moet worden Geen overbodige onkosten Prima service.
24 March 2025
Hans