Beste Tony, Bedankt voor de positieve review en aanvullende feedback. Goed te vernemen dat je n.a.v. het bezoek de volgende keer weer naar Auto Smeeing wil komen. Op het wensenlijstje staat nog om auto's te wassen na bepaalde werkzaamheden, maar dit is praktisch vaak lastig. Wel dient standaard de voorruit schoongemaakt en de matten uitgeklopt te worden. Voor de zekerheid dit nogmaals met de werkplaats besproken. Wij wensen u veel veilige en plezierige kilometers toe en graag tot het volgende bezoek. Met vriendelijke groet, Aftersalesteam Auto Smeeing Soest
Beste meneer Witteveen, Bedankt voor het delen van uw ervaring. Het is ons streven en wij hopen dan ook dat onze bezoekers met een goed gevoel huiswaarts gaan en elke review is daarbij inderdaad een leermoment. Omdat u aangaf bedenkingen te hebben heb ik contact met u opgenomen. Graag had ik bij het ophalen beter uitleg geven over de uitgevoerde werkzaamheden en middels het laten zien van de vervangen delen u overtuigd. Ik hoop dat de telefonische toelichting geholpen heeft. Desgewenst kunnen we de volgende keer de onderdelen bewaren/laten zien en/of foto’s maken van de verrichtingen. Uiteraard zijn reviews er voor om ervaringen te delen met andere mensen. Gezien de inhoud vinden we het wel prettig u hierover persoonlijk gesproken te hebben en stellen het op prijs dat u de moeite heeft genomen een toelichting te geven. Wij denken dat lezers hiermee een duidelijker beeld krijgen van uw ervaring en onze inspanningen. Wij zien u graag weer bij een volgend bezoek en wensen u veel veilige en plezierige kilometers toe. Mvg, N. van Proosdij Auto Smeeing Soest
Originele beoordeling