Zie hiervoor
Goed geholpen. Nam alle tijd voor ons.
Erg blij met mijn mooie auto! Goede service en afspraken. Bedankt!
Netjes geholpen, goede service
Goede ervaringen, eigenaar heel vriendelijk. Auto is in top conditie!
We hebben vertrouwen in deze garage en daarom voelen we ons gehoord en prima geholpen!
We zijn netjes en vakkundig geholpen en onze nieuwe auto is netjes afgeleverd
Ik val liever niet in herhalingen, en als ik via Google alle reviews lees kan ik alleen maar zeggen; t is allemaal herkenbare ervaring. En ik ben erg blij met m'n focus cabrio.... Peter Sonnemans, Winterswijk
Cartech is het eerste Autobedrijf in 45 jaar dat ik auto rij, mij een gevoel van vertrouwen geeft. Vriendelijk en professioneel ondernemerschap van de eigenaar Gerald en zijn vrouw. Zelfs in een tijd van economische wanorde zijn deze mensen niet vies om een top kwaliteit aan hun klanten te leveren. Toppie!
Aardig vakbekwaam famillie bedrijf. Een echt dorpsgarage gevoel waar service voorop staat.
Warme ontvangst, geruststellende antwoorden, mooi product afgeleverd, prima inruil.
Omdat het originele radio niet aanwezig was, komt er een nieuwe in. Afspraak met garage
Heerlijk no nonsense bedrijf. Aflevering en nazorg zijn helemaal top; menig merkdealer zou hier een voorbeeld aan kunnen (moeten) nemen. Contacten bij vragen of kleine probleempjes verlopen ook heel plezierig; kortom een absolute aanrader!
Heldere communicatie en afspraken nakomen
Erg tevreden met mijn Peugeot Bipper.
Vlot,snel,betrouwbaar en eerlijk
Gerald is een vriendelijke en eerlijke verkoper. Hij denkt mee en heeft verstand van zaken. De service die Cartech verleend is veel meer dan je eigenlijk verwacht van een autobedrijf. Wij blijven klant en dat kunnen we iedereen aanraden.
Goede nette garage en weet waar hij het over heeft . Goede uitleg en goede prijs voor mijn auto gehad .
Gewoon nette en goede service zonder onnodige (en dure) poespas
Mooi bedrijf die goed is.
Cartech heeft een goede service en klantvriendelijkheid. Ik ben goed geholpen met de keuze van een nieuwe auto.
Zeer tevreden..fijne geholpen Voor de 2e keer geslaagd voor een auto
Goed begeleidt in de aankoop
Goed op gevangen
Prettige werkwijze en duidelijke afspraken.
Bedrijvenweg 1
7442CX Nijverdal
Autobedrijf Cartech – Uw mobiliteit, is onze service! Autobedrijf Cartech is een onafhankelijk autobedrijf, RDW-erkend en aangesloten bij BOVAG en AutoCrew. Wij bieden verkoop, reparatie, APK en onderhoud van zowel personen- als bedrijfsauto’s. Met onze passie voor auto’s, deskundige service en persoonlijke aandacht luisteren we naar uw wensen en zorgen we ervoor dat u veilig en zorgeloos de weg op kunt. Omdat wij werken volgens de normen van BOVAG, bent u verzekerd van uitstekende kwaliteit, betrouwbaarheid en vakmanschap. Wij staan voor u klaar – snel, vakkundig en met de service die u verdient!