Laden reviews...
76 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het geheel genomen zijn de reviews zeer positief over Van Zuylen. Instructeurs worden geprezen om hun geduld en duidelijke uitleg, planning en communicatie verlopen vlot. De sfeer is vriendelijk en professioneel, wat bijdraagt aan een prettig leerproces. De ervaringen benadrukken veiligheid en vertrouwen bij het behalen van rijbewijzen.
Hele goede rijschool. Fijne instructeurs die goede en duidelijke instructie geven.
29 September 2025
Teun
Oss
Bij van Zuylen hebben ze me het zelfvertrouwen gegeven dat je nodig hebt om zelfstandig te rijden.
24 September 2025
Maxime
Oss
Vaste instructeurs. Handig en snel contact met rijschool via app voor het plannen /wijzigen van lessen.
18 September 2025
Bram
Oss
Goede uitleg en tips waarop je moet letten.
16 September 2025
Danielle
Oss
me goed geholpen met het behalen van mijn BE rijbewijs
15 September 2025
Bart
GRAVE
Heb hier super snel mijn motorrijbewijs mogen behalen, de leraren zijn allemaal super vriendelijk en kijken goed naar je sterke kanten maar ook zwaktes om hier aan te werken. Klantencontact was ook fantastisch, als er iets geregeld moest worden, had ik dezelfde dag reactie. Al en al top.
11 September 2025
Jens
Lith
Goeie duidelijke instructeurs, flexibel in les tijden, serieuze lessen. Ik heb zelf 33 lessen gehad en ben in 1x geslaagd.
10 September 2025
Colin
Oss
Super toffe rijschool met leuke en vriendelijke instructeurs! Vooral geduldig en goede communicatie, ze zijn duidelijk en geven je een vertrouwd gevoel. Ook de planning was altijd goed geregeld. Ik heb een fijne en zeer leerzame tijd gehad met het behalen van mijn motor rijbewijs!
8 September 2025
Patricia
Heesch
Ik had een stroeve start, maar de rijschool heeft me veel geleerd en heb een super fijne ervaring gehad.
2 September 2025
Kirsten
Oss
Ik heb mijn BE-rijbewijs gehaald bij Rijschool van Zuylen en ben ontzettend tevreden. Het contact vooraf was top: snelle en duidelijke communicatie. Tijdens de lessen zorgt de instructeur met een goede dosis humor dat je je niet te gespannen voelt. Alles wordt helder uitgelegd, je weet precies wat er van je verwacht wordt en je wordt stap voor stap door het proces heen begeleid. Kortom: een fijne ervaring en absoluut een aanrader!
30 August 2025
Robin
's-Hertogenbosch
fijne instructeurs die je met geduld en fijne lessen het motorrijgevioel overbrengen . altijd met veel plezier les gehad,
29 August 2025
Anja
lith
Enorm fijne rijschool met fijne instructeurs die met je meedenken. Absoluut aan te raden!
28 August 2025
Isabelle
Vught
Ik ben dik te vreden over deze rijschool. Adelmo en Maik hebben mij de afgelopen tijd leren motor rijden, het zijn fijne instructeur en hebben beide veel geduld. Mede dankzij hun goede begeleiding heb ik mijn motor rijbewijs weten te behalen!
28 August 2025
Lynn
Oss
Goede rijlessen gehad, gezellig en serieus. Fijne instructeurs en allemaal prettige mensen. Ook in een keer geslaagd✨
26 August 2025
Magalie
Oss
Goede instructeurs die het om een fijne manier uitleggen
14 August 2025
Bas
Oss
Een erg pretige en fijne rijschool
13 August 2025
Stephen
Den-bochs
Goede en snelle service. Snel mijn motor rijbewijs bij jullie kunnen halen.
11 August 2025
Matthijs
Oss
Ze zijn lekker rustig en duidelijk
7 August 2025
Barry
Oss
Super personeel word goed geholpen zonder problemen mijn lessen daar gehaald
6 August 2025
Martijn
Doetinchem
altijd op tijd, staan altijd klaar voor vragen, instructeurs geven veel uitleg tijdens het rijden, denken ook mee als er mogelijk lessen overbodig zijn (ik heb geen lessen laten vallen, om zoveel mogelijk ervaring op te doen voor mijn examens (AVD, AVB).
4 August 2025
Maarten
Oss
Goede rijschool leggen àlles goed uit
2 August 2025
Jordy
Herpen
Super goede communicatie, fijne lessen op de kotor gehad
31 July 2025
Mitchel
Oss
Na leuke en leerzame lessen mijn rijbewijs in 1 keer gehaald. Er was geen lange wachtlijst en kon binnen een maand al beginnen met lessen, nu 3 maanden later mag ik de weg op! De instructeurs zijn geduldig en gezellig, zeker een aanraders als je er over denkt je motorrijbewijs te halen.
29 July 2025
Jeroen
Herpen
Ik had enorme rijangst toen ik begon. De instructeurs wisten goed daarop in te spelen en zo langzaam maar zeker leerde ik zeker te worden in de auto. Het contact voor vragen of lessen verschuiven/bij boeken ging altijd heel gemakkelijk en snel. Een enorm fijne rijschool die ik andere aanraad!
28 July 2025
Aidan
Oss
Fijne en goede praktijkgerichte begeleiding en ondersteuning
28 July 2025
Mathijn
Oss
Bij van Zuylen draait alles om klanttevredenheid. Wij zijn dan ook erg dankbaar voor alle geschreven reviews!
Bij van Zuylen verzorgen met liefde en plezier vele rijopleidingen en beroepsopleidingen.
Ons actuele aanbod is terug te vinden op onze website.
Maar ook telefonisch of op afspraak staan we je graag te woord en voorzien we je van alle informatie met betrekking tot onze diensten.
Hopelijk zien wij je snel bij van Zuylen!
Hoefstraat 10a
5345 AM Oss