problemen met deurslot serieus onderzocht, en duidelijk voorstel voor reparatie. snelle communicatie
Reparatie uitgevoerd. De uren besteed waren minder deze werden ook verminderd op de factuur. Snelle reparatie
Ik moest een nieuwe accu voor mijn auto. Zonder afspraak wel gelijk geholpen. Wat een verademing en tegenwoordig niet meer zo vanzelfsprekend.
Aangeschafte auto na 3 maanden ingeruild, werd zeer net voorstel gedaan!
Netjes en vriendelijke medewerkers
Wij zijn geholpen door Rick bij de aankoop van onze auto en daar hebben we een zeer goed gevoel aan over gehouden. De gesprekken waren vriendelijk en vrijblijvend waardoor we tot de aankoop zijn gekomen. De communicatie was prettig en er werd vlot gereageerd.
In mijn zoektocht naar een zakelijke leaseauto stond bij de Beer precies een auto zoals ik hem mooi vind. Met 8000 op de teller was er bijna 1/3 van de prijs af. Met een gunstige bijtellings regeling. Blij met deze deal, en een pluim voor verkoper Rick
Ken Douwe de Beer al behoorlijk lang en heb inmiddels al diverse auto's bij hem mogen aankopen. Deze aankopen gaan altijd in een gemoedelijke en vertrouwde sfeer.
Deskundig op het gebied van technische computer storingen. Dank voor de geleverde service.
Het was goed
Snel geholpen Vriendelijk personeel
Goed geholpen en heren met jaren ervaring!
Werd weer geweldig behandeld top service
Top service en komen afspraken na!
Binnen korte tijd drie keer wezen kijken en telkens weer super vriendelijk geholpen. Zelfs drie keer wezen proefrijden en dat terwijl we ineens voor de deur stonden. Henk is een zeer vriendelijke verkoper en we voelden ons geen van de keren opgejaagd of onder druk gezet. Auto inmiddels enkele weken in bezit en het is echt een super ding.
Had een Audi Q3 gekocht , na 4 maanden probleem MMI scherm viel uit. Als informatie scherm uitvalt kan je geen roete inplannen en heb je geen radio? O.A. . Dat is heel vervelend als dat gebeurt, de volgende dag kon je alles weer gebruiken! EenWeek later viel het scherm weer uit. Heel vervelend allemaal. De werkplaats snapte er niets meer van, maar het duurt even maar ze lossen het op. Klasse Douwe de Beer.
Zeer vriendelijk en goede afwerking
Voor onderhoud deskundig en vlot geholpen. Komen afspraken na met duidelijke uitleg.
Prettig in alle rust kunnen bekijken van de auto deskundig advies en zeer vriendelijk
Meerdere auto's aangeschaft
Oke
Je word prima geholpen goede verkoper
Bedankt Herald!
Tweede keer een auto gekocht! Super goed geholpen! Duidelijke prijs en goede inruil! Komen er graag
De Giessen 1
8253 PR Dronten
Persoonlijke aandacht en een laagdrempelige sfeer is de rode draad. U bent verzekerd van topkwaliteit tegen een scherpe prijs. Wij doen wat er is afgesproken en voorkomen verrassingen.