Laden reviews...
138 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen benadrukken consequent een vriendelijk en professioneel team. Klanten waarderen duidelijke uitleg en eerlijke prijzen. De algehele ervaring onderstreept betrouwbaarheid en kwaliteit van de service. De zaak voelt gastvrij en levert wat er wordt beloofd.
alles naar wens verlopen ik zal u zeker aan bevelen
22 August 2026
gerald
reuver
Ondanks enorme drukte (vakantieperiode) er alles aan gedaan om mijn auto weer zo snel mogelijk rijklaar te hebben, in elk geval vóór mijn geplande vakantie. Ben erg tevreden over de geleverde kwaliteit.
19 August 2026
Marc
Heel
Heel fijne garage met persoonlijk contact
19 August 2026
Annie
Kundig personeel.
Beveelt niet aan
17 August 2026
Wim
Roggel
Al jaren trouwe, tevreden klant bij dit bedrijf.Betrouwbaar, deskundig en klantvriendelijk.Blijf zeker met onze auto's gebruik maken van hun diensten
13 August 2026
Hans van Dijk
Baexem
Prettige ervaring, al jaren. Monteurs nemen de tijd voor je, zijn transparant betreft onderhoud van de auto (laten de aandachtspunten zien en leggen 't goed uit). Kortom, prima!
13 August 2026
Jeroen
Roggel
Altijd netjes snel geholpen top team.
12 August 2026
Peter
Heythuysen
Wat een fijn bedrijf! Twee weken geleden hier een auto gekocht. Als alleenstaande vrouw heb ik geen verstand van auto's. Maar vanaf het allereerste contact voelde het persoonlijk en vertrouwd. Je voelt aan alles dat hier mensen werken met een hart en liefde voor auto's en voor het bedrijf. Ik heb Marc en Nicole beiden ervaren als deskundig, eerlijk en betrokken. Ze leveren kwaliteit. En ze werken hard. Ze doen er alles aan om hun klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn en zetten, als het nodig is, nét dat stapje extra . Wat ik van een afstandje zag: soms ten koste van zichzelf. Ik ben blij met mijn auto, kan weer veilige kilometers maken! Dank jullie wel voor de persoonlijke service en ik beveel jullie van harte aan!
9 August 2026
Ellen
MOLENHOEK
Het probleem aan mijn auto is dezelfde dag verholpen. Keurig gerepareerd en netjes en vakkundig geholpen. Een fijne garage!
24 July 2026
Remco
Roggel
Mooie toyota yaris cross gekocht Goed overeen gekomen
23 July 2026
Har
Ospel
Auto rijdt zeer goed, netjes afgeleverd. Personeel zijn erg vriendelijk en behulpzaam.
18 July 2026
Pierre
Bladel
Alles gebeurt precies volgens gemaakte afspraken,en klopt altijd !
15 July 2026
Tjeu
Roggel
Prima en snelle service, top geregeld!
15 July 2026
Marlon
Heythuysen
Perfect, maar toch een beetje duur
14 July 2026
Frien
Roggel
Ik had problemen met de accu. Ik belde naar Mebo en binnen 2 uur kon ik terecht en reed ik met een nieuwe accu naar huis!
8 July 2026
Mariska
Heythuysen
Je wordt er goed geholpen en alles in goed overleg
8 July 2026
Jac
Heythuysen
Snel, goed en behulpzaam. Denken mee voor oplossingen
6 July 2026
Mart
4 July 2026
Joris
Buggenum
Airco service snel en netjes geholpen!
4 July 2026
Niek
Uitstekende service
2 July 2026
Hans
Roggel
Prima garage en vriendelijke mensen
30 June 2026
Maurice
Roggel
Fijn bedrijf, ze denken mee in oplossingen Staan je altijd voor je klaar
30 June 2026
Bram
Heythuysen
Goede service, klantvriendelijk en betrouwbaar. Snel duidelijk wat er nodig is aan reparatie, overleg mogelijk en snelle service.
28 June 2026
Mark
HEYTHUYSEN
En niet te duur, aardige mensen, mooi op tijd, komt afspraken na. En vakkundog! Al met al gewoon zeer goed.
26 June 2026
Ruud
Roggel
Als er wat is kun je er altijd terecht
25 June 2026
Fred