Zeer betrouwbaar en grote vakkennis!

Wij maken al jaren gebruik van de diensten van Mebo .Altijd vriendelijk en hulpvaardig. Zeer betrouwbaar,eerlijke communicatie wat betreft ev reparatie's.wij stappen met een veilig gevoel in onze auto. Top service,!!!

Wordt altijd goed geholpen.

Realistisch, leveren kwaliteit en denken goed mee!

Prettige mensen die goed meedenken met mijn wensen. Werken netjes, leveren kwaliteit, zijn altijd op tijd klaar en als er iets speciaals is, bellen ze om te overlegggen.

Betrouwbaar Kundig Duidelijke prijsafspraak Dus geen verassing achteraf

Kleine beurt aan auto laten doen Gewacht in gezellige showroom Krant ligt klaar 2 x koffie en gratis WIFI Wat wil je nog meer

Duidelijke communicatie omtrent apk.

Prettig contact en eerlijk advies

Luisteren goed en leggen uit hoe en wat er gaat gebeuren

Luisteren goed en leggen uit hoe en wat er gaat gebeuren

De klant is hier koning.

Vroeger klant geweest; daarna hebben we jarenlang een "liefhebber" het onderhoud aan onze auto laten doen; nu met een andere (elektrische) auto terug bij Mebo. Ik ervaar nog steeds hetzelfde: vriendelijkheid, deskundigheid, behulpzaamheid en transparantie/eerlijkheid! Auto voor een beurt gebracht en bij ophalen was die zelfs door de wasstraat geweest. Blij terug te zijn! Voelt goed!

Goed. Gevoel

Top as always

Been client for years now,they do a very good job with my Alfa Romeo Giulietta. Thanks Kevin and Marek.

Goede service en communicatie

Goede commjnicatie over de extra kosten bij de grote beurt

Heel goede service, altijd vriendelijk.

Altijd goed geholpen

Snelle service, duidelijke communicatie, geen 'verrassingen'.

Banden wisselen en beurt

Goed en snel geholpen

Heel goed

Vriendelijk, Bekwaam, Niet opdringerig

Hier wordt men goed en eerlijk geholpen.

Alle afspraken worden netjes nagekomen. Vriendelijk en deskundig personeel en een goede service.

vriendelijk en word altijd goed geholpen

Nog altijd super service

Kom hier al vele jaren. Wordt hier prima geholpen

Uitstekende garage

Hele fijne, deskundige, vriendelijke mensen

Nemen de tijd voor je om alles goed uit te leggen. Kom er al jaren, zijn zeer tevreden

Super goed.

Mijn band was stuk. Zeer snel en vriendelijk geholpen. Top service.

Uitstekende service!

Ik ben al vele jaren klant bij Mebo. Wordt hier steeds snel en goed geholpen. Uitstekende service.

Prima garage wordt altijd geholpen

Je wordt altijd geholpen of er wordt gekeken om je zo snel mogelijk te helpen met het probleem

Prima geholpenl8

Mooie 2e hands auto met goede prijs kwaliteit

Mooie 2e hands auto gekocht met nieuwe APK, beurt en 6mnd garantie. Auto voorzien van 4 nieuwe 4 seizoenen banden.

Prima garage

Klantvriendelijk en zeer behulpzaam