10

It was an amazing experience

Sam was really helpful and guiding. I am glad that he was the point of contact in the company.,

 • Would you recommend us? Yes
8

Gewoon prettig.

Voor mijn zoon een leuke eerste auto gekocht (Renault Twingo) bij Knoop. Verkoper Radjen Mohes Singh en ik bleken elkaar nog te kennen uit onze jeugd. Mede hierdoor was er direct een leuke klik. Los van dat we elkaar uit het verleden kende heeft Radjen ons meer dan netjes geholpen. We hebben een eerlijke nette prijs betaald voor de auto die we wilde kopen. Auto werd een week na aankoop conform afspraak geleverd. Een koplamp blijkt lek (was vtv bekend) en een deurdranger moet vervangen worden en dat wordt binnenkort naar verwacht onder garantie hersteld. Al met al kan ik alleen maar zeggen dat we een prima ervaring hebben en dat we overtuigd zijn dan mijn zoon hier een zeer mooie en goede aankoop gedaan heeft en dat hij jarenlang plezier gaat hebben van zijn eerste autootje.

 • Aanbevelen? Ja
8

Wordt vriendelijk en na mijn inzien eerlijk behandeld.

Mijn ervaring met deze garage is: dat ik het gevoel heb dat ze eerlijk zijn en je niet bedonderen en je wordt er altijd vriendelijk behandeld. En een goede service die er gegeven word.

 • Aanbevelen? Ja
9

Maken waar wat is afgesproken

Schadeherstel, vervangen gasnippel voor tanken, een leenauto voor een aantrekkelijk tarief, prijs afgesproken. Alles zeer netjes nagekomen en zeer vriendelijk personeel. Waarom geen 10? Had ook lekkage (water van buiten naar binnen) en is nog even afwachten of dit daadwerkelijk is opgelost.

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer klantvriendelijk en perfecte service

Je wordt echt als klant behandeld en niet als één van de zovelen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Prettige, gastvrije sfeer, zowel aan de telefoon als aan de balie.

Het bedrijf denkt met je mee. Toen ik te laat was met APK keuring kon ik de auto direct op het bedrijf parkeren zonder een afspraak te maken en hebben ze de APK keuring er tussendoor gedaan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Knoops is een hoogstaand kwalitatief Servicebedrijf! Allemaal professionals die volgens een bepaald klantvriendelijk concept werken.

 • Aanbevelen? Ja
8

Altijd goede sevice een vriendelijke behandeling en prima kwaliteit

Vriendelijke mensen, goede en snelle service

 • Aanbevelen? Ja
10

Behulpzaam en geen opdringerigheid

Wij kwamen in eerste instantie langs om de verschillende Mazda modellen te bekijken en Sam heeft ons rustig geholpen en verschillende auto's laten proefrijden zonder gedoe of verkoop opdringerigheid. Nadat we ook nog bij vergelijkbare merken hebben gekeken voor een auto, zijn we weer terug gekomen omdat we het merk Mazda toch wel mooier vonden. Sam heette ons meteen weer vriendelijk welkom en heeft goed meegedacht over welke uitvoering voor ons dan het beste zou zijn. Uiteindelijk hebben we een mooie Mazda 2 gekocht en deze gisteren opgehaald! Dit alles is heel prettig gegaan en geeft ons het gevoel dat we de komende jaren ook servicegericht geholpen gaan worden bij het onderhoud.

 • Aanbevelen? Ja
10

buying mazda CX 30

I can highly recommended the service of Knoop Maarsen. From A to Z very professional, helpful and on time ! Would say Japanese precision and working style. Especially compliment and thank you for Sam Mohamoud Ali for leading all process and be also good contact between buyer and lease company. He was always available even on his days off. Thank you for effort and all good job, for the rest extremely happy with Mazda CX 30

 • Aanbevelen? Ja
8

ik voelde me welkom bij binnenkomst

Ik liep zo maar even binnen om me te oriënteren en direct voelde ik me welkom. Je wordt niet behandeld als een nummmer, maar heel persoonlijk. Ik kon van alles vragen en op mijn gemak verschillende auto,s bekijken. Radjen was heel eerlijk naar mij toe. De auto waar ik interresse in had stond al een proefrit mee gepland en dit liet hij me ook zien. Eerlijkheid daar hou ik van. Bedankt Radjen voor eerlijke en goede adviezen en de prettigge benadering. Annemarie vd Grift

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende service

Autobedrijf Knoop weet mij elke keer het gevoel te geven alsof ik daar al jaren rond loop. Zeer vriendelijk, behulpzaam en klantgericht. Onderhoud vakkundig en zorgvuldig uitvoeren wordt voor mijn gevoel door hun gezien als een gegeven. Ze zijn zeer flexibel en niets lijkt een te grote moeite. Ook laatst toen er een productie defect was met de auto die net buiten garantie viel, was er geen sprake van dat ik daar voor op moest draaien. Het is snel verholpen, de Mazda importeur werd benaderd en samen met een eigen (schijnbaar flinke) inbreng van Autobedrijf Knoop zelf werden de kosten voor 95% gedekt. Ze stonden achter hun product en vonden dat het onderdeel niet kapot had mogen gaan. Wow, mijn mond viel letterlijk open toen ik dat hoorde. Dit is de mobiliteitspartner waar ik jaren naar zocht...velen mogen Autobedrijf Knoop als voorbeeld gebruiken van hoe het echt moet!

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele prettige ervaring

Ondanks dat ik geen auto heb gekocht bij Radjen, wilde ik toch even de tijd en moeite nemen om een review te schrijven. Afgelopen zaterdag ben ik bij Knoop langsgeweest om een proefrit te maken in een Opel Corsa. Radjen heeft mij daar ontvangen, en is een hele prettige verkoper. Hij gaf mij het gevoel dat hij vooral dat hij wilde dat ik de auto vond die past bij wat ik wil. Hij stelde veel goede vragen, zonder mij te pushen richting een aankoop. Omdat ik nog andere auto's ging bekijken stelde hij voor om een offerte te maken en deze naar mij te mailen, zodat wij na het weekend nog contact konden hebben. Toen ik na het weekend aangaf dat ik een van de andere auto's had gekozen, reageerde hij oprecht blij voor mij en feliciteerde mij met de aanschaf. Radjen is een hele fijne, hartelijke verkoper. Ik ben met een goed gevoel daar de garage uitgelopen en zou hem zeker aanraden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer prettig en vertrouwd met Radjen zaken gedaan.

Fijne manier van auto verkopen, erg gezellig en correct. Je voelt je er thuis.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prettig geholpen, info duidelijk verteld

Op zoek naar een andere auto, bij een Mazda 2 uitgekomen. Na een proefrit, een prettig gesprek gehad met Radjen. Prima uitleg over de verschillende versies. Laat ruimte tot nadenken. Kortom, zeer goed geholpen. Ook de aflevering door Sam was prima geregeld. Uitleg van de auto was goed.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer servicegericht

Zeer klantvriendelijk personeel. Ik kom daar graag voor de reguliere onderhoudsbeurten. Maar de laatste keer kwam ik onaangekondigd voor een defecte koplamp. Binnen 20 minuten en na een lekker kopje koffie, kon ik weer weg!

 • Aanbevelen? Ja
9

zeer goed en prettig gesprek met de heer "Radjen Mohes Singh".

Wij op zaterdag 14 december 2019 bij Autobedrijf Knoop te Maarsen geweest, omdat wij interesse hadden voor een Mazda 2. Wij zijn goed geholpen en geadviseerd door de heer "Radjen Mohes Singh". Het was een zeer prettig en duidelijk gesprek, wat voor ons de doorslag heeft gegeven om juist bij dit bedrijf de Mazda 2 aan te schaffen. Wij hebben alle vertrouwen in dit bedrijf en zien uit naar de levering van onze Mazda.

 • Aanbevelen? Ja
10

Klantvriendelijk en betrouwbaar

Nog nooit zo snel een auto gekocht, vooral dankzij de goede aanbeveling en vriendelijke opstelling van Radjen Mohes Singh. We waren al bekend met Knoop Breukelen, maar nu ook goede ervaring met de vestiging in Maarssen. Ook tussen de (korte) bedrijven door nog even mee mogen genieten van de mooie foto's van zijn net aangelegde vloer ;) We kijken met vertrouwen uit naar deze nieuwe ervaring met een Mazda CX-5!

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel gezellig, vertrouwbaar omgeving

Het was een moeilijk beslissing maar kreeg alle help om eindelijk de beslissing wel te nemen. Heel vriendelijk, klanten georiënteerd, leuk team.

 • Aanbevelen? Ja
10

Open bedrijf, vriendelijk en correct

Gisteren onze bestelde CX 30 opgehaald. Prima ontvangst. Keurige en correcte uitleg door Joery. Als extraatje geen bloemen maar een 6-tal sapjes met glas en viltjes. Heerlijk en goede keus. De auto rijdt als een zonnetje.

 • Aanbevelen? Ja
10

klant vriendelijk en service gericht

vandaag een auto gekocht bij Mazda knoop. bij aankomst vriendelijk ontvangen door de heer Radjen Mohes Singh die de verkoop van onze toekomstige auto in behandeling nam .zeer vriendelijke en vlotte afhandeling ,beloftes worden na gekomen. Kortom een aanrader om een auto te kopen mede door het prettige contact met Radjen

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne ervaring, vlotte en nette deal!

Na mijn offerte aanvraag kreeg ik vrijwel direct een belletje van Radjen. Na een goed telefoongesprek ontving ik vlot een nette offerte. Op basis daarvan naar de mazda dealer waar de prettige onderhandeling vervolgd werd en wij de trotse eigenaar werden van een mooie cx 3 sport selected.

 • Aanbevelen? Ja
8

Een toegankelijk bedrijf

Prima geholpen door zowel verkoper Sam als Radjen. Goede en snelle terugkoppeling op vragen. Mooie auto's🤩

 • Aanbevelen? Ja
10

Oprechte en persoonlijke interesse in de klant en uistekende service

De medewerkers van Autobedrijf Knoop B.V. kennen de auto én de klant. Dat geeft een goed gevoel. De service is altijd prima: snel, goed en geen verrassingen.

 • Aanbevelen? Ja
10

auto gekocht, plezierig Kontakt met Radjen, tevreden over prijs/inruil

Afgelopen vrijdag langs gegaan aan de hand van een " Gaspedaal" advertentie betreffende een Honda Insight of evt een Fiat 500. Knoop is voor mij als Breukelaar een bekende naam van oudsher. Daarnaast koop ik graag bij een bekende garage in de buurt, altijd makkelijker als er achteraf toch nog iets is. Radjen heeft ons de auto's aangewezen en ons verder met rust gelaten zodat we een en ander konden bekijken/overleggen. Ik vind dat plezierig dat ik niet het gevoel heb dat er op verkopen gescoord moet worden. Daarna heeft Radjen ons op zijn gezellige spontane manier uitleg gegeven op de vragen. Vervolgens een afspraak gemaakt over een proefrit op zaterdag en het laten zien van onze inruiler. Wat mij opviel zaterdag was dat Radjen een proefrit maakte in onze auto om te weten wat hij inruilt. Dat gaf ons een goed gevoel want wij gaan er van uit dat hij dat ook gedaan heeft voordat hij de Honda inruilde op een Mazda. Mijn ervaring is dat verkopers meestal nonchalant zijn met inruil en gefocust op verkoop. Voor de proefrit een prijsafspraak gemaakt en een rondje van 20 km gemaakt over diverse soorten wegen. Goed bevallen, auto voldoet op eerste gezicht, dus koopcontract getekend. Al met al wat ons betreft plezierig zaken doen met Radjen van Knoop Maarssen. Ik hou u komende 6 maanden op de hoogte of auto en garage waar maken wat er beloofd is.

 • Aanbevelen? Ja

Filter op taal

Klantenvertellen Reviews

• Alle klanten mogen beoordelen
• Beoordelingen moeten voldoen aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren controles uit om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: lees meer
• Onvoldoendes (reviewscore lager dan 6) zijn 7 dagen na plaatsing zichtbaar op deze pagina