Filters

10

Top

Mijn auto (MAZDA MX-5 2.0) is 14 jaar oud maar ik ben er nog steeds heel blij mee. Dankzij de geweldige zorg van autobedrijf Knoop voel ik me altijd veilig. Alles wordt goed nagekeken, je krijgt uitleg en je ervaart betrokkenheid en deskundigheid. De service is top, vorige week grote beurt + apk werd ik verrast door een mooie gepoetste auto!

 • Aanbevelen? Ja
10

Ik heb een top ervaring mogen meemaken!!!

Super ervaring gehad bij het bestellen van mijn nieuwe Mazda CX30. Met grote enthousisme en know how ben ik geholpen met mijn nieuwe aanwinst waar ik erg blij mee ben. Ik heb de juiste informatie ontvangen en alle mogelijkheden zijn voor mij op een rijtje gezet om tot de aankoop over te gaan. Ik kan niet wachten tot de CX30 wordt geleverd!

 • Aanbevelen? Ja
10

topkwaliteit en service bij Mazda Knoop

Bij mijn eerste kleine onderhoudsbeurt voor mijn Mazda CX-5 bij Mazda Knoop in Maarssen een jaar geleden kwam de monteur naar mij toe en bood mij aan om bij een volgende onderhoudsbeurt de auto vanuit onze gezamenlijke woonplaats IJsselstein mee te nemen naar Maarssen. Begin september was het zover en een telefoontje was genoeg, de CX-5 werd netjes meegenomen en einde dag weer afgeleverd. De CX-5 is weer gecheckt en er waren geen problemen, we kunnen er weer een jaar tegenaan. Wat een service! Uitzonderlijk geweldig!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Alles prima voor elkaar met een uitstekende klantvriendelijke service.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakkundige garage waar je prettig wordt ontvangen

Grote beurt Mazda 6 is weer met zorg uitgevoerd. Heel fijn ook dat je auto bij het ophalen mooi gewassen en schoongemaakt klaar staat.

 • Aanbevelen? Ja
10

Radjen Mohes Singh heeft ons op een zeer professionele , maar ook gezellige manier geholpen

We hebben voor het eerst een auto gekocht bij Knoop in Maarssen. Radjen Mohes Singh heeft ons op een zeer professionele , maar ook gezellige manier geholpen. We hebben een goed gevoel bij de aankoop van de CX-5 , Radjen Mohes Singh is een vakman die buitengewoon goed met mensen kan omgaan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vriendelijke ontvangst door verkoper Radjen

Gisteren op bezoek geweest bij mazda knoop maarssen, vriendelijk ontvangen door verkoper Radjen. We kwamen kijken naar een mazda CX 3 automaat, verkoper Radjen heeft ons super geholpen en meegedacht bij de aanschaf van deze bijna nieuwe auto waarna mijn vriend de auto gekocht heeft. Peter veel succes met je nieuwe auto en Radjen veel succes met de verkoop hoe jij dit alles verzorgd heb is een mooi compliment waard. Mocht ik zelf in de toekomst een nieuwe auto zoeken zal ik jou Radjen zeker ook opnieuw een bezoekje brengen, dank voor de gezellige middag.

 • Aanbevelen? Ja
10

Klant vriendelijk goed bedrijf en top verkoper

Geweldig bedrijf die zich inzetten dat je een auto koopt die helemaal bij je wensen aansluit .zijn er wat minpuntjes ze pakken het gelijk aan dat je met een tevreden gevoel de deur uit gaat. Wil verkoper radjen bedanken voor de goede servive top verkoper die niet opdringerig is en je rustig een auto laat bekijken .en ook zegt je moet er een goed gevoel bij hebben anders niet kopen. In een woord geweldig .

 • Aanbevelen? Ja
8

zeer klantgerichte service

Onlangs in contact gekomen met verkoper van Mazda Knoop te Maarssen, Radjen Mohes Singh. Een zeer prettig contact. Ik ben vol lof over de klantgerichte service die Radjen mij bood. Een zeer gepassioneerde en gedreven verkoper die je als klant gelijk op je gemak stelt en in de watten legt. Weet waar hij het over heeft en dat straalt vertrouwen uit. Een hele dag de nieuwe Mazda CX 30 meegekregen om zodoende de auto tijdens mijn werk goed en uitgebreid te testen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede service

Iedereen bedankt die er aan heeft meegewerkt dat vandaag alsnog het Smart Cargo System in de koffer van mijn Mazda CX30 is gebouwd. Ik had dat systeem gezien op een promotiefilmpje van Mazda, maar helaas zat ie niet mijn nieuwe Mazda. Dit is dus op een geweldige manier alsnog geregeld, wat een prima service. Nogmaals dank hiervoor. m.v.g. Ben Broer

 • Aanbevelen? Ja
9

Betrouwbaar bedrijf, goede mensen, nette service

Voor de derde keer een Mazda CX 5 gekocht, voor de tweede keer hier. Ondanks de corona maatregelen, ook bij Knoop, een paar prettige gesprekken gehad en eerst een uitgebreide proefrit kunnen maken. Onze keuze was op voorraad, binnen een maand hebben we deze nieuwe kunnen ophalen. Zowel bij het bestelproces alsook bij het ophalen wordt er uitgebreid de tijd voor je genomen. Alle vragen worden direct van antwoorden voorzien.

 • Aanbevelen? Ja
8

Ontvangst was zeer correct en het gesprek was prettig.

Wij werden geholpen door Sam Mohamoud Ali, een prettig persoon die al onze vragen kon beantwoorden. Uiteindelijk hebben we de auto gekocht.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende service

Voor het eerst bij Knoop Maarssen terecht gekomen. Ik werd gelijk geholpen door de vrolijke Radjen en een warm kopje koffie stond klaar. Na een prettig verkoopgesprek en goed vertrouwen was de aankoop zo gedaan! Autobedrijf Knoop echt een aanrader!!

 • Aanbevelen? Ja
9

Uitstekende ervaring met Autobedrijf Knoop

Uitstekend contact over inruil en aankoop van een mooie vervangende auto. Open en prettig zaken doen met Radjen. Alle vertrouwen dat we op het autobedrijf kunnen rekenen mocht er iets aan de hand zijn.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende service

Ik had een langzaam leeglopende band. Bij Knoop Maarssen kon de volgende dag meteen komen en de band was binnen 20 minuten gerepareerd. Dus: een snelle afspraak en een snelle reparatie. Top.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne en prettige garage ,behulpzaam en correct.

Als je bij deze garage komt staan ze indien mogelijk gelijk gereed om je snel te helpen met een glimlach. Snel en correct.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede persoonlijke service.

Goede, snelle en persoonlijke service. Er wordt meegedacht en er is echt interesse. Zeldzaam in deze tijd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel tevreden met Radjen Mohes Singh. Eerlijk en betrouwbaar.

Na twee Mazda's en een Lexus, op zoek naar een stadsauto met automaat. Allemaal bij Knoop. Het was een fijn en leuk gesprek, waar ruim de tijd voor werd genomen. Radjen luisterde heel aandachtig naar mijn wensen. Hoewel mijn oorspronkelijke wens niet vervuld kon worden, ben ik heel tevreden met mijn aankoop.

 • Aanbevelen? Ja
10

Eerlijk, betrouwbaar, vakkundig

Heb er nu mijn 2de Mazda gekocht en beide keren geholpen door Sam Mohamoud Ali. Hij is recht door zee, eerlijk en wat ik belangrijk vind, een man van zijn woord. Laatste aflevering door Joery gedaan. Keurig netjes, ondanks dat we in het corona tijdperk leven.

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel, kundig en behulpzaam.

Wij zijn tijdens onze zoektocht naar een nieuwe auto bijgestaan door Radjen Mohes Singh. Hij heeft zeer goed geholpen. Wij zijn zeer tevreden over Autobedrijf Knoop. Mochten we in de toekomst weer een nieuwe auto nodig hebben, dan komen wij hier zeker terug.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende service en zeer vriendelijke en betrokken

Na onze eerste kennismaking met Radjen hadden wij al een goed gevoel over een Mazda als nieuwe auto. Een professionele uitleg en vriendelijke toon gaven ons het gevoel om onze Skoda om te ruilen voor een CX-5. Helaas bleek de duurste uitvoering flink boven ons budget maar verkoper Radjen heeft voor ons een oplossing gevonden. Een mooie business uitvoering werd bij een collega in het land voor ons gevonden en wij hebben gisteren de auto gekocht. Top service en bedankt voor alles !

 • Aanbevelen? Ja
8

Correct; voortvarend; prettig en sympathiek

Eerste contact verliep via email. Er werd snel en inhoudelijk gereageerd , ook toen uiteindelijk meer bedenktijd nodig bleek. In contact ter plaatse werd de lijn doorgezet, zoals hierboven weergegeven.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima

Alles volgens afspraak, werkzaamheden en kosten vooraf besproken. Vriendelijk personeel, auto ook nog gewassen als extra service.

 • Aanbevelen? Ja
10

Dik tevreden!

Wij zijn bij knoop Maarssen geholpen door Radjen Mohes Singh! Wij kwamen spontaan langs, en het was geen moeite de occasion klaar te zetten voor een proefrit! Hij neemt rustig de tijd om alles te bespreken, totaal niet opdringerig. Spontaan, duidelijk en eerlijk! Een week later de deal rondgemaakt. Wij zijn dik tevreden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Gewoon super vriendelijk

Goed gewoon goed

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd