Beste Willem, Wat fijn dat uw bezoek aan onze werkplaats zo goed is bevallen. We zien u graag de volgende keer weer bij ons terug. Hartelijke groet, Team Autobedrijf Schouten
Beste Mark, Wat fijn om te lezen dat de snelle service die wij hanteren zo goed is bevallen. We wensen u veel plezier met uw nieuwe auto. Hartelijke groet, Team Autobedrijf Schouten
Beste Lia, En het was leuk om u weer even te spreken ;) Hartelijke groet, Dieny (Autobedrijf Schouten)
Beste Arjanne, Wat een ontzettend leuke bevestiging dit. We doen ons uiterste best om dezelfde service te bieden als autobedrijf Mazier en het is erg leuk om te lezen dat dit zo wordt ervaren, hartelijk dank hiervoor. Hartelijke groet, Team Autobedrijf Schouten
Beste Johan, We zijn blij om te lezen dat we u naar uw wensen hebben kunnen helpen en hartelijk dank voor de mooie woorden voor onze receptie. Graag tot een volgende keer! Hartelijke groet, Team Autobedrijf Schouten
Beste Fred, Wauw, wat een mooie woorden voor onze werkplaats. Hier lopen we graag een stapje harder voor. Hartelijk dank en graag tot een volgende keer! Hartelijke groet, Team Autobedrijf Schouten
Beste Conny, Hartelijk dank voor deze mooie review. We zien u graag de volgende keer weer bij ons terug. Hartelijke groet, Team Autobedrijf Schouten
Beste Lilian, Hartelijk dank voor dit prachtige cijfer en we zijn blij dat we u kunnen helpen met het oplossen van de storingen. Hartelijke groet, Team Autobedrijf Schouten
Beste Ria, Wat een prachtig cijfer heeft u ons gegeven. Fijn dat onze werkwijze zo goed is bevallen. Hartelijke groet, Team Autobedrijf Schouten
Beste Thamara, Hartelijk dank voor deze mooie waardering. We zien u graag de volgende keer weer bij ons terug. Hartelijke groet, Team Autobedrijf Schouten
Beste Wilma, We hebben onze service hoog in het vaandel staan en we vinden het erg fijn om terug te lezen dat dit zo goed is bevallen, hartelijk dank hiervoor! Graag tot de volgende keer. Hartelijke groet, Team Autobedrijf Schouten
Beste Michel, Wat een leuke review heeft u geschreven en hartelijk dank voor de mooie woorden voor onze verkoper Mike. We zijn erg blij dat de auto tot nu toe zo goed bevalt en mocht u in de buurt zijn dan staat de koffie altijd klaar! Hartelijke groet, Team Autobedrijf Schouten
Beste Cees, Wat fijn dat uw bezoek aan ons bedrijf zo goed bevallen is, hartelijk dank hiervoor en we zien u graag de volgende keer weer bij ons terug. Hartelijke groet, Team Autobedrijf Schouten
Beste Frits, Hartelijk voor dit mooie cijfer. We wensen u veel veilige kilometers toe en zien u graag in de toekomst weer bij ons terug. Hartelijke groet, Team Autobedrijf Schouten
Beste André, Hartelijk dank voor dit prachtige compliment aan onze verkoper en voor ons bedrijf. We wensen u veel plezier met uw nieuwe auto. Hartelijke groet, Team Autobedrijf Schouten
Beste meneer Vlijm, We vinden het fijn dat we het probleem hebben kunnen oplossen en we zullen het mailadres in ons systeem veranderen. Graag tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Autobedrijf Schouten
Beste meneer Visser, Hartelijk dank voor dit mooie cijfer. We hebben onze service hoog in het vaandel staan en het is leuk om terug te lezen dat deze zo goed bevalt. Hartelijke groet, Team Autobedrijf Schouten
Beste meneer Geerling, Wat vinden wij het leuk om dit te lezen. Het is voor iedereen spannend hoe zo'n overname gaat lopen en het is een erg leuke bevestiging om dit terug te krijgen. Hartelijk dank hiervoor en we zien u graag de volgende keer weer bij ons terug. Hartelijke groet, Team Autobedrijf Schouten
Beste Harry, Wat een leuke review heeft u geschreven. Hartelijk dank voor deze mooie woorden, ook voor onze verkoper Ardjan. Het was fijn om zaken met u te doen en we wensen u veel veilige kilometers toe. Hartelijke groet, Team Autobedrijf Schouten
Beste meneer Hermen, Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om ons bedrijf te beoordelen. We doen ons uiterste best om onze klanten op de juiste manier te helpen en we vinden het erg jammer om terug te lezen dat u dit niet zo ervaren heeft. Naar aanleiding van de review hebben we geprobeerd telefonisch te bereiken dat is helaas niet gelukt. Graag willen we nog met u in contact komen. Ik kunt ons bellen op nummer 0341-561020 en vragen naar Herrold van Rijn. Hartelijke groet, Team Autobedrijf Schouten
Beste Bernarda, Hartelijk dank voor deze prachtige aanbeveling. We zien u graag de volgende keer weer bij ons terug. Hartelijke groet, Team Autobedrijf Schouten
Beste meneer Valkema, Wat fijn om te lezen dat u uw bezoek als zo prettig hebt ervaren. Hartelijk dank voor dit prachtige cijfer. Hartelijke groet, Team Autobedrijf Schouten
Goedemiddag meneer Schot, Wat een prachtige review heeft u geschreven, hartelijk dank voor deze mooie woorden. Graag tot de volgende keer. Hartelijke groet, Team Autobedrijf Schouten
Beste Bennie, Wat fijn om te lezen dat onze service zo goed is bevallen, hartelijk dank voor deze prachtige aanbeveling. Hartelijke groet, Team Autobedrijf Schouten
Beste Roan, Wat een ontzettend mooi compliment. Voor ons is eerlijkheid en vakkundigheid heel belangrijk en om dit zo terug te lezen maakt ons erg blij. Hier doen we graag ons uiterste best voor. Hartelijke groet, Team Autobedrijf Schouten