Fantastische service.

Alles was keurig voorbereid, ik kreeg koffie terwijl ik zat te wachten en kon zelfs in een kantoortje verder werken.

Wederom zoals altijd even goed en vriendelijk

Uitstekende service

Medewerkers van Freeroad Zwolle hebben hun uiterste best gedaan om de reparatie naar tevredenheid op te lossen.

Vriendelijke ontvangst, afspraak volgens planning, keurige afhandeling.

Uitstekend geregeld

Prima ontvangst. Leenauto stond netjes klaar. Kreeg netjes bericht toen auto klaar was.

Prima dealer, erg klantvriendelijk en uitstekend geholpen.

Had problemen met de cruisecontrol nadat we zelf een trekhaak hadden gemonteerd. Lampje op het dashboard ging branden van de cruisecontrol. Auto weggebracht voor reparatie. Prima geholpen, monteur heeft netjes uitgelegd wat er mis was. Mijn 1e bezoek aan Freeroad Zwolle. Erg tevreden en aardige mensen.. Zeker voor herhaling vatbaar !

Top geregeld

Alles snel en correct geregeld

Prettige en behulpzame afhandeling van contact en klachten.

Prima service en gastvrijheid

Zie boven

Zie hieronder mijn verhaal!⁷

Heb al veel garages gehad voor onderhoud van mijn trouwe Suzuki maar lang duurde het niet! Nu gevonden! Freeroad! Meteen al bij binnenkomst een goed gevoel! Speciaal door de hartelijke begroeting van Jacqueline Dessens en collega's aan de receptie! Daarbij de serieuze beoordeling en herstel van onderdelen in de werkplaats geven mij vertrouwen in de kwaliteit van het bedrijf! Met vertrouwen stap ik blij in mijn Suzuki!

Deskundig en klantgericht

Altijd goed en vriendelijk geholpen

Vakkundig snel vriendelijk

Altijd blij met Freeroad Almere

In een soort van noodsituatie werd ik heel snel, heel vriendelijk en heel goed geholpen door mijn favoriete garage.

Vriendelijke goede service

Receptie personeel is vriendelijk en correct in beantwoorden van vragen, werkplaats afhandeling is snel.

prima, werd goed op de hoogte gehouden van de werkzaamheden

Goed volgens afspraak

Goede service en volgens afspraak

Bijzonder klantvriendelijk

Altijd een zeer prettig contact mbt onderhoudsafspraken, bandenwissel etc. Uitermate klantvriendelijk en behulpzaam. Met name Dimitri waar ik hoofdzakelijk contact mee heb is zeer vriendelijk.

Teleurstelend

Ik ben erg teleurgesteld in de afloop van de apk keuring en de rekening die daar op volgde Er is geen moeite gedaan om die te beperken Wel positief vond ik dat ik op de auto kon blijven wachten

Vriendelijke mensen , vakkundige service

Freeroad is gastvrij, neemt je serieus, is makkelijk in de planning Erg prettig bedrijf. Ze denken met je mee en nemen de tijd voor je. (Het is alleen de mazda lease maatschappij waar ik helaas erg veel moeite mee heb maar dat ligt zeker niet aan freeroad!!)

Prima geregeld

Prima. Auto was keurig op tijd weer klaar. Ik had graag van te voren willen weten wat de kosten ongeveer zouden zijn. Of als er iets aan de auto zou moeten gebeuren dat dit van te voren besproken zou worden. Ik had gevraagd om vervangend vervoer maar helaas was er geen automaat beschikbaar. Ik werd keurig naar huis gebracht

Nette hulp en goede informatie

APK op afspraak zodat ik er rustig op kon wachten. Na afloop een helder verhaal wat gedaan is en waar ze toestemming voor wilde. Daarna was alles zo verholpen en kon er weer snel mee de weg op.

Heel fijn

Gewoon een bijzonder fijne gatage

Heldere communicatie en vriendelijk geholpen.

Contact is altijd prettig en de werkzaamheden worden altijd naar volle tevredenheid uitgevoerd

Goede service!

Grote beurt en APK