prettig bedrijf waar ze weten wie je bent ook na een jaar en service is goed.

Krijg op tijd bericht dat mijn auto weer toe is aan een onderhoudsbeurt En als ik dan kom dan krijg ik een auto mee en ik word gebeld als alles weer klaar is. En als er bijzonderheden zijn dan word ik daar van op de hoogte gesteld. En men weet wie je bent, wat ik ook belangrijk vindt, je bent geen nummer.

Service met 5 sterren

Met de zomerbanden er weer onder en voorzien van nieuwe olie en bougies, is de auto er weer helemaal klaar voor (de komende zomer). Keurig schone auto terug gekregen. Helemaal tevreden.

Professioneel en Goed dienstverlening

Ervaren professioneel personeel en garage voldoet aan mijn eisen Klantvriendelijk, eerlijk een conform afspraak werk.

Prima afhandeling van de beurt van mijn Mazda

Geen bijzonderheden

Uitstekende service en geen verrassingen

Kom hier al 6 jaar voor onderhoud. Alles met prijsopgave vooraf en altijd alles volgens afspraak.

Goed gereageerd op onvolledige aanvraag van mij.

Ik was vergeten naast apk ook onderhoud aan te vragen, maar het kwam keurig voor elkaar.

Het vervangen van de voorruit is prima gedaan. Blij dat het op het vertrouwde Mazda dealer adres mocht van de verzekering.

Je weet waar je aan toe bent. Zeer klantvriendelijk. Goed bereikbaar en benaderbaar.

zeer goed

zeer goed

goed en vriendelijk

goed dus

Goede service klant vriendelijk

Zeer klantvriendelijk, meedenkend en altijd conform afspraken

Zeer prettige ervaringen met FreeRoad. Zeer vriendelijke en deskundige medewerkers. Samen zoeken naar oplossingen en die vervolgens exact volgens afspraak nakomen. Zelfs zonder reservering altijd een vervangende auto beschikbaar. Zeer fijne service, petje af!

Prettig en klantvriendelijk

Er is altijd volop aandacht voor de problemen en voor voortvarend opgelost

Helemaal prima

De beurt is snel en netjes conform afspraak afgehandeld.

Absolute service van fijn personeel

Men reageert altijd meteen op vragen en lost eventuele problemen op.

Altijd een feestje

Super vriendelijke mensen en behulpzaam. Denken goed mee. Kon ook snel terecht!

Goede service prima uitvoering

Ruitenwissers streepten. Deze werden vervangen en de auto rondom werd nagekeken voor een reis naar Oostenrijk

Goede service en uitstekende communicatie

Heldere communicatie, ook met betrekking tot reparaties in de nabije toekomst. Afspraak volgens planning verlopen.

helemaal top

Zeer klant vriendelijk en behulpzaam. Als klant voel je de fijne omgeving van het bedrijf en de positieve uitstraling van het personeel.

Uitstekend!

Uitstekend!

Freeroad Almere; Meedenkend garagebedrijf.

Ik moet eerlijk bekennen dat ik nooit zo'n Mazda fan ben geweest. Tot dat ik vier jaar geleden voor mijn werk een Mazda CX-5 kreeg. wat ben ik gek op deze auto! en stiekem hoop ik dat mijn volgende auto de Mazda CX-60 wordt, wat een topper is dit. Ik heb mijn Mazda CX-5 in onderhoud bij Freeroad Almere, een garage waar je elke keer zo vriendelijk wordt ontvangen. Waar de monteurs een praatje met je maken in de koffie corner, die meedenken bij eventuele vragen die je hebt en uiteindelijk een terugkoppeling geven waar nodig is. vandaar mijn 5 sterren.

Prima.

Wordt heel vriendelijk te woord gestaan.

Prima service/bandenwissel

Afspraak gemaakt, leenauto stond klaar, bandjes gewisseld en telefoontje toen alles klaar was.

Van A tot Z verzorgd!

Net ontvangst met nette tafel waar je een bakje koffie kunt nuttigen als je wilt wachten. Showroom als werkplaats netjes en verzorgd! Een bedrijf wat ik van harte aan kan beleven.