vriendelijk service gericht garagebedrijf
Prima en klantvriendelijk
Hoogstaande service en buitengewone kwaliteit van all-round monteurs. Bovendien een ultra-moderne en zeer klantvriendelijke receptie !
Vriendelijke ontvangst. Vakkundige reparatie. Zeer goed advies met duidelijke uiteenzetting.
Namen uitgebreid de tijd. Service perfect. Klantvriendelijk.
snelle hulp in een noodsituatie
Goede afspraak voor bandwisseling (Motor wiel) gemaakt. Op datum tijd direct geholpen door een ervaren monteur die balancering op een origineel en perfecte manier bewerkstelligde
Ik kom al verscheidene jaren bij dit bedrijf en in al die jaren ben ik op een zeer goede wijze geholpen. Ik zal dan ook nog lang van de service gebruik blijven maken.
Zee positief. Onze auto werd in tip top conditie afgeleverd. Daarnaast is zijn Paul en zijn mannen uiterst behulpzaam en vriendelijk.
Alleen maar positieve ervaringen. Deskundig en klantvriendelijk.
Uitstekende dienstverlening en kennis van zaken
Terugkerend probleem met ruitenwissermotor van Laguna snel opgelost. Maandagmorgen langs gereden om probleem te melden, kon meteen auto laten staan en kreeg leenauto mee. Onderdeel (nieuwe motor) werd besteld, dinsdagmiddag al gemonteerd en gereed gemeld. Prima
Goede service en denken altijd in het voordeel van de klant mee.
Top bedrijf zeer klantvriedelijk en fijne monteurs.
Goede en vakkundige mensen,weten wat ze doen voor een goede prijs..
Ik ben heel tevreden over Paul Wilting. In mei kocht ik een tweedehands Alpha Romeo, waar ik nog steeds met veel plezier in rij. Naast dat het een goede aankoop is geweest, was de service ook erg goed; ik kreeg 3 maanden garantie, en er werd de tijd genomen toen ik later nog vragen had over een geluid van de auto wat ik niet helemaal vertrouwde. Vriendelijke en eerlijke mensen, ik ben zeer tevreden!
Zeer goede ervaring. Monteur gaf niet op en bleef naar oplossingen zoeken. Waarbij het euvel deskundig is verholpen.
Sinds 2012 zit ik bij Paul\'s bedrijf en iets beters had ik me niet kunnen wensen. De auto die ik van Paul heb gekocht rijd nog steeds en wordt altijd goed onderhouden.
Deskundig, flexibel en oplossing gericht