Goed en prettig, afspraak die ik heb gemaakt komen ze ook na. Er worden geen onnodige dingen gedaan, ze denken met je mee.
zeer goede garage, klantgericht, deskundig, eerlijk
Afspraak APK op dezelfde dag afgehandeld. Klantvriendelijk en daar al jaren de Clio in onderhoud.
In een woorduitstekend
Goede en snelle service. Betrouwbaar en deskundig. We hebben zowel privé als bedrijfsmatig al veel jaren prima ervaringen met dit bedrijf.
Zeer goede ervaringen. Vakkundig, Klantvriendelijk, Betrouwbaar en goede Prijs/Kwaliteitsverhouding.
Al jaren klant bij dit bedrijf. Nimmer teleurgesteld.
Vriendelijke ontspannende sfeer. Zeer nette werkomgeving. Straalt vertrouwen en vakmanschap uit.
Net klein bedrijf waar je als klant nog netjes geholpen en gehoord wordt.
Zeer goede ervaring met dit bedrijf! Goede service!
Betrouwbaar. Kort woord maar erg belangrijk in de autobranche.
Prima service en goed geholpen.
Nieuwe Banden monteren. Alles volgens afspraak. Prima.
Een super bedrijf, deskundig en klantvriendelijk.
Uitstekende service, betrouwbare deskundige garage, een aanrader in Wijchen!
Uitstekende service, vriendelijk personeel
Betrouwbaar en zeer vriendelijk en vakkundig bedrijf. Een aanrader!!!
gewoon een goed bedrijf de prijs is normaal stuk lager als bij de originele dealer. word vakkundig geholpen geen klachten over dit bedrijf.
Bijzonder en goed geholpen en snel