Vriendelijke en uitstekende service.
Ik ben nu 2 keer met een probleem geholpen. Het probleem deed zich voor vlak voor vertrek. Daar waar mijn eigen dealer geen tijd had, zei men bij wamo dat ik langs kon komen. Snel en vakkundig en bovenal heel vriendelijk geholpen. Buitengewoon
Ik kwam langs met een auto die in noodloop geraakt was. De heren van Wamo hielpen mij direct. Met een uurtje kon ik weer door. Mannen bedankt
altijd snel en goed geholpen; uiteraard door deskundige en leuke monteurs!
zeer ervaren monteurs ,en eerlijk advies.geweldig.
Fijne en zeer kundig mensen
Werkelijk een uitstekend bedrijf! Mijn 2e auto hier gekocht en eerlijker dan hier vind je ze niet veel meer!
De beste dealer waar ik ooit geweest ben. Hier vind je nog het eerlijke vakmanschap. We hebben er auto\'s gekocht, reparaties uit laten voeren en laten onze auto\'s er APK keuren en onderhouden.
Martin Nierop, de eigenaar, geeft vertrouwen en heeft verstand van zaken. Hij denkt mee om een goede oplossing te vinden bij inruil. Hij zorgde voor keus uit meerdere tweedehands wintervelgen en banden passend bij deze gebruikte auto. Hij heeft de kleine krasjes in exterieur en interieur vakkundig gerepareerd voor oplevering. Hij heeft de auto opgeleverd inclusief APK en grote beurt. Na oplevering heb ik de afgelopen maanden geen enkel probleem gehad met de aangeschafte auto. Wamo kan ik aanbevelen!
Deskundig advies, uitstekende service. Geen gladde praatjes, maar \'nuchtere professionaliteit\'! Bedrijf met passie voor Toyota, en datgene wat Toyota groot heeft gemaakt, namelijk: kwaliteit! Voor een volgende auto oriënteer ik mij zeker bij Wamo Autocentrum van direc teur/eigenaar Martin Nierop, ook al moet ik er een stukje voor rijden (100km).
Vandaag een Suzuki SX-4 bij Wamo gekocht. We kwamen bij hen terecht via Autotrader.nl en onze eerste indruk van de zaak was gewoon goed. Geen gladde praatjes en geen reden tot onderhandelen, want de (inruil-) deal was gewoon okee. Goed is goed, nietwaar? Volgende week gaan we hem ophalen. We hebben een goed gevoel over zowel de auto als het bedrijf...
De WAMO autobedrijf ken ik al sinds 1992 en heb in de loop van de tijd 3 auto,s bij hun gekocht. Ik heb het bedrijf ervaren als betrouwbaar en coulant.
Ik ben op zoek naar een Fiat Panda 1.2 liefst automaat Ik wil die Ford Mondeo weg doen (komt eerdaags bij jullie voor de APK.keuring)
dit is een eerlijk bedrijf, met goede voorlichting en service.