Zeer betrouwbaar bedrijf.

Ik kom hier regelmatig, wordt altijd prettig geholpen en ze houden zich altijd aan de afspraken. Vriendelijk personeel en goede service!

een vakkundige en prettige garage

pas twee jaar klant, maar alleen maar positieve ervaringen

Top service!

Goed advies en zeer prettige beleving. Echt een feestje als je je auto ophaalt!

Dit autobedrijf geeft de klant alle vertrouwen!

Vriendelijk personeel dat alle tijd neemt. Afspraken worden prima nagekomen.

Zeer net en prettig bedrijf

Daar een auto gekocht. Vriendelijke personeel en ze komen hun woord na. Lekker laagdrempelig en ik snap nu dat hun de prijs de prijs hebben gewonnen van Bovag.

Supergoed en snel geholpen!

Afgebroken steun uitlaat dezelfde dag nog gelast tegen een redelijke prijs!

Geven een gemoedelijk en een betrouwbaar gevoel.

Bie Olthof doet wat er afgesproken is en geven je het gevoel van weerkomn.

Altijd vriendelijk en correct goede service

snel geholpen, prima service voor overzichtelijke kosten

defect, zonder afspraak binnengekomen en toch direct geholpen.

Goede service en fijn contact!

Super tevreden!

Vriendelijk

Altijd vriendelijk geholpen door het personeel. Fijne communicatie als er iets is met de auto en alles in overleg.

Goede service, uitstekende communicatie

Bij een kapotte lamp wordt er tijd gemaakt om het direct te vervangen, tijdens beurten wordt er helder gecommuniceerd

Top service

Medewerkers denken met je mee. Service is perfect!!

Perfect...topbedrijf

topbedrijf: goede service en vriendelijk personeel Nissan micra gekocht Fijne auto, goede proefrit gehad, bevalt goed. Vriendelijk en goed! Raad het zeker aan.

Prettige contact en goede service

Goede ervaring over het contact en de service bij dit mooie garage bedrijf.

Klantvriendelijk

Prima garage

Goede service en kwaliteit, prima medewerkers.

Goed personeel, attent en behulpzaam!

Zie bovenstaand bericht

Behulpzaam en goed advies en vriendelijk.

Auto aangeschaft in september '24 Uitstekend geholpen tijdens aankoop. Geen slappe teksten of loze beloften van verkoper. Werd mij geadviseerd rustig de tijd te nemen voor de proefrit. Ruime proefrit gemaakt. Paar puntjes van aandacht zijn nagekeken en ook opgelost. Auto was op tijd klaar. Stond er keurig bij, schoon en gepoetst. Al met al prima ervaring tijdens aankoop. Nog geen ervaring met service na aankoop.

Ik word altijd goed geholpen, top service en vriendelijk personeel.

Het is een heel erg prettige en eerlijke zaak!

Goede service, aardige mensen en eerlijk zaken doen.

Ze doen het gewoon goed!

Het team staat klaar wanner het moet en dat geeft een goed gevoel.

Heel klantvriendelijk en beleefd

Wij hebben onze auto twee jaren geleden gekocht bij Bie Olthof en toen viel ons de ontzettend vriendelijk en beleefde bejegening al op. Toen kreeg ik een mailtje dat onze auto gekeurd moest worden en dat ook bij hun kon heb ik dat gedaan. Ik kon er op wachten kreeg koffie, het was net een warm bad. bedankt Bie olthof dat ondanks dat wij geen enorme klant zijn toch heel goed behandeld worden. Dus als je later een nieuwe auto nodig hebt ga je natuurlijk eerst bij Bie shoppen.

Alles top

Auto aangeschaft en zowel bij de aankoop ,als het moment van afhalen op een zeer prettige wijze geholpen.,tevens half jaar garantie,hetgeen weinig word geboden voor een auto in die prijsklasse

Collenstaartweg 7

7443RM Nijverdal